ОВЕН: Решихте да жертвате собствените си моментни интереси в името на друг човек, постъпихте разумно, но би било глупаво да въведете такава отдаденост в навик. Във всичко трябва да има баланс, всяка ситуация трябва да се оценява от всички страни. Разберете правилно какво се случва сега и едва след това предприемете някакви стъпки. Не изневерявайте веднага на намеренията си.

ТЕЛЕЦ: Никога не знаете какво ни очаква бъдещият ден, така че не бива да се оплаквате от скуката, тя може да се разсее в най-неочаквания момент и по най-неочаквания начин. Разбира се, добре е там, където не сме, но ако не се научите да се радвате на това, което имате, няма да видите щастие. Научете се да приемате нещата такива, каквито са и скуката ще изчезне!

БЛИЗНАЦИ: Ако има човек, който може да направи нещо интересно от досадната умствена работа, то този човек сте вие! Не мрънкайте, не се оплаквайте и бързо ще откриете, че нещата не са чак толкова лоши. Споделете вашето откритие с вашите колеги страдащи – те ще го оценят.

РАК: Домът ще заема важно място в живота ви – онова прекрасно място, където винаги можете да намерите съвет и подкрепа. Справете се с битови проблеми и ще спестите много пари и време в бъдеще, като харчите доста малко сега. За някои неща е по-добре да наемете професионалисти, дори ако сами сте част от всички сделки.

ЛЪВ: Има шанс да получите това, към което се стремите отдавна, да промените живота си към по-добро. Има голяма вероятност за професионален успех, сключване на изгодни сделки и успешни преговори. Вие сте звезда и околните са готови да го признаят. Комуникацията с близките не спира да радва. Този ден е много подходящ за всякакви семейни и приятелски събития, неформално общуване, романтични срещи. Новите познати обещават много интересни неща.

ДЕВА: Невъзможно е да се изгради сериозна и трайна връзка неочаквано и ако човек споделя чувствата и преживяванията си с вас, бъдете търпеливи. Ако го харесвате, не пестете време за него и не се опитвайте да го натоварвате с вашите проблеми в замяна. Бъдете домакин, приспособете се към него и няма да съжалявате!

ВЕЗНИ: Има по-добри дни и по-лоши дни в живота, но има просто прекрасни дни! Основното нещо е да се намери разумен баланс между бизнес и забавления. Дайте си време, което е ваше и само ваше. И докато работите, помислете за наградата, която ви очаква.

СКОРПИОН: Днес сте в такова настроение, че най-добрият начин да вземете решение – било то решение какво да ядете за обяд или нещо по-сериозно – е да хвърлите монета. Анализирате прекалено много и изобилието от информационни окови ви слага в ръцете и краката. Доверете се на своите импулси и те ще ви отведат по правилния път.

СТРЕЛЕЦ: В живота ви ще царува любовта, но не съвсем тази, на която се надявате. В романтично отношение сега изпитвате пълно спокойствие, но по отношение на приятелството, точно обратното. Приятелите ви обожават и няма да се поколебаят да ви покажат колко. Запомнете: хората ви обичат и вие сте достойни за тази любов! А романтичните връзки никъде не водят.

КОЗИР: Идеализмът е по-добре спасен до по-добри времена – днес е ден на малки усилия и малки резултати. Измиването на прозореца, почистването на гаража, изкопаването на леглата са прекрасни дейности, които помагат да се поддържа светът в хармония. Не си струва да се стремим към глобални промени сега. Бъдете доволни от малкото!

ВОДОЛЕЙ: Отдавна не правите нищо интелектуално само заради удоволствието и днес е моментът да си спомните какво е усещането. Сетивният принцип и неговите радости са прекрасни, но не трябва да забравяме и за храната за ума. Прочетете умна книга, посетете професионален семинар, гледайте образователна програма.

РИБИ: Вие прекрасно знаете, че животът не е честен, но все пак се стремите да приведете всичко в хармония и баланс. Ако обаче говорим за дългове, по-добре е да ги простим. Сега не е моментът да се искат пари от хората, те може би преживяват трудни времена. Затова мислете не за това колко някой ви дължи, а за това колко щастлив сте, че се чувствате чудесно дори без тези средства.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

I love You….
loading...