Овен
Овенът ще има спокоен и балансиран ден. Те трябва да прекарват времето си у дома в уютна атмосфера, да гледат любимия си филм или може би да правят планове за близко бъдеще, демонстрирайки въображението си. Също така е добра идея да направите малко подреждане. Отношенията с хората ще бъдат трудни – кавгите трябва да се избягват.

Коя зодия в какво е НАЙ

Телец
Любопитството ще принуди Телеца да се задълбочи в тайните на другите хора и те ще бъдат готови да положат много усилия за това. Това обаче няма да доведе до добро, особено в процеса, в който те могат да разкрият своята тайна. Затова е по-добре да избягват клюкарите и да се опитват да си държат устата затворена.

Кои жени са най-апетитни според зодията

Близнаци
Близнаците имат ден, който е от полза не само за тях самите, но и за околните. За да постигнат целите си обаче, ще трябва да се постараят и ясно да обяснят на другите същността на своята идея. В същото време те трябва да бъдат внимателни, защото комуникацията с хората е тяхното слабо място.

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

Рак
Изпълнението на раците изведнъж ще се повиши до ниво, което никога не са знаели, че са имали. Представителите на този знак ще имат определена дарба да погледнат в основата на проблема и да го разрешат за секунди. Най-важното е да използвате разумно тази способност.

Митологичен хороскоп

Лъв
Лъвовете могат да забележат прекомерно внимание от страна на другите и трябва да ги избягват. Факт е, че представителите на този знак в този момент не са склонни към някакви постижения и могат силно да разочароват, така че е по-добре да останете в сянка. Но това е временно. В повечето случаи всичко ще се промени към по-добро и те пак ще имат шанс да се докажат.

Каква сте в любовната игра според зодията

Дева
Девите ще изпитат рядко чувство – дежавю. Представителите на този знак ще се объркат между реалността и техните фантазии. Може би сред минувачите те ще видят чертите на познат човек или ще попаднат в ситуация, която според тях им е много позната. Астролозите казват, че Девите ще се убедят, че подсъзнанието влияе върху живота им.

Китайски оракул: За траките конят е цар

Везни
Везните със сигурност ще се настроят на работно настроение, но е необходимо само да се направи това, защото обстоятелствата от време на време ще изискват от тях да се концентрират и да могат да работят в многозадачен режим. В същото време околните постоянно ще им пречат и буквално ще ги вбесяват. Звездите ви съветват да отидете на почивка възможно най-скоро и да се оттеглите от всички.

Кои са най-тежките характери сред зодиите? Вижте уникален топ 5!

Скорпион
Скорпионите ще скучаят и няма да се интересуват от обикновени и повърхностни разговори „за нищо“, те ще ги вбесят. Представители на този знак искат искреност. Затова се препоръчва от звездите да поканят на чаша чай добър приятел, колега, който иска да опознае по-добре, или човек от противоположния пол. Може би тази стъпка ще ви помогне да получите сродна душа.

Как всяка зодия реагира при скандал?

Стрелец
Стрелецът ще бъде буквално заобиколен от конфликти – където и да дойдат, ситуацията се нажежава и възникват спорове и кавги. Звездите съветват или да имат по-малко контакти с хората, или да се опитват да бъдат сдържани и да не реагират на провокации. Това няма да навреди много, защото тогава те ще могат да компенсират всичко.

Кои са най-големите домошари в зодиака?

Козирог
2 декември е денят, в който не е нужно да доказвате нищо на никого, не е необходимо да си поставяте грандиозни цели и задачи. Някои неща са направени, а някои трябва да бъдат отложени за по-късно. Този момент е най-подходящ за почивка и възстановяване. И ако е трудно да седите на едно място, тогава можете да опитате да вършите домакински задължения.

Зодиите и храните

Водолеи
Ще се развият обстоятелства, така че Водолеите ще бъдат лишени от контакт с другите, а причината се крие във факта, че на представителите на този знак ще бъде трудно да намерят общ език с някого поради раздразнителност. Те могат да казват на хората ненужни неприятни думи, това ще провокира конфликти и кавги. Ето защо звездите се съветват да се подготвят за факта, че ще трябва да се справите сами с трудностите.

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Риби
Рибите изведнъж ще имат много енергия и самочувствие. Като се има предвид това, те често ще бъдат в центъра на вниманието. Звездите успокояват – представителите на този знак определено няма да ударят лицата си в мръсотията, те ще могат да покажат на какво са способни. Не бива обаче да бъдете арогантни и твърде горди със себе си, защото това ще предизвика негативна реакция от страна на другите.

Cocoon Lola Marsh ~ I got you

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Buddy Guy ~ Feels Like Rain
loading...