Коалиция ГЕРБ-СДС в Добрич Републиканци за България ПП ГП Българско Лято
Българска Социалистическа Партия Движение за права и свободи

ОВЕН – С готовност ще се включите в предстоящо събитие, което се надявате да подобри не само работата, но и бита ви. Посланието днес е да бъдете щедри към нуждите околните.

ТЕЛЕЦ – Запознанства с хора, чиито интереси събуждат у вас уважение, обновяват идеите и настроението ви ще направи денят ви по-специален. Няма да пренебрегнете и семейството си.

БЛИЗНАЦИ – В споделяне на идеи и търсене на добри решения за реализацията им, ще провеждате срещи и планирате бъдещи начинания, изхождайки от общите ви интереси.

Мъжете се влюбват в тях, дори и със затворени очи – 3 спиращи дъха зодии

РАК – Погрижете се за обстановката и направете атмосферата около себе си по-ведра и градивна. Това ще ви помогне да помислите и вземете правилните решения.

ЛЪВ – Денят не е подходящ за начало на проект или ново начинание. Пътуванията също не са желателни, особено за чужбина. Заложете на организационната работа.

ДЕВА – Работете по утвърдената си програма, като избягвате новите начинания. Делови срещи и подготовка на нов проект, чието начало предстои. Имате ясна визия за бъдещето.

Пълен секс профил според зодията ви

ВЕЗНИ – Бъдете подготвени за развития от различен характер, особено на работното място и в деловите контакти. Отложете за по-добро време сключването на сделки и договорености.

СКОРПИОН – Спокойният подход към делата ви днес ще създаде предпоставки за по-бързото и успешно справяне с тях. Каквито и предизвикателства да стоят пред вас, можете да се справите.

СТРЕЛЕЦ – Неяснотите около работен проект или друга задача изискват повече време, за да ги отстраните, но няма да ви затруднят. Ще работите по тях, за да бъдат спазени срокове.

Сексуалност и емоции според зодиакалния знак

КОЗИРОГ – Ако в нещо изпитвате затруднения, не се колебайте да потърсите съвет или подкрепа. Изяснете си какво точно ви е необходимо и работете, с общи усилия ще се справите.

ВОДОЛЕЙ – С практични действия и без излишна суетност ще работите по задачите си днес. В случаите, когато се колебаете по кой път да тръгнете, се допитвайте до интуицията си.

РИБИ – Мобилизирайте се, за се преодолеете умората и емоциите, предстои ви работа, която е само ваша. Не допускайте отегчението ви да омаловажите въпроси, чието решение е неотложно.

Just For You 2 — Giovanni Marradi…

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  • Rebecca Chen
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Bryan Adams – Do I Have To Say The Words? (unedited version)
loading...