ХОРОСКОП ЗА 19 ЮЛИ /ВИДЕО/

268

 

 

ОВЕН – Отнесете се с търпение към работата и хората, с които сте свързани, това ще ви помогне да изградите пълноценна връзка или сделка. Така ще си осигурите предимства.

 

ТЕЛЕЦ – Ще пристъпите към изпълнение на програмата си активно. В открит разговор с някого ще споделяте идеите си, но бъдете по-пестеливи, за да си спестите разочарования.

 

БЛИЗНАЦИ – Погрижете се за себе си, имате нужда от спокойствие, да подредите приоритети. Вредните навици отнемат от силата ви, време е да поставите на здрава основа всичко.

Тибетски хороскоп представя личността според годината на раждане

РАК – Пътуванията и срещите ще са приоритетни за вас днес. В много отношения чрез тях ще постигнете повече, отколкото с досадните занимания, в които липсва творчество.

 

ЛЪВ – Потърсете средствата, от които се нуждаете от хора, с които имате изградени коректни взаимоотношения или се обърнете към кредитни институции. Трудностите не са непреодолими.

 

ДЕВА – Независимо от трудностите, които срещате ежедневно, ще се стремите към по-добри условия за работа. Имате опит в търсене на по-добрите решения, бъдете настоятелни.

Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения

ВЕЗНИ – Ще изразите твърдата си позиция по въпрос за бъдещето на повече хора, с което ще си спечелите доверието им. В менюто си заложете на повече плодове и зеленчуци.

 

СКОРПИОН – С проект, в който сте вложили не малко ще приключите период, равносметката от който е, че сте станали по-силни. Природата ще ви дари с приятни вълнения, но не се преуморявайте.

 

СТРЕЛЕЦ – Възстановяване на здравето и духа са важни, за това не се колебайте да направите нещо повече за себе си днес. Романтично настроените ще изживеят деня вълнуващо.

Вижте какво ви очаква това лято според зодията

КОЗИРОГ – Ще балансирате напрежението и натовареността си от последните дни, ако си позволите малко отдих и развлечения. Близостта на природата ще ви зарежда с енергия.

 

ВОДОЛЕЙ – Занимания, целящи подобряване на физиката, здравето и образованието ви ще са особено полезни. С поведението си ще въздействате позитивно на околните.

 

РИБИ – Има какво да ви радва на фона на случващото се около вас и в обществото. Само не търсете причини да налагате мнението си, мислете за изявите си и се подгответе за тях.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST