ОВЕН – Започнати задачи ще придобият ново значение за вас, а с цената на компромиси ще запазите мира около себе си. В деловите си срещи проявете повече гъвкавост и готовност за сътрудничество.

ТЕЛЕЦ – Привлича ви да работите за себе си и финансите ви да растат, като отчитате и натовареността си. С добра организация ще посрещнете адекватно промените, които следват.

Как пролетта преобръща света на всяка зодия?

БЛИЗНАЦИ – С добрата си организация ще повлияе добре на работното място и на взаимоотношенията ви с околните. Без да губите време, ще обедините интересите на хората от обкръжението си.

РАК – Ще се съобразите с промените, свързани с клиентите ви и запазвайки необходимата дистанция, ще работите за общата ви цел. Има въпроси, които предстои да си изясните.

Топ 5 на идеалните жени според зодията

ЛЪВ – Делово предложение и желана развръзка са част от добрите развития за много от вас. Отнесете се с внимание към здравословните си проблеми, като не пренебрегвате профилактиката.

ДЕВА – Справяйки се с неотложна задача, ще си освободите енергия за целите, стоящи пред вас днес. Гледайки напред, ще потърсите подкрепата на онези, от които черпите опит и съвети.

Зодиите, които не биха издържали дълго без секс

ВЕЗНИ – С адекватни и навременни действия ще спечелите добри позиции в една надпревара, освен, че ще постигнете и финансов успех. Всичко това ще ви подтикне по-смело да изразите претенциите си.

СКОРПИОН – Нека в действията ви прозира преди всичко разум и не търсете причини за конфликти. Можете да се владеете, за това мислете върху предстоящите си изяви и не търсете излишна показност.

Зодиите, които не могат без любовник

СТРЕЛЕЦ – Загърбете неудовлетворението си, ако можете и се съсредоточете върху работата си. Това ще ви помогне по-лесно да се справите с текущите си задачи и ще възвърне добрата ви форма.

КОЗИРОГ – Съсредоточете се върху задачите, чието приключване предстои. Взетите решения ще са от важност за дни напред, за това е добре да сте последователни в действията си.

Сексуалност и емоции според зодиакалния знак

ВОДОЛЕЙ – За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди.

РИБИ – Доброто ви настроение ще се отрази на околните и работата ще върви безпроблемно и по-леко. Уверени и знаещи какво правите, ще доминирате с оптимизъм и конструктивна мисъл.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

  • Chris Spheeris – Eros
loading...