ОВЕН – Постигнатите споразумения на работното място и в отношенията с партньора ще направят деня ви по-успешен. Духовните занимания ще ви помогнат да се освободите от стреса.

ТЕЛЕЦ – Овладейте страстите и желанията си, защото неведоми сили ще засилят влечението ви към алкохола, бунтарството и по-дръзки прояви. Може да си навредите.

БЛИЗНАЦИ – Бъдете наблюдателни. Така ще изградите вярна представата си за събитията и хората, защото е знайно, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.

ЖИВЕЕМ В СЛАВЯНСКАТА ГОДИНА НА ДЕБНЕЩАТА ЛИСИЦА

РАК – Творческите търсения ще ви доставят духовна наслада, откривайки неща, близки до сърцето и усещането ви за нещата. Със силата на разума си можете да въздействате върху другите.

ЛЪВ – Благоразположението на някого към вас ще ви предразположи към нуждите му и на свой ред ще го подкрепите. С желание за промяна ще пристъпите към поредното предизвикателство.

ДЕВА – Във връзка с реализацията на задача, свързана с бизнеса или имаща отношение към личните ви дела, ще се организирате от сутринта. За други денят се свързва с пътуване.

Как пролетта преобръща света на всяка зодия?

ВЕЗНИ – Изясняване на отношения или позиции с хора, с които работите. Това ще изчисти съмненията помежду ви и направи работата ви по-спорна. Въздържанието също е част от компромисите.

СКОРПИОН – Днес ще ви бъде по-лесно да изразите мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Ще реализирате намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна.

СТРЕЛЕЦ – Не се суетете излишно, бъдете делови и точни. Така по-бързо и лесно ще свършите предвидената за деня работа, а и ще си спестите излишни обяснения, съвети и разход на енергия.

Зодиите и рогата

КОЗИРОГ – Денят е по-подходящ за разпускане, съзерцаване и анализиране на събитията. Но нуждата от пари няма да ви остави дълго да мислите за духовните си предпочитания.

ВОДОЛЕЙ – С позитивни мисли и практичен подход ще ви бъде по-лесно да постигнете целите си днес. Не се противете на нечие предложение, целящо подпомагане на бюджета ви.

РИБИ – Днес ще работите за привличане на повече хора в своя подкрепа. Значимостта на делата ви буди интерес към вас и това улеснява работата ви. Правете го без излишни емоции.

Toni Braxton – Un-Break My Heart (Official Music Video)

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. 11.  България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...