ОВЕН – Служебната ви работа е съпътствана от умора и отегчение, въпреки, че за повечето от вас тя си е струвала положените усилия. Помислете за почивка, очевидно времето вече е дошло.

10 признака, които определят мъдрата жена

ТЕЛЕЦ – Някои от вас ще се занимават с въпроси от семеен характер – уреждане на наследство и други свързани с недвижими имоти. Други ще имат възможност да помислят за нова по-добра работа.

8 признака издават жената, която изневерява

РАК – Разтоварване чрез музика и спорт на открито ще ви се отрази добре, включете и партньора си в заниманията. Не е подходящо точно сега да поемате много работа, по-добре си починете.

Вижте какво го привлича във вас според неговата ЗОДИЯ!

ЛЪВ – Денят ще ви предложи приятни изненади, в повечето случаи от служебен характер. На работното място ще получите предложение, което ще ви поласкае. По-добре помислете дали да приемете.

ТОП 10 на най-сексуалните жени по нации

ДЕВА – Доброто ви представяне на работното място ви осигурява бързо издигане в йерархията, а ако вече сте превзели върховете, то друго, не по-малко печелившо. Радвайте се на заслужените успехи.

Харта на Добрата съпруга

ВЕЗНИ – Днес ще си наложите повече воля, за да приключите с работата си. Свършеното ще ви представи добре пред бъдещите партньори. Други ще имат настроение за развлекателни занимания.

Зодиите, които не могат без любовник

СКОРПИОН – Днес ще се чувствате приятно в компанията на интересни хора. Използвайте възможността да дискутирате интересни за вас теми и да се обогатите емоционално и духовно.

Кодове на любовта

СТРЕЛЕЦ – Не очаквайте, че времето ще ви стигне за да решите всичките си проблеми днес. На първо място се погрижете за здравето си, което сте занемарили в последно време. Почивайте повече.

Изследване: Мъжете ще произвеждат яйцеклетки, а жените – сперматозоиди

КОЗИРОГ – Дори и да сте добре финансово, не харчете безумно, бъдете пестеливи, като здравомислещи хора. Дамите от знака ще имат делови успехи, с които ще се доближат до целта си.

За какво фантазират различните зодии?

ВОДОЛЕЙ – Занимавайте се със своите си задачи днес и не мислете за проблемите на другите. Избягвайте конфликти, за да не влошите отношенията си с някой, с когото сте икономически обвързани.

Триковете на жените с дяволски рогца

РИБИ – Имате нужда да останете насаме със себе си, намерете време и за това. Самотните особи ще изживеят приятни мигове в компанията на личност, интересна и близка по дух до тях.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Jessica Weave
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 • Thank You For Loving Me
loading...