ОВЕН – С подходящи аргументи и с приветливо поведение ще впечатлявате аудиторията, без да се натоварвате емоционално. Добрите познания, опит и ерудиция ще ви позволят да предвидите ходовете си.

ТЕЛЕЦ – Благодарение на добрите си делови и бизнес-взаимоотношения ще се радвате на добър прием и ще печелите преднина с конкуренцията. Други ще пристъпят към финализиране на сделка.

БЛИЗНАЦИ – Обмисляйте добре какво говорите и правите, за да не изпаднете в зависимост от нечии користни интереси. Подсигурете се, като вземете мерки и не отхвърляте ничии съвети.

РАК – Оптимисти сте по отношение на своя идея и ще работите по нея, реализирайки я в кратки срокове. По отношение на жилищен или финансов въпрос ще има развитие, но покажете инициатива.

ЛЪВ – Събитията ще благоприятстват връзката ви с човек, който има добро отношение към вас. Ще ви бъде лесно да отговорите на очакванията му, като покажете готовност за съвместни действия.

ДЕВА – Работните проекти изискват преразглеждане на договорености и постигане на нови. Интересно предложение ще ви заинтригува и ще бързате да го споделите с хората, които са запознати с делата ви.

ВЕЗНИ – Учейки се от опита на хората, чиито успехи следвате, ще напредвате по-бързо в делата си. Съдбата ще ви подаде ръка и в съдружие с подходящите хора, ще подготвите бъдещи начинания.

СКОРПИОН – Благодарение на труда си и своя предприемачески дух ще подобрите финансите си. Не отлагайте решенията, от тях ще зависят следващите ви ходове, а с това и бъдещето ви.

СТРЕЛЕЦ – Имайте позитивно отношение към събитията и ще ви бъде по-лесно да се справите с възникващите затруднения. Превърнете ги в предимство, като отговорите адекватно и сдържано.

КОЗИРОГ – Затруднения могат да повишат напрежението около вас. То може да е предизвикано и от ваши разкрития, засягащи нечии интереси. Не се поддавайте на провокации, работете за истината.

ВОДОЛЕЙ – Ще се мобилизирате и ще приключите навреме с онези свои задачи, които не търпят закъснение, като не изоставяте и с текущите си. Добрите ви връзки с чужбина ще повлияят на решенията ви.

РИБИ – Промените около вас ще засегнат най-вече професионалната сфера. Възможни са размествания, които ще ви направят по-малко или повече доволни, като не са изключени и разочарования.

Зодиите: Какво ви чака през лятото
Коя зодия каква кола заслужава
Кои са най-престъпните зодиакални знаци?

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...