Ciro Marchetti Tutt'Art@

През първата половина на този ден възможността за обективна оценка на ситуацията е значително намалена. Сега сте склонни да се доверявате на предчувствията си, които не винаги ще ви дадат правилните улики. През първата половина на деня не трябва да бъдете твърде лековерни, вероятността от измама и измама през този период се увеличава значително. Не планирайте за това време и активно взаимодействие с други хора, сега е малко вероятно да ви донесе емоционално удовлетворение. Втората половина на деня е по-благоприятна. Това е времето за нови планове и идеи, можете да погледнете от другата страна на текущата ситуация. Вечерта е добра за срещи и забавления.

 

Овен

Представителите на знака не очакват нищо особено от този ден, но той им носи приятни изненади. Възможно е да се решат редица неотложни проблеми, но основното дори не е това. Просто сте в хармония със себе си, сигурни сте, че всичко ще бъде наред – и по-нататъшното развитие на събитията показва, че вашата увереност не е била напразна. Денят обещава приятно общуване с хора, дошли отдалеч. Дори случайните срещи могат да имат много приятно продължение. Овните бързо научават нова информация, така че денят е благоприятен за учене.

 

Тибетски хороскоп разкрива тайните според годината на раждане

 

Телец

Вие сте много наблюдателни и забелязвате дори това, на което другите не обръщат внимание. Това се оказва изключително полезно и ви дава огромно предимство пред вашите конкуренти. Но по-важното е, че правите правилните изводи от всичко, което виждате. Телецът може не само да прави дългосрочни планове, но и да започне да ги изпълнява. Денят е благоприятен за търговски дейности, обещава сключване на изгодни сделки. Стари познати ще ви напомнят за себе си, възможни са непланирани пътувания. Вечерта ще се чувствате уморени, но също ще ви е приятно.

Хороскоп на друидите

Близнаци

Денят поставя интересни задачи пред Близнаците, чието решение със сигурност ще намерите. Не винаги правилните отговори лежат на повърхността, понякога трябва да си разбиете главата, но все пак получавате това, към което се стремите. Денят е подходящ за дейности, които допринасят за разширяване на кръгозора и придобиване на нови знания. По-добре е да обсъждате важни въпроси по телефона – така ще ви бъде по-лесно да се концентрирате. Вие сте много практични, не витаете в облаците и знаете точно към какво се стремите; това помага да се избегнат напразни надежди и разочарования.

Вярност и любов според индивидуалния знак

Рак

Енергично и смело се заемате с дела, които досега не сте се осмелявали да започнете, а те изобщо не се оказват толкова трудни. Денят е подходящ за работа с документи, посещения на официални органи и решаване на правни въпроси. Възможни контакти с представители на медиите, хора от творчески професии. В следобедните часове е вероятно Раците да получат добри новини. Възможно е да има разногласия с близки, но ще можете да защитите своята гледна точка, да убедите другите, че сте прави.

Мъж изготви уникален хороскоп: Всички жени са змии – вижте коя е вашата!

Лъв

Отличното настроение и чувството за хумор помагат на Лъвовете бързо да се справят с всички трудности. Вашият успех привлича вниманието на всички, има шанс да намерите нови фенове и да създадете истински приятели. На всяко светско събитие ще бъдете център на вниманието. Може да се възползвате от благоприятния момент и да обсъдите с влиятелни хора важни за вас делови въпроси. Този ден е свързан с промени в личния живот. Засега те са незначителни, но последствията ще бъдат много важни и приятни за вас.

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

Дева

Този ден обещава на Дева лесни победи, късмет в бизнеса. Не е нужно да полагате усилия, за да получите това, което искате – късметът сам отива във вашите ръце. Вероятно ще срещнете интересни хора. Интересни предложения идват от стари приятели, които могат да бъдат приети без съмнение. Възможно е да получите дългоочаквани приятни новини отдалеч. Възможно е да възстановите някои важни за вас връзки. Денят е подходящ за дребни покупки. По-добре е да се въздържате от значителни разходи. Едно пътуване сред природата ще ви ободри.

Връзката с Овен е като влакче на ужасите

Везни

Ден на страхотни идеи, които реализирате без забавяне. Не се страхувайте да се отдалечите от обичайния ритъм на живот, да се откажете от някои навици – всичко това ще бъде от полза. Има голяма вероятност да получите важна информация, която след малко размисъл ще намерите приложение. Ще бъде възможно да се възстанови редът във финансовите дела. Това е чудесен ден за учене, повишаване на квалификацията, четене на научна литература. Много Везни ще вземат решения в този ден, които ще променят бъдещия им живот. Можете да приемате гости – ще си прекарате страхотно.

Прелъстени и изоставени – как реагират различните зодии?

Скорпион

По-голямата част от този ден при Скорпионите ще бъде посветена на домакинските задължения. Готови сте на много, за да осигурите комфорт и уют на себе си и близките си. Установяват се отношения с по-възрастни роднини, можете да разчитате на тяхната помощ и подкрепа. Практичността и вниманието към детайлите помагат да се избегнат ненужните разходи. Не са изключени спорове, дребни разногласия с близки. Въпреки това успявате да запазите спокойствие – а с него и мир в къщата. Това е добър ден за подпомагане на нуждаещи се, участие в благотворителни акции.

Хороскоп за ученици и студенти по зодиакални знаци

Стрелец

Вашето спокойствие и хладнокръвие ви позволяват не само успешно да се справяте с трудностите, но и да помагате на онези, които не могат да намерят изход от объркваща ситуация. Може да правите неща, които изискват точност и концентрация, но денят не е много подходящ за творчески дейности. Радвам се да се срещна със стари познати, а с тези, които виждате за първи път, лесно намирате общ език. Влиянието на Стрелец върху близките расте, дори по-възрастните роднини се вслушват в съветите ви. Може би началото на романтична връзка, която ще се развива динамично и ще даде много приятни емоции.

Кои жени са най-апетитни според зодията

Козирог

Това е много добър ден за сътрудничество и съвместни дейности във всяка област. Успявате да намерите общ език дори с тези, с които преди не сте могли да постигнете разбирателство. Може би началото на някакъв бизнес проект, който ще бъде много печеливш. Този ден открива нови перспективи пред Козирозите; няма да пропуснете шанса си, ако сте решителни и находчиви. Висок творчески потенциал, много Козирози ще намерят в себе си склонност към литературно творчество. Жизненият потенциал е висок.

ЗОДИИТЕ: КОЛКО Е ГОЛЯМА НАЙ-ГОЛЯМАТА КИФЛА?

Водолей

Усещате прилив на енергия и разбирате, че сте в състояние да преодолеете всякакви препятствия. Наистина едва ли някой или нещо може да устои на вашия натиск. Жизненият потенциал е висок, така че дори интензивната работа не води до преумора. Проявявате постоянство точно когато е необходимо, така че излизате победител от всякакви спорове. Водолеите са в страхотно настроение и не жалите сили да развеселите близките си, така че денят обещава да бъде много приятен и наситен със събития.

Кои са най-големите слабости на всяка зодия? (I част)

Риби

Най-подходящият ден за Риби за създаване на нови запознанства. Вие сте очарователни и интересни за представителите на противоположния пол, охотно влизате в контакт, но не разкривайте всичките си тайни. Четливостта в контактите помага да се избегне комуникацията със съмнителни теми. Денят е подходящ за сключване на сделки. Някои представители на знака ще имат допълнителен източник на доходи. Можете да правите покупки, както планирани, така и спонтанни. Активната почивка е полезна, пътуванията до природата ще ви харесат.

Според зодията: Какъв партньор ви подхожда

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

“НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

Новините на Добрич

ДОБРУДЖАНЦИ

НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS

ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ

ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ

МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ

КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ

БЪЛГАРИТЕ

ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ

ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ

ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО

РИБОЛОВ

ГЮВЕЧ

БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA

България – Китай 中国保加利

РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

В PINTEREST

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт

ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА