В такъв ден е добре да мечтаете и да си спомняте какво сте пожелали по-рано. Това ще ви помогне да се отървете от усещането за застой и да намерите нови цели. Със сигурност някои от вашите мечти вече са чакали.

♈ Овен

Идеалният момент за осъществяване на една мечта няма да дойде, Овен. Вчера го нямаше и утре няма да го има. Всичко, което имате, е сега. Винаги ще чувствате, че не сте достатъчно готови за предизвикателството. Това не е причина да се откажете от мечтите си и от по-добър живот. Просто направете първата крачка и след това се доверете на интуицията си.

Космически съвет: Не бъдете прекалено предпазливи.

♉ Телец

Спрете да се ровите в страданието си и да превъртате безкрайно историята за собствените си неуспехи в главата си. Избягайте от психическия си затвор и започнете да действате за свое добро. Грешките са най-добрите приятели на опита. Превърнете болката си в знание и продължете да се движите към целта си. Светът чака вашия успех.

Космически съвет: Постоянното повтаряне на неуспехите ви няма да ви доведе до успех.

♊ Близнаци

Звездните близнаци се препоръчват да се върнат в реалния свят от плен на социалните мрежи. Менструацията ви не е лесна, разбира се, искате да „замените“ живота си с куп проблеми с фотошопирана снимка. Желанието е естествено, но все пак е самоизмама. Изключете телефона си – вместо да гледате щастието на някой друг, започнете да изграждате свое собствено. За да направите това, просто трябва да напуснете къщата.

Космически съвет: Направете почивка от социалните медии и продължете с истинския си живот.

♋ Рак

И миналото, и бъдещето са илюзия, Рак. Всичко, което имате, е текущият момент. И така, върнете се в настоящето – на мястото на постоянното действие и това, което е неизменно вътре. От тук можете да гледате на света без илюзии. Тук ще намерите ред в хаоса и ще намерите отговорите, които сте се опитвали да намерите във външния свят.

Космически съвет: Всичко, което имате, е този момент.

♌ Лъв

Спрете за момент, лъвове. Помислете за всички неща, които не вървяха според плана ви. За всичко, което дойде в живота ви много по-късно, отколкото сте искали. Всички те преподаваха важен урок, нали? Те учеха, че големите неща изискват време. Всеки път, когато тревожните мисли надделят над вас, напомнете си, че всичко идва в своето време.

Космически съвет: Всичко идва в своето време.

♍ Дева

Същността на правилата е, че те създават структура, в която можем да действаме. Те ни позволяват да живеем по начин, който най-добре се описва с думата „хармонично“. Понякога обаче има твърде много правила. Тогава те задържат растежа, а не го насочват. Ако напоследък сте се чувствали заседнали, знайте, че имате способността да се движите. Просто прегледайте правилата.

Космически съвет: Освободете се от правилата, които са ви спрели да растете.

♎ Везни

Напоследък става все по-трудно да завършиш започнатото. Милиони разсейващи фактори ви карат да стъпвате по вода. Тази неприятност има много конкретна причина – не знаете как да поставяте граници между себе си и околните. Ако някой непрекъснато нахлува в зоната ви на комфорт със своите искания, той трябва да бъде изгонен! И точка!

Космически съвет: Време е да премахнете разсейващите фактори и да поставите ясни лични граници.

♏ Скорпион

Главата ти е станала твърде претъпкана, Скорпион. Един глас ви казва да поемате рискове и да вярвате в невъзможното; вторият предупреждава за рискове и съветва срещу приключения; третият моли първите двама да мълчат – и т.н. Ако ги изслушате всички, никога няма да решите нищо. Доверете се на интуицията си и изберете най-важното.

Космически съвет: Някои рискове си струва да се поемат.

♐ Стрелец

Преди да влезете в новото, отделете малко време и разгледайте таблото си за визуализация. Вие сте там, където винаги сте се представяли, или сте се задоволили с посредствено съществуване? Добрата новина е, че никога не е твърде късно да натиснете бутона за опресняване, Стрелци. Никога не е твърде късно да започнете да се движите към мечтите си. Направете тази първа стъпка, дори и да няма пътна карта пред очите ви.

Космически съвет: помнете мечтите си, някои от тях вече чакате.

♑ Козирог

Тъмната нощ се заменя със зората, знаете това. Но в същото време постоянно въртете в главата си душегубните мисли за тленността на битието и неизбежната смърт на всичко красиво. Не, Козирози, животът ви не само може да бъде лесен и красив, той със сигурност ще стане такъв, просто трябва да вярвате в себе си. Знаете как да действате целенасочено. Покажете този талант в преподаването на радостите от живота.

Космически съвет: Долу мрачните мисли, отпуснете се и се отпуснете.

♒ Водолей

Във вашето обкръжение има хора, които сякаш дават криле, а има и такива, които подло ги режат. Време е да доведем недоброжелателите до чиста вода. За да предотвратите превръщането на живота в ад, токсичните личности трябва да бъдат разделени и то спешно. Помислете добре за качествения състав на вашия кръг от приятели и познати. И се отървете от тези, които дърпат към дъното. Знаеш за какво става дума.

Космически съвет: Имате нужда от спешно „прочистване“ на приятелите – време е да се отървете от токсичните връзки.

♊ Риби

Звездите ви призовават да преосмислите образа си в социалните мрежи. Вече не се интересувате от създаване на „имидж“, предпочитате да бъдете откровени, да се покажете истински и да споделяте откъси от живота си в реално време. Вярвайте, че вашата искреност ще бъде високо оценена от тези, които са на същата честота като вас.

Космически съвет: Покажете истинското си аз на другите.