Днес, 19 юли, намаляващата Луна е в Овен. Звездите изискват от вас действия. Можете спокойно да стартирате големи проекти, да решавате наболели лични проблеми.

♈ Овен

Не е нужно да чакате, докато сте готови. Просто трябва да се доверите на инстинктите си и да направите крачка в посоката, към която ви водят звездите. Вече виждате, че пътят, който следвате, води до правилните цели.

Космически съвет: Направете първата стъпка.

♉ Телец

Днес хороскопът ви кани да споделите гласа си. За да направите това, можете да излезете на сцената, да разказвате истории, да рискувате и да отидете на публиката, да изнесете доклад или да преговаряте. Вашето мнение е важно и вашият опит заслужава да бъде известен.

Космически съвет: Разкажете своята история.

♊ Близнаци

В този ден е важно да разберете кой сте всъщност. Освобождаването от вътрешни конфликти ще ви помогне да действате честно, за да постигнете живот, който ви носи радост. Не забравяйте, че не е нужно да сте перфектни. Просто трябва да се доверите на себе си.

Космически съвет: Придържайте се към това, което ви носи радост.

♋ Рак

Когато навлезем във фазата на растеж и развитие, казваме „да“ на всички преживявания, които идват, дори и да са неприятни. Погледнете отвъд доброто и злото, за да приемете ситуацията такава, каквато е. Приемането е мощен дар, който ще ви помогне да предизвикате динамична промяна в съзнанието си.

Космически съвет: Приемете обстоятелствата си такива, каквито са.

♌ Лео

Бягството е лесно, но няма да реши проблемите ви. Това само ще добави драматизъм. Слушайте какво ви казва вашият вътрешен глас. Смелото изправяне срещу конфликти ще промени живота ви към по-добро.

Космически съвет: Справете се с конфликта.

♍ Дева

Същността на развитието е, че този път води през препятствия, предизвикателства. Не се страхувайте да вървите през тъмните коридори на нашата психика и да се изправяте пред сенчестите аспекти на вашата личност. Трябва да уважавате обстоятелствата като катализатор за растеж. Трябва да преодолеете дискомфорта, за да си позволите да се промените.

Космически съвет: Това е период на духовно израстване.

♎ Везни

Важно е да живеете в момента и да вземате решения въз основа на това как се чувствате тук и сега. Нека сърцето бъде компас. Нека сърцето ви да ви води в посоката на истинския път. Изборът, който направите ще ви позволи да се насладите на сладкия нектар, да усетите новото и да откриете непознатото. И ако нектарът не е метафизичен, а реален, съветът също е много прост. Не прекалявайте.

Космически съвет: Пийте сладкия нектар, който се излива в чашата ви.

♏ Скорпион

Ти се показа както никога досега. Но да очаквате всички бури в живота ви да утихнат само защото сте обърнали погледа си навътре, би било малко нереалистично. Всичко, което възниква в живота ви от миналото, е част от процеса на изчистване, освобождаване от излишния багаж.

Космически съвет: Приемайте предизвикателствата спокойно.

♐ Стрелец

Колкото повече се опитвате да коригирате тази връзка, толкова повече проблеми ще възникват. Отпуснете хватката си. Пренасочете енергията си към себе си. Освободете се от необходимостта да дадете всичко от себе си, за да угодите на другия човек. Тези, които искат да бъдат в живота ви, ще ви обичат и приемат такъв, какъвто сте.

Космически съвет: насочете енергията към себе си.

♑ Козирог

Това е моментът да се слеете един с друг. Време е да изпитате божественото единение. Време е да се предадете на магията, която заобикаля вас и вашата сродна душа. Дайте си разрешение да бъдете виждани и чувани. Има голяма свобода да се покажеш такъв, какъвто си.

Космически съвет: Изпитайте удоволствието от синтеза.

♒ Водолей

Вие сте напълно разорен, защото нещо не се получи. Вие сте унищожени, защото реалността не съответства на вашия въображаем свят. Трябва да дишате, да ядете и да ходите на работа. Дори чрез сила. Готови ли сте да освободите място за една любов, която е много по-прекрасна, отколкото можете да си представите?

Космически съвет: Борете се с дискомфорта.

♊ Риби

Всичко, което трябва да направите, е да сте тук и сега, да се върнете в настоящия момент. Тази глава от живота ви е свързана с приемането на нещата с нова сила и оценяването на радостта и красотата, които вече съществуват. Отпуснете се и се наслаждавайте на всяко действие.

Космически съвет: не бързайте.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА