ОВЕН – Аргументирано ще говорите за идеите и намеренията си, с което ще привлечете вниманието върху себе си. Не всеки път ви се отдава да бъдете толкова убедителни, но днес имате специален мотив.

ТЕЛЕЦ – Днешните ви решения ще определят за дълъг период напред посоката на интересите ви. С бързата си и точна мисъл ще отсявате важното, запазвайки за себе си емоциите, които ви вълнуват.

БЛИЗНАЦИ – Физически занимания ще укрепят здравето и психиката ви, наред с предпочитаните от вас неща. В компанията на приятелите си ще се почувствате свободни и готови за предизвикателства, каквито няма да липсват.

РАК – Шумът и суетата в съчетание с умората ще подсилят желанието ви за повече спокойствие и отдих. Не пречете и на околните да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им.

ЛЪВ – Присъствието на сериозни и прагматични хора ще ви въздейства позитивно, навеждайки ви на размисъл за бъдещи начинания. Запазете спокойното си отношение към онези, които обичате.

ДЕВА – Атмосферата на дома ще ви зарежда с енергия и добри очаквания. Подарете си повече лично време, не може да се живее в непрекъснат стрес. Денят е благоприятен и за физически занимания, разходки и спорт.

ВЕЗНИ – Ако се чувствате уморени и без желание за активност, потърсете тихо и спокойно място за отдих. Животът може да ви предложи и изненади, не бързайте да се притеснявате. Ще откриете, че има какво да ви зарадва.

СКОРПИОН – След умората и притесненията следват по-приятни емоции, на каквито ще се радвате днес. Любовта ще ви подтикне за пълноценна изява на способностите ви. Светът ще стане по-добър.

СТРЕЛЕЦ – Дайте израз на доброто, което носите и насърчете към него всички около вас. Така ще помогнете на света да стане по-гостоприемен, а хората по-състрадателни. За себе си не искайте прекалено много.

КОЗИРОГ – Ще постигнете споразумение, което ще се отрази положително на работата и финансите ви. Интересите ви ще бъдат защитени. Многото ви ангажименти няма да се отразят понижаващо на настроението ви.

ВОДОЛЕЙ – Перспективите, които съзирате ще ви направят активни. Ще зарадвате семейството с придобивки и повече удобства. Самочувствието ви е пропорционално на енергията, която влагате в работата си.

РИБИ – Свободолюбивият ви и независим дух ще се противопостави на нечие решение и с това ще дадете заявка за бъдеща активност. Тя може да има отношение както към бизнеса ви, така и към връзката ви с някого.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

loading...