Днес, 19 октомври, намаляващата Луна в Лъв е чудесно време да подредите нещата, личните и професионални отношения, дома и собствените си мисли. Всичко около вас изисква организация, система – овладейте живота си, направете го разбираем, отървете се от неоправдани надежди и замъглени перспективи. Този ден е добър за планиране. Това ще стане своеобразна основа за бъдещи победи. Все още обаче не си струва да преминете към действия: съществува голям риск от надценяване на собствените сили. Поставете си цел, изчислете стъпките, така че в следващия лунен цикъл да можете да започнете уверен път към резултата.

♈ Овен

Днес сте благодарни за всички изпитания, през които сте преминали с близките си. Благодарен дори за ситуации, които застрашават раздяла или раздяла. Защото сега разбирате, че всичко се е случило не за зло, а за добро. Получихте невероятно преживяване, станахте по-силни, изпитахте чувствата и верността си към идеалите си. Вселената ви е защитила от всичко излишно, разрушително, направила ви е по-мъдра. Превърнете отровата, останала в душата ви, в сладък еликсир, който подпомага растежа ви и ви позволява да държите очите и сърцето си отворени.

Космически съвет: Намерете силата в себе си да живеете с отворено сърце.

♉ Телец

С всеки нов етап в този живот губиш нещо. Загуба на част от егото ви, освобождаване от връзки, които вече не служат на вашето най-висше и най-добро. Ще трябва да се борите с качествата, които ви пречат да осъзнаете пълната си лична сила. В същото време не забравяйте, че всичко се случва в името на разцвета на душата ви и радостта на сърцето ви, дори ако сега е много трудно. Пригответе се да навлезете в период на ускорен растеж, тъй като предстоят невероятни времена.

Космически съвет: Настъпи най-хубавият ти час, блести!

♊ Близнаци

В живота всеки следва два пътя: физически от година на година и духовно, към най-добрата версия на себе си. Понякога това пътуване ви отвежда до тъмни места. Но истината е, че сте готови за теста на силите. Самата Вселена създава това преживяване, за да можете да растете с бързи темпове. Вместо да се съпротивлявате, приемете всички събития и емоциите, които ги оцветяват, такива, каквито са. Добавете нотка игривост към живота, вкарайте в игра умението, дадено отгоре на чара. Ако в същото време правиш това, което обичаш, успехът е неизбежен.

Космически съвет: Естественият ви чар ще ви помогне да постигнете целите си.

♋ Рак

Вие сте обичани просто заради това, което сте, а не заради способността ви да лекувате, поправяте или спасявате други хора. Като възпитател по душа, често сте склонни да забравяте това. Днес звездите ви молят да обърнете поглед към вътрешното си аз, за ​​да напълните собствената си чаша, преди да излезете на бял свят. Време е да излекувате раните на самочувствието, да си спомните, че заслужавате любовта, която толкова смело и свободно споделяте с любимите хора.

Космически съвет: Работете върху изграждането на самочувствие, вярвайте в себе си.

♌ Лъв

В пътуването на всеки търсач идва момент, когато той може да избере между пресичането на моста, водещ към нова парадигма, или връщането към стара парадигма. Ако сте били шокирани до дъното си, не е само това. Ако трябва да се откажете от нещо, което вече не ви служи, това е за ваше най-висше и най-голямо добро. Прегърнете всичко, което се разгръща отвътре и отвън, кажете благодаря за всеки опит. Ти си обичан, за теб се грижат.

Космически съвет: Доверете се на Вселената, за да ви насочи към най-високата ви цел.

♍ Дева

Няма значение, че е началото на седмицата. Спокойно, Деви! Обърнете внимание на сигналите на умореното тяло и слезте от колелото на хамстера за момент. Вие заслужавате вашата любов, грижа и обич повече от всеки друг. Само напомняне: цикълът на намаляваща луна е чудесно време да водите диалог със себе си. Така че отделете време за ритуали за грижа, които ви зареждат на ниво душа. Понякога трябва да се поглезите през деня само с приятни неща.

Космически съвет: Направете почивка, имате нужда от почивка.

♎ Везни

Везни, когато допуснете някого в живота си, вие го допускате напълно. Нищо не е твърде много или твърде странно за вас. В резултат на това сте готови да дадете всичко по силите си на връзката. Каква е уловката? Понякога сте склонни да омаловажавате собствените си нужди за зареждане! Време е да разберете и ясно да разграничите къде свършвате вие ​​и къде започват другите. Кажете „не“, когато нещо не е наред, дори и да ви кара да се чувствате неудобно.

Космически съвет: Открийте силата в себе си да казвате „не“ на другите.

♏ Скорпион

Откъде идва този копнеж и какво ви говори? Може би сте направили крачка в грешната посока и сте се отклонили от пътя на по-добрата съдба. За да разберете къде да продължите, можете само в покой. Потърсете място и време, за да намерите това спокойствие. Освободете се от цялата сърма на битието, фокусирайте се върху себе си и целта си. Активирайте портала на сърцето си и започнете да запалвате лампата на осъзнаването. Вашето утвърждение за деня: “Избирам да се върна у дома при себе си и това е най-голямата ми привилегия.”

Космически съвет: Бъдете безстрашни по пътя си към това да станете най-добрата версия на себе си.

♐ Стрелец

В началото на седмицата ще отворите портала на личната сила, ще усетите силата на собствения си потенциал. Време е да си спомните кой сте и защо сте дошли тук. Време е да поставите граници , да говорите уверено, да изисквате дължимото. С вас трябва да се съобразяват, както се съобразяват с другите! Но не всичко, върху което работите, веднага ще даде плод и това е добре. Внимателно следете чувствата си и трупайте сили. Вашият труд на любов изисква търпение.

Космически съвет: Време е да поставите основите на живота си.

♑ Козирог

Всеки път, когато започнем да вливаме енергия в нещо ново, необичайно, очакваме незабавни резултати. Искаме градината на тази работа да цъфти буквално на следващия ден. Искаме да можем да споделяме нашите творения със света. Не бързайте. Изграждането на основа е дълъг процес и ако го ускорите, също толкова бързо ще се появят пукнатини. Тази работа изисква любов, грижа, нежност и търпение. Така че, вървете стъпка по стъпка с вътрешното съзнание, че се движите стабилно към целта.

Космически съвет: Правете това, което обичате, останалото е утре.

♒ Водолей

Направете си услуга: не отбелязвайте всяко квадратче в списъка си с отговорности към себе си и към света. Нарушете няколко правила. Направете няколко грешки. И най-важното, отървете се от товара на чуждите очаквания. Ти дойде в земното царство с причина, Водолей. Дошла си да се докажеш като истинска – красива, силна, смела, мъдра, надеждна. Тази глава от живота ви е свързана с намирането на вашия собствен глас, да се научите да живеете собствената си истина. Следвайте този път, дори ако трябва да разочаровате няколко души.

Космически съвет: Направете си услуга и не мислете какво ще кажат другите за вас.

♊ Риби

Предаването не е поражение. И определено не е за слабите. Понякога това е акт на истинска смелост и смелост. Това е желанието да скачаш в неизвестното ден след ден, знаейки, че в живота няма гаранционна карта. Това е начин да дадете най-доброто от себе си, да бъдете щедри и безкористни, да ръководите сърцето си. Това е непоклатима вяра в истината, която висшите сили ще защитят, независимо от всичко! Ще се справите, не се страхувайте от нищо, не се срамувайте от решенията си.

Космически съвет: Оставете битката, някои битки не можете да спечелите.