ХОРОСКОП ЗА 19 ЮЛИ /ВИДЕО/

1470

 

 

ОВЕН – Отнесете се с търпение към работата и хората, с които сте свързани, това ще ви помогне да изградите пълноценна връзка или сделка. Така ще си осигурите предимства.

Безкраен глад: Астрономи откриха черна дупка, изяждаща Вселената

ТЕЛЕЦ – Ще пристъпите към изпълнение на програмата си активно. В открит разговор с някого ще споделяте идеите си, но бъдете по-пестеливи, за да си спестите разочарования.

Бюстът издава характера на жената

БЛИЗНАЦИ – Погрижете се за себе си, имате нужда от спокойствие, да подредите приоритети. Вредните навици отнемат от силата ви, време е да поставите на здрава основа всичко.

Тибетски хороскоп представя личността според годината на раждане

РАК – Пътуванията и срещите ще са приоритетни за вас днес. В много отношения чрез тях ще постигнете повече, отколкото с досадните занимания, в които липсва творчество.

7-те грешки на необвързаните момичета 18+

ЛЪВ – Потърсете средствата, от които се нуждаете от хора, с които имате изградени коректни взаимоотношения или се обърнете към кредитни институции. Трудностите не са непреодолими.

Жените, които всеки мъж трябва да има

ДЕВА – Независимо от трудностите, които срещате ежедневно, ще се стремите към по-добри условия за работа. Имате опит в търсене на по-добрите решения, бъдете настоятелни.

Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения

ВЕЗНИ – Ще изразите твърдата си позиция по въпрос за бъдещето на повече хора, с което ще си спечелите доверието им. В менюто си заложете на повече плодове и зеленчуци.

Устните издават силата на оргазма

СКОРПИОН – С проект, в който сте вложили не малко ще приключите период, равносметката от който е, че сте станали по-силни. Природата ще ви дари с приятни вълнения, но не се преуморявайте.

Мъжете си падат по жени тип „пясъчен часовник“

СТРЕЛЕЦ – Възстановяване на здравето и духа са важни, за това не се колебайте да направите нещо повече за себе си днес. Романтично настроените ще изживеят деня вълнуващо.

Мистерия и истерия около пренареждането на зодиака

КОЗИРОГ – Ще балансирате напрежението и натовареността си от последните дни, ако си позволите малко отдих и развлечения. Близостта на природата ще ви зарежда с енергия.

ПРЕДИ ДА ПОДАРИТЕ ЦВЕТЕ, ПРОЧЕТЕТЕ ЗА СИМВОЛИКАТА НА ЦВЕТЯТА

ВОДОЛЕЙ – Занимания, целящи подобряване на физиката, здравето и образованието ви ще са особено полезни. С поведението си ще въздействате позитивно на околните.

Символиката на букетите

РИБИ – Има какво да ви радва на фона на случващото се около вас и в обществото. Само не търсете причини да налагате мнението си, мислете за изявите си и се подгответе за тях.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...