Днес, 18 октомври, намаляващата луна е в Лъв. Ще благоприятства всеки, който е готов да допусне нещо ново в живота си и да изостави старите нагласи и модели. 

♈ Овен

Днес звездите ви молят внимателно да прегледате списъка си с приятели. Намерете онези, които подкрепят вашия растеж и тези, които го възпират. Всъщност дълбоко в себе си вече знаете кой остава с вас само докато всичко е наред. Време е внимателно да се откажете от връзки, които вече не служат за ваше добро. Първото правило за грижа за себе си е да се научите да поставяте себе си над всички останали.

Космически съвет: Спрете да хабите енергията си за хора, които не биха направили същото за вас.

♉ Телец

Този ден от живота ви ще бъде посветен на отказване от съпротивата и приемане на потока. Става въпрос за извличане на максимума от възможностите, които Вселената предоставя. Става дума за това да се доверите на импулсите, които получавате от нищото, и да направите огромен скок към растеж. Не забравяйте, че страхът и вярата обикновено съществуват заедно. Вземете смелост и изненадайте себе си.

Космически съвет: Бъдете смели и не се страхувайте да поемате рискове.

♊ Близнаци

Растежът не винаги е линеен процес. Често това е спирала – сякаш се озовавате в една и съща точка отново и отново. Всеки път обаче гледате на ситуацията от по-висока точка. Помислете за това и забележете, че сте станали много по-опитен. Представете си, че ви очаква последното изпитание. Вашето желание да промените стария скрипт ще ви помогне да преминете към следващото ниво.

Космически съвет: Време е да прекъснете връзките с миналото.

♋ Рак

Вие сте в повратна точка, Рак. Имате избор: оставете миналото в миналото или го пренесете напред. Звездите препоръчват да изберете свободата и да поставите на първо място любовта. Да, в началото подобен избор може да боли, но с времето ще се окаже единствено правилният. Вътрешно сте готови да промените парадигмата. Отворете портала на прошката и пуснете негодуванието – преди всичко за себе си.

Космически съвет: Оставете миналото в миналото.

♌ Лъв

Сега можете ясно да видите, Лъвове, как всичко се обърна във ваша полза. Как сте били защитени, а не наказани от Вселената. Как постоянно да ви води в посоката на растеж. В началото на седмицата се усмихнете с най-ярката си усмивка, благодарете на висшите сили както за настоящето, така и за миналото си. Продължавайте да създавате бъдещето с предпазлив оптимизъм. Предстоят още много красиви неща!

Космически съвет: Продължавайте напред, справяте се страхотно!

♍ Дева

Същността на успеха е, че може да се използва за привличане на повече успехи. Разбира се, при условие, че се възползвате максимално от предоставените ви възможности. Играйте картите си разумно, Деви. Вие ставате шефът, който винаги е трябвало да бъдете. За някои, например, това може да е време за разширяване на бизнеса. Не се ограничавайте географски. Непознати дестинации примамват.

Космически съвет: Време е да вземете нещата в свои ръце.

♎ Везни

Всичко или нищо, Везни! Може би някои от вас ще се решат на дългосрочна връзка. Играйте активна роля в оформянето на вашето бъдеще, оставяйки място за импровизация, разбира се! Тези от вас, които вече са разменили обети, може да помислят да поработят върху брака си. Не позволявайте на рутинните задължения да бъдат причина за раздяла. Полагайте всички усилия да прекарвате време един с друг.

Космически съвет: Обърнете внимание на личния си живот.

♏ Скорпион

Имаше момент в живота ви, когато трябваше да положите усилия, за да се настроите на „позитивни мисли“. Имаше период, когато оптимизмът изискваше много сериозни усилия от вас. Но в момента вие изпитвате промени на фундаментално ниво, Скорпион. Усещате, че краят и началото имат общ източник. Отворете сърцето си за промяна. Нека това, което трябва да се срути, остане в миналото.

Космически съвет: Оставете нещата да вървят по своя път.

♐ Стрелец

Спомняте ли си, когато не можехте да направите всичко, което можете сега? Помните ли, когато не разполагахте с ресурсите, които имате в момента? Отделете малко време, за да оцените докъде сте стигнали, Стрелци. Спомнете си всички методи, които ви помогнаха да постигнете целите си. От време на време е важно да погледнете себе си и своя път през очите на гордостта. Скоро ви очаква още един пробивен момент. Вземете малко почивка, докато все още има време.

Космически съвет: Отделете малко време, за да оцените докъде сте стигнали.

♑ Козирог

Не се получи, добре, Козирози! Просто очакванията ви не се оправдаха. Можете, разбира се, да тръгнете по спиралата на самосъжалението. Но е по-добре да станете и да опитате отново. Вече не играеш ролята на жертвата. Свършихте да обвинявате обстоятелствата, че нещата не вървят по план. Превърнете болката в опит и тъгата в оптимизъм. Те ще ви помогнат да реализирате и най-смелата мечта.

Космически съвет: Превърнете болката си в сила.

♒ Водолей

Ами ако ти си този, който стои на пътя ти, Водолей? Ами ако вие самите саботирате успеха си? Направете крачка назад и разгледайте добре всички обстоятелства. Това ще ви помогне да разберете къде и какви корекции трябва да направите. Освободете се от фалшивото чувство за контрол и повярвайте в себе си. Дълго време чакате промяна. И вие сте готови за тях.

Космически съвет: Спрете да се спирате да изпълните мечтите си.

♊ Риби

Всеки, с когото контактуваме, знае нещо, което ние не знаем. Обърнете голямо внимание на връзките, които привличате в живота си. Това ще ви помогне да видите истинската причина за всичко, което се случва. За някои от вас това може да е време да се свържат с духовен учител, ментор или водач. Пазете егото си от пътя и бъдете възприемчиви към мъдростта, която идва.

Космически съвет: обърнете внимание на думите на другите, може да чуете нещо ценно.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Nata Lee
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА