♈ Овен

Вероятно страдате от собствената си негативност към други хора, Овен. Ето и безкръвната измама за оцеляване: допълнителни десет минути йога преди официалното начало на деня. Не подценявайте силата на вътрешния си свят. В деня, когато пълнолунието управлява света, е необходимо да бъдете особено внимателни към другите и да държите емоциите под контрол. Не се поддавай на чувствата.

Космически съвет: Контролирайте негативността си.

Защо котките обичат да спят при стопаните си

♉ Телец

Как се отнасяш към изкуството на търпението, Телец? Изглежда, че Вселената ви тласка до вашите граници днес. Бъдете наясно с енергията, която генерирате. Доверието в света може да ви помогне да постигнете желаните резултати без психически и емоционални сътресения. Състоянието на междуличностния фронт може да не е най-доброто. Уверете се, че не гледате на хората през призмата на разочарование и омраза.

Космически съвет: Слушайте интуицията си и се предайте на Вселената.

Любовният ви живот според цвета на очите

♊ Близнаци

Близнаци, изглежда сте готови да „работите като роби, почивайте като крале“. Това обаче изобщо не е това, от което се нуждаете днес. Думата на деня е умереност. Вселената ви дава много причини да се радвате – похвала и признателност, които наистина заслужавате. Но вместо да планирате бурно парти за това, погледнете как можете да използвате енергията си по конструктивен начин.

Космически съвет: не бъдете мързеливи, а правете полезни неща.

Кога жената отива в чужди мъжки ръце

♋ Рак

Раци, чували ли сте за творческа визуализация? Освободете тежестта на собствените си ограничения. Позволете си да мислите мащабно и да вярвате в безкрайния си потенциал. Просто не забравяйте да благодарите на Вселената за това, което имате. Звездите споделят, че са направили всичко възможно сегашното състояние на нещата.

Космически съвет: Не се страхувайте да мечтаете и да сбъдвате планове.

Рождената дата носи много информация, която разкрива всичко за вас!

♌ Лъв

Пригответе се да намерите ин и ян, Лео. Някой, който ви допълва перфектно и има невероятна способност да ви помогне да реализирате идеите си. Докъде ще доведе тази творческа химия? Намерете време за мозъчна атака и място за експериментиране. Това може да бъде началото на нещо ново по пътя ви към щастието.

Космически съвет: Намерете спътник.

25 начина да разберем дали котките ни обичат

♍ Дева

Не е лесно да уволните некомпетентен служител или да извикате колега за използване на неетични практики, но нямате избор. Днес ще трябва да бъдете носител на лоши новини. Когато става въпрос за бизнес решения, докоснете своята логическа страна. Дева, разбирането на това ще ви помогне да претендирате за това, което наистина заслужавате.

Космически съвет: Отстоявайте истината, дори ако тя ви кара да изглеждате зле.

Според жените изневярата е от полза за брака

♎ Везни

Какъв е белегът на истинската еволюция? Когато излезете отвъд преценката и се научите да приемате себе си, открито и уверено. Любовта ви към себе си става все по-силна всеки ден, Везни. Ще станете някой, който вдъхновява другите, така че спрете да се извинявате за това, което сте станали. Самоизразяването ще продължи да бъде важна тема за вас днес. Избутайте границите, докато се превърнат в илюзия.

Космически съвет: Почувствайте силата си.

10 незаслужено забравени зони за прелюдия

♏ Скорпион

Защо за почивката се говори с такова пренебрежение, когато тя е жизненоважна както за нашето благополучие, така и за производителност? Опитайте се днес да не плувате срещу течението. Не се съпротивлявайте на гореща романтика с леглото си, ако тялото ви го казва. Или вижте как можете да промените свободното си време. Подложка за йога ще ви помогне да направите място за правилното Ци.

Космически съвет: Насладете се на почивката си максимално.

По-големи гърди – по-кратък живот

♐ Стрелец

Стрелец, не давайте всичко на някого, за когото сте само една от възможностите. Ами ако запазите цялата любов и внимание, които сте изливали върху другите? Ще тръгнете по пътя на създаването на съвсем различен живот за себе си. Вашите мечти и видения изискват вашето неразделно внимание. Направете ги приоритет. Използването на най-високия ви потенциал ще ви помогне да разширите значително вашата империя.

Космически съвет: Дайте приоритет на мечтите си.

Твоята половинка: По смеха ще я познаеш!

♑ Козирог

Козирози, вие сте родени да живеете страхотен живот. Спрете да си губите времето за дреболии. Вселената иска да се изкачвате по стълбите. Отворете очите си за възможностите, които чукат на вратата ви. Тези от вас, които вече са на високи постове, да се ръководите от сърцето си. Не забравяйте, че не сте сами тук. Подкрепете тези, които са ви подкрепили в постигането на вашите цели.

Космически съвет: Осъзнайте своята важност.

♒ Водолей

Погледнете по-отблизо вътрешното си аз, Водолей: раят не е утопична идея. То съществува във вас. Защо да се изгаряте в огъня на ада, когато можете да водите спокоен и хармоничен живот. Помислете какво ви държи в неведение. Това е токсична връзка, от която не искате да се откажете? Или може би речи, изпълнени с негативизъм за себе си? Изгасете огъня на негативизма и разкъсайте вътрешните връзки, това е, от което се нуждаете.

Космически съвет: Намерете източника на проблемите си, може би той е в душата ви.

Защо мъжете си падат по връзката с по-възрастни жени?

♊ Риби

Фокусирайте се върху мечтите си: голямата къща, която искате да построите, или луксозната ваканция, която планирате да вземете. Ако това не е достатъчно добра причина за почистване, каква е? Звездите ви съветват да подредите отношенията си с пари, да намалите излишните разходи и да се съсредоточите върху изграждането на резерв. Работата с финансов експерт ще ви помогне да вземете разумни решения.

Космически съвет: Подредете финансите си.

Защо мъжете харесват високите токчета в спалнята?

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”
 2. ДОБРУДЖАНЦИ
 3. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 4. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 5. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 6. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 7. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 8. БЪЛГАРИТЕ
 9. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Rebecca Spadaro
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА