♈ Овен

Овен, добре би било да се вслушвате повече в мненията на близките си. Често решението на вашите проблеми може да е много по-близо, отколкото сте си мислили. Днес е идеалният ден да помолите семейството си за съвет и да вземете под внимание техните идеи. Има голяма вероятност да стрелят.

Космически съвет: Потърсете съвет от близки.

Египетски хороскоп

♉ Телец

Телец, нека се усмихваме по-често. Ако постоянно псуваш света, животът ти няма да се оправи. Научете се да търсите положителното във всичко и не забравяйте, че след дъжда на небето често се появява дъга. Така е и в живота. Основното нещо е да вярвате и да продължите напред.

Космически съвет: Бъдете оптимисти.

Тибетски хороскоп

♊ Близнаци

Близнаци, пролетта носи много промени и идеи в живота ви. Използвайте енергията си, за да стартирате нови проекти. Март е най-доброто време да започнете нещо и това се отнася не само за вашата кариера, но и за други области. Кога за последен път тичахте сутрин и тренирахте вокали?

Космически съвет: слушайте себе си.

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

♋ Рак

Раци, спрете да търсите мръсен трик в добротата на другите. Станете по-отворени и се изненадайте как светът мигновено ще се промени около вас и хората ще протегнат ръка. Енергията се чете още при първото запознанство. Затова се опитайте да замените недоверието с добродушие и отзивчивост.

Космически съвет: доверете се на хората.

Зодиите на родителите “бележат” детето

♌ Лъв

Лъвове, невъзможно е да сте първи във всичко. Желанието ви да търкате носа на другите силно дразни околните и ви пречи да изграждате здрави взаимоотношения. Понякога си струва да стъпите на гърлото в името на близките. Изглежда обаче, че вътрешният ви егоист е напълно непознат. Време е да го преквалифицираме.

Космически съвет: Понякога е важно да се откажете от собствените си интереси за добри каузи.

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

♍ Дева

Дева, вашата прекомерна чистота и планиране на всяка стъпка могат да вбесят околните. Ако живеете по определени принципи, това не означава, че всички около вас трябва да ги приемат. Разберете това и се научете да се отнасяте към другите по-снизходително. В противен случай рискувате да останете без приятели.

Космически съвет: Приемайте любимите хора такива, каквито са.

Как пролетта преобръща света на всяка зодия?

♎ Везни

Везните, хленченето и оплакването от живота понякога е много полезно. Но всичко е добро в умерени количества. Не превръщайте най-добрия си приятел във възглавница, на която да поплачете. Уважавайте интересите на другите, но не забравяйте своите. Този подход ще ви доведе до безпрецедентен успех.

Космически съвет: Уважавайте времето на другите хора.

Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?

♏ Скорпион

Скорпион, изглежда, че си ударил джакпота. Днес ще имате късмет в кариерата и в любовта. Основното нещо е да не влизате в една или друга сфера с глава. Опитайте се да подредите правилно приоритетите и не забравяйте, че всички промени са към по-добро.

Космически съвет: намерете баланс.

Какви пиячи сте според зодията?

♐ Стрелец

Стрелец, имате нужда от добра почивка. Вземете чаша кафе в кафене, отделете време да прочетете любимата си книга, да вземете гореща вана, да отидете на изложба или накрая да се разходите в парка. И е по-добре да направите всичко това сами. трябва да се оправиш.

Космически съвет: Прекарайте време насаме със себе си.

Зодиите и рогата

♑ Козирог

Козирозите, за да откъснете ума си от всички притеснения, трябва да се потопите в напълно нова среда – най-добре образователната. Вземете нов курс, наемете преподавател или се запишете за курс. Придобиването на нови знания сега ще ви помогне да се реализирате в бъдеще.

Космически съвет: не бъдете мързеливи.

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

♒ Водолей

Водолей, вкарали сте се във фуния, от която е трудно да излезете. Може да се чувствате сякаш сте изгубили пътя си: работа, която не харесвате, проблеми във връзката, лошо настроение. Всъщност просто се нуждаете от ресурс. Вземете един месец почивка и правете това, което ви прави щастливи. Ще се изненадате, но възгледът за света ще се промени драстично.

Космически съвет: Изчистете главата си от лоши мисли.

Mоже ли датата на раждане определя характера?

♊ Риби

Риби, настъпи моментът в живота ви, когато най-накрая ще получите плодовете на дългия си труд. Ако дълго време се борите за щастието си, ще има шанс да получите това, което искате. Обърнете внимание на знаците, които Вселената ви изпраща, и действайте според призива на собственото си сърце.

Космически съвет: Не пренебрегвайте призива на душата си.

 • Toni Braxton – Un-Break My Heart (Official Music Video)

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST