ОВЕН – Човечността ви ще се приветства и подобри климата, а на вас ще донесе удовлетворение. Развитие на личен въпрос, което ще ви изпълни с трепетни вълнения.

ТЕЛЕЦ – Контролирайте желанията си и не стигайте до крайности, заради съмнителни изживявания. Пазете се от хранителни натравяния и промени в настроението.

БЛИЗНАЦИ Попълнете екипа си с хора, чиито възможности ще подсилят вашите, с цел по-бързото и качествено изпълнение на предстоящите ви задачи

РАК – Нови придобивки, благодарение на труда и проникновеността ви. В личен план контролирайте желанията си и в много отношение ще направите добре, ако останете пасивни.

ЛЪВ – Ще продължите с работата си по делови и лични задачи, но е добре да се насочите към приключването им, без да предприемате нови начинания.

ДЕВА – Ще бъдете полезни с грижите си към някого, дори и това да ви натовари допълнително. Помощта ви ще се оцени, а и вие ще се почувствате по-добре емоционално и психически.

ВЕЗНИ – В много отношения ще спечелите повече, ако останете на неутрални позиции и дори пасивни. Нуждите на децата са приоритетни, а и времето ще ви подканя да побързате.

СКОРПИОН – Натовареният ви ден ще е съпроводен с напрежение и често ще изпитвате желание да давате съвети и оценки от позиция на хора, на които всичко им е ясно.

СТРЕЛЕЦ – Не оставяйте едно приятелство да си отиде, със сигурност има още какво да се направи, за да не изгубите нечие ценно присъствие.

КОЗИРОГ – Пазете се и от конфликти, биха ви създали неприятности за дълго. Здравословен проблем, ваш или на близък човек, може да промени настроението ви, но нещата са преодолими.

ВОДОЛЕЙ – С повече конкретика в работата си ще успеете да свършите много от задачите си предсрочното. Пазете се от конфликти и обуздайте желанието си да поставите всеки на мястото му.

РИБИ – Служебно пътуване за други от вас. По отношение на интимните ви преживявания е добре да останете пасивни, за да не сгрешите, или за да се предпазите от разочарования.

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Dire Straits You And Your Friend