ОВЕН – Актуални във всеки един момент, такива ще бъдете и днес. С действията си ще ускорите приключване на семеен или друг важен за вас въпрос, който ви изпълва с притеснения.

Как ревнуват различните зодиакални знаци

ТЕЛЕЦ – Повече време ще отделите на занимания, с които не бихте искали да ангажирате други хора. Но и не пречете на желанието им да ви помагат и не прекъсвайте връзката си с тях.

Как зодиакалните знаци преживяват махмурлука?

БЛИЗНАЦИ – Днес ще останете доволни от работата си в екип и ще напредвате бързо в общите ви задачи. Допуснатите пропуски ще ви подтикнат по-добре да детайлизирате договорите си.

Каква жена си според хороскопа на келтите?

РАК – Ако работите упорито и без колебание следвате целите си, ще има с какво да се похвалите днес. Ще акцентирате върху бизнеса си и всичко, свързано с парите ви.

Какъв символ е твоето име и какво разкрива той за теб

ЛЪВ – Информираността ви помага да сте в крак със събитията на деня, а за някои се превръща и в причина да засилят контактите си с подходящите за бизнеса им хора.

Зодиите, които трябва да стоят далеч една от друга в любовта!

ДЕВА – Най-доброто, което може да направите днес е да вложите енергията си в онези неща, които са полезни за здравето и професията ви. Избягвайте емоционалните натоварвания.

Какви пиячи сте според зодията?

ВЕЗНИ – Информираността ви по въпросите, над които работите внася известно успокоение у вас, но това няма да ви възпре и ще продължите да обновявате работата си.

Как реагират зодиите, когато са на зор

СКОРПИОН – Ще решавате въпроси, свързани с държавните институции. Загрижени за здравето си, ще дадете предпочитания на всичко, което може да подобри психическата ви устойчивост.

Египетски хороскоп

СТРЕЛЕЦ – Бъдете внимателни във всичко, което започвате да вършите днес. Енергиите не са благосклонни към начинания, в които не сте уверени или ги правите за първи път.

Каква жена си според деня, в който си родена?

КОЗИРОГ – Възможни са затруднения от административен характер, но и в личните взаимоотношения не всичко е спокойно. Интимната ви връзка се развива на приливи и отливи.

Митологичен хороскоп

ВОДОЛЕЙ – Конкретиката ще ви спаси от излишно разпиляване на сили и време. От друга страна ще проявите интерес към нечии виждания по обща тема и заедно ще ги осъществите.

Какъв си според календара на маите

РИБИ – Намирането на удачно решение по въпрос, който ви затруднява ще подобри настроението и работоспособността ви. Няма да сте лишени и от доверието на хората, които ви интересуват.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

Amanda Taylor 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА