ОВЕН – Близките ви се нуждаят от вниманието ви. Можете да им помогнете по-бързо да се справят с проблемите си. Бъдете внимателни при работа с пари.

ТЕЛЕЦ – Постигане на цел, към която отдавна се стремите. Усилията в работата ви ще се възнаградят. Ще ви избавят от продължила депресия и ще ви носят сладка умора.

БЛИЗНАЦИ – Устрема ви да успеете е налице и никой не може да ви възпре. Отдавна започнати задачи ще приключат благополучно. Нямате причини за здравословни притеснения.

Картите таро, съответстващи на всяка зодия

ЛЪВ – Нуждата от промяна ще накара някои от вас да тръгнат на път. Не пренебрегвайте грижите за здравето си. Приемайте повече течности, плодове и зеленчуци.

ДЕВА – Придобивки за много от представителите на знака. Въздържайте се и не се поддавайте на желанието си за печалба. Заслуга за успехите ви имат и близки хора.

Raffaella Carra’ – Fiesta (spanish version)

ВЕЗНИ – Денят е благоприятен за изглаждане на недоразумения с хората около вас. Разумно е да се извините, щом сте сгрешили и да продължите ведро напред.

Как се ядосва всяка от 12-те зодии? Кои са най-избухливи и кои са най-тихи?

СКОРПИОН –  Работата ще ви наложи да вземете неотложни мерки, но помислете дали не пропускате важни неща. Вслушвайте се в градивната критика, полезно е.

СТРЕЛЕЦ – На служебното място са възможни пререкания и все по-често ще се чувствате неудовлетворени. Дори ще ви занимават мисли за смяна на работата.

КОЗИРОГ –  Подобряване на финансите ви по линия на вече приключил проект. Ще съдействайте на роднини да разрешат проблеми. Не мислете да им отказвате.

Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете

ВОДОЛЕЙ – Подредете приоритетите си и се започнете със спешните задачи. Не отделяйте време на дреболиите. Късметлиите ще срещнат човека, от който се нуждаят.

РИБИ –  За нищо на света не пренебрегвайте собствената си преценка. Това ще се окаже важно в конфликтна ситуация. Старайте се да бъдете повече пестеливи.

РАК  – Денят е подходящ за започване на нови начинания и ще ви носи сполука. Резултатите от работата ви скоро ще са налице. Предстои ви промяна в положителна насока.

Открийте каква жена сте според зодията

Accept ~ Kill the Pain
loading...