ОВЕН – Ще се въздържите и без емоции ще приемете нечие решение, оставайки го без коментар. Повече внимание ще отделите на собствените си занимания.

ТЕЛЕЦ – Аргументирано ще поставите условия в защита на интересите си. Уверени в действията си, ще работите за конкретни изпълнения, с които ще промените резултатите в своя полза.

5 неща, които върло се опитва всяка жена да скрие от мъжете, но рано или късно истината излиза наяве

БЛИЗНАЦИ  – Съобразявайки се с променените условия, ще вземете решения, благодарение на които ще ускорите развитието на важен за вас въпрос. Това ще внесе повече спокойствие у хората, които милеят за вас.

РАК – Обществени и други полезни инициативи, в които ще се включите, ще привлекат вниманието на повече хора. Обвързването ви с проблемите им и други задачи ще наложат промяна в плановете ви.

Каква е вероятността черна дупка да погълне Земята?

ЛЪВ – Нечия изповед или друго проявление ще ви развълнува. Без да пренебрегвате своите си задачи, ще работите и за решаване на проблемите му.

ДЕВА – С отворени сетива сте за вълненията на околните и това ще ви помогне по-лесно да се справите с възникнал проблем.

Жените предпочитат планирането на почивка пред секса

ВЕЗНИ –  Ще се сблъскате с новости, някои от които може да ви създадат напрежение. Благодарение на добрите си контакти ще успеете да отхвърлите част от ангажиментите си, но за повечето от тях ще трябва да се погрижите сами.

СКОРПИОН – Както винаги, с добра организация и ясни цели, ще работите по програмата си, без да губите времето си.. Ако дължите суми не чакайте многократна покана, за да ги върнете.

КЪДЕ ДА ОТКРИЕМ НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ

СТРЕЛЕЦ – Динамичен и напрегнат за някои от вас ден. Предстои ви много работа, повечето от която срочна. Въпрос, свързан със семейството ви ще ви създаде повече емоции..

КОЗИРОГ – Бъдете реалисти и не се обвързвайте с нови отговорности, за които нямате време. Постигнати споразумения по служебен въпрос ще ви улеснят в последващите ви действия.

Явните знаци, че една жена е незадоволена

ВОДОЛЕЙ -Това, което очаквате ще се случи, но бъдете честни пред себе си. Ще ви се отдаде да прозрете неща, които до сега са ви се изплъзвали или съзнателно сте ги пренебрегвали.

РИБИ -В търсене на по-добри резултати, ще синхронизирате действията си с хората, с които работите по обща задача или по-голям проект. Нищо не е случайно и всичко, насочено към вас днес ще ви улесни и спести време.

 • Leo Rojas

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Fade to Blue – I Cried and Cried

 

loading...