ОВЕН – С основание очаквате положително развитие на конкретна задача, положените усилия са очевидни. Желателно е да не се опитвате да изпреварвате събитията и да бързате.

Мислите си, че жените са изкусни манипулаторки? Само вижте как го правят мъжете!

ТЕЛЕЦ – Бъдете търпеливи и ще стигнете бързо до успеха. Семейните проблеми ще се решат, ако ги обсъждате заедно с останалите. Не трябва да взимате едностранчиви решения.

Инстаграм цензурира най-горещата баба в света (СНИМКА 18+)

ВЕЗНИ – Ново начало очаква някои от вас днес – в личен или професионален план. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще ви позволят да разгърнете скритите си възможности.

Мъжете, зодиите и флиртът

БЛИЗНАЦИ – Премерените ви думи и действия ще ускорят решаването на проблем, който ви тревожи от доста време. Ще избегнете риска и ще постигнете първоначалните си намерения.

Лицето показва отношението ни към секса

РАК – Възможно е проект от глобална значимост да ви постави в центъра на общественото внимание. Други ще се отдадат с желание на личните си предпочитания, без да мислят за последствията.

ЛЮБОВНИЯТ МАРАТОН СИ ИМА МАЙСТОРЛЪЦИ

ЛЪВ – В края на деня вълненията ще са в повече, но няма да останете разочаровани. Здравословен проблем при някои ще ги накара да потърсят компетентното мнение на специалисти.

Какви са предпочитанията ви в леглото според зодията?

ДЕВА – Днес рискувате да накърните доверието към себе си, мислете преди да се настроите романтично. Но, ако мислите, че това е истинската ви любов – не се колебайте дълго, а действайте.

Пет места у нас с чудотворна енергия

СКОРПИОН – Културни мероприятия ще ви помогнат да задоволите духовните си потребности. Вечерта ще се радвате на заслуженото внимание на човек, който истински ви обича.

С кои зодии ще се разбирате чудесно и от кои трябва да бягате

СТРЕЛЕЦ – Промененото ви мислене ще ви улесни в реализация на идеите ви. Настроението ви ще се подобрява, резултатите от работата ви също. Помислете къде сте бъркали до сега.

Манекенката, която вече не вярва в диетите (СНИМКИ)

КОЗИРОГ – Ще си помогнете сами по отношение на здравословен проблем, ако спазвате съобразен с него хранителен и двигателен режим. Пазете се от прекомерни емоции и стрес.

Кога жената отива в чужди мъжки ръце

ВОДОЛЕЙ – Напрежението на работното място ще затрудни общуването с околните. Не си позволявайте да давате оценка за работата на друг, защото не сте в подходящото настроение днес.

Невероятно откритие! Учени направиха “течна светлина”

РИБИ – Желанията ви ще се осъществяват доста трудно, причината за което търсете само в себе си. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте сами събитията. Отворете сетивата си за любовта.

Laci Kay Somers

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Laci Kay Somers

loading...