ОВЕН

Ако имате важни неща за вършене, опитайте се да избягвате помощ отвън или поемайте отговорност за вземане на решения. Слушайки съветите на съветниците, вие ще започнете да правите грешки. Но по въпросите на сърцето могат да ви очакват приятни изненади.

Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?

ТЕЛЕЦ

Има много време да прекарате в общуване. Старите познати ще напомнят за себе си, ще се появят нови. Възможно е обстоятелствата да изискват находчивост и хитрост. Ще трябва да поддържате връзки с тези, които не харесвате. Опитайте се да се отнасяте с близките си внимателно.

Вярност и любов според индивидуалния знак

БЛИЗНАЦИ

Общуването с представители на по-старото поколение е полезно, което ви позволява да придобиете светска мъдрост. Основните промени ще засегнат всички семейни проблеми. За младите хора родителите и възрастните хора ще играят основна роля в това. Ако в миналото си имате нерешени проблеми с вашите родители и стари хора, сега е моментът да уредите всичко.

Кой спорт ви отива според зодията?

РАК

Дойде време за вземане на най-важните решения. Повишената способност да се концентрира върху същността на проблема и високото ниво на самокритичност дават възможност да се отдели истински важното от повърхностното и незначителното. Можете спокойно да поемете нови начала и да поемете всички видове задължения, които ще бъдат изпълними.

Какви пиячи сте според зодията?

ЛЪВ

Има шанс да не изчислите силните си и способности и затова да изберете грешна линия на поведение и начин на разговор. Опитайте се да не губите емоционален баланс и да не подреждате нещата с тези, които са ви скъпи.

Нейното бельо според зодията

ДЕВА

За тези от вас, които отдавна искат да скъсат потискащите връзки, съдбата ще хвърли много необикновени начини (и помощници), за да изрежат внезапно сложни възли, да скъсат всякакви връзки и да „увият“ ненужни цикли.

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

ВЕЗНИ

Неутрален и сравнително пасивен ден. Опитайте се да изградите отношения с други хора без груба сила, избягвайте конфликти. Най-добре е да не започвате нищо ново, а да продължите вече започнатия бизнес. Денят е добър за лечение и профилактика на здравето.

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

СКОРПИОН

Сега не е време за откровени разговори. Има възможност информацията, получена от вашия събеседник, да бъде изкривена и използвана срещу вас. Но този път може да бъде благоприятен за всичко, свързано с въпросите на сърцето. Възможни са нови приятни познанства.

СТРЕЛЕЦ

Този ден е подходящ за подреждане на нещата. Анализирайте минали грешки. В отношенията с роднини, приятели и любим човек може да възникнат недоразумения. Дългосрочните неизказани оплаквания може да са причината.

Сексуалните тайни на жените според зодията

КОЗИРОГ

В този ден могат да възникнат ситуации и въпроси, които изискват вашето внимание и спешно вземане на решение. Пригответе се да поемете водещата роля. Можете да споделяте проблемите си с близки, да обсъждате теми, които наистина ви интересуват, да правите общи планове за бъдещето.

Митологичен хороскоп

ВОДОЛЕЙ

Не позволявайте на емоциите ви да ви завлекат в конфликтни ситуации. Ако връзката с някого остави много да се желае, тогава сега не трябва да се ангажирате да коригирате ситуацията – малко вероятно е усилията ви да бъдат увенчани с успех. Най-вероятно, просто няма да бъдете чути. Бъдете търпеливи към любимите си хора.

Кои зодии са най-лошите шофьори?

РИБИ

Ако през този период имате нужда от морална подкрепа или просто одобрение от други хора, не се колебайте да се свържете със старите си приятели. Те ще могат да разгледат проблема ви от напълно неочаквана страна. Благодарение на тяхната помощ ще можете да намерите бързо и лесно решение на проблема.

Halie Loren – Perhaps, Perhaps, Perhaps

PRESLAVA – FENOMEN / Преслава – Феномен, 2010
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利

 1. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Blues: Maria Daines – The Thing I Haven’t Got
loading...