♈ Овен

Овен, по душа вие сте истински магьосници. Имате всички необходими инструменти, за да създадете живота на мечтите си, плюс силата на волята, от която се нуждаете, за да го осъществите. Сега основното е да действаме. Не се страхувайте да се хвърлите на работа. Скоро работата ще даде плод.

Космически съвет: Грижете се за бъдещето си.

♉ Телец

Телец, най-доброто е враг на доброто. Непрекъснато се опитвате да доведете всичко до съвършенство, но това е безуспешно. Други не оценяват усилията ви, а някой дори се дразни от такъв педантичен подход към нещата. Бъдете прости и хората ще се обърнат към вас.

Космически съвет: Не търсете улов там, където го няма.

♊ Близнаци

Близнаци, чакате доста дълго време и вече сте уморени от това. Време е да вземете нещата в свои ръце и да станете първата цигулка в оркестъра. Не сте свикнали да бъдете водени – по-добре е да водите другите и не забравяйте да следвате сърцето си.

Космически съвет: Издърпайте въжето назад и влезте в битка.

Мъжете се влюбват в тях, дори и със затворени очи – 3 спиращи дъха зодии

♋ Рак

Раци, можете да мислите безкрайно за причините и мотивите за действията на определени хора. Но никога няма да разберете напълно защо събитията са се развили по начина, по който са се развили. Това, което можете да направите, е да се научите от случилото се и в бъдеще – да не се изправяте на същия рейк.

Космически съвет: не спорете с Вселената и навивайте върховете й на мустаците си.

♌ Лъв

Лъв, нарастващата Луна в Овен ще увеличи и без това високата ви импулсивност, но се опитайте да овладеете емоциите. Устоявайте на желанието да реагирате прекалено или да кажете нещо, за което по-късно може да съжалявате. Бъди спокоен.

Космически съвет: Не рушете това, което ще бъде трудно да се изгради по-късно.

♍ Дева

Дева, помислете къде се виждате след пет години и изградете план за действие, за да постигнете мечтите си. Ако ви се струва, че не можете да решите дълго време, не се притеснявайте. Животът ви определено ще се промени, когато сте готови за това. Засега се отпуснете.

Космически съвет: не се притеснявайте за проблеми.

Пълен секс профил според зодията ви

♎ Везни

Везни, помнете: любовта е чудо, а не болка. Спрете да се страхувате да отворите сърцето си за другите. Никой не иска да те обиди. Напротив, хората са готови да се грижат за вас и да ви подадат рамо в точния момент. Доверете се на този, който винаги е до вас.

Космически съвет: Не се страхувайте да признаете пред себе си, че сте влюбени.

♏ Скорпион

Скорпион, време е да работите през деня върху сънищата, които сте имали през нощта. Разработете план за действие и се придържайте към него систематично. Да, това ще изисква от вас концентрация и дисциплина, но само по този начин ще бъде възможно да изкачите планина, която смятате за твърде висока.

Космически съвет: Невъзможното е възможно.

♐ Стрелец

Стрелец, спрете да чакате понеделник, празници, лято – никога няма да има идеален момент. Необходимо е да се действа тук и сега, независимо от положението на планетите и съпътстващите ги обстоятелства. Няма да има време, когато се чувствате по-готови за промяна от днес.

Космически съвет: Време е да обърнете живота си.

Сексуалност и емоции според зодиакалния знак

♑ Козирог

Козирози, горещо какао, одеяло, бисквитки, любимият ви филм и пътуване – това е, което може да ви направи щастливи точно сега. Какво чакаш? Събирайте багажа си и отидете в селски хотел или по-добре вземете приятелите и сродната си душа със себе си.

Космически съвет: Имате нужда от рестартиране.

♒ Водолей

Водолей, нарастващата Луна ще ви донесе възможност да се сближите с определен човек, с когото усещате романтична искра във връзката. Опитайте се да не действате противно на съдбата. Бъдете внимателни към знаците.

Космически съвет: Душата ви моли за романтика и приключения.

♊ Риби

Риби, за да осъзнаете какво искате, трябва да визуализирате мечтите си. Може би трябва да създадете карта на желанията или просто да говорите за планове на любимите хора всеки ден. Може би щастието обича тишината, но намеренията – не много.

Космически съвет: Мислите са неща.

Just For You 2 — Giovanni Marradi…

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Rebecca Chen
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Bryan Adams – Do I Have To Say The Words? (unedited version)