ОВЕН – Денят ви ще е приятен и ще се чувствате добре, ако се обградите с хора, които обичате, и които ви обичат. Кратко пътуване ще ви освежи.

ТЕЛЕЦ –  Убедеността ви, че сте на прав път, независимо от затрудненията, които срещате ще подкрепя духа и ентусиазма ви и ще ви дава сили да довеждате делата си до край.

Бенките предсказват бъдещето

БЛИЗНАЦИ – Ангажиментите ви за деня няма да бъдат малко, но въпреки това се отзовавате на потребностите на другите. Бъдете сигурни, че усилията ви съвсем няма да бъдат напразни.

РАК – Ще ви се отдава да успявате там, където други зациклят. Усърдно ще се заемете с реализацията на идеите си и скоро ще постигнете резултатите, които преследвате.

7 признака, че сте имали няколко живота

ЛЪВ – Някои от вас днес стоят пред важен избор в професионален план. Отговорността обаче не случайно попада на вас, тъй като сте надеждни и на вас може да се разчита.

ДЕВА – Насочете действията си към помиряване, ако с някого сте в недобри отношения и мислете с добро за всички. Това ще направи атмосферата градивна и предразположи към творчество.

Психология на цветовете

ВЕЗНИ – Каквото и да се случи не се отказвайте от намеренията си днес. Мислете, бъдете предпазливи и не отстъпвайте от интересите си,в състояние сте да ги защитите пълноценно.

СКОРПИОН – Предстоящо събитие ще погълне голяма част от времето ви днес. Не ви липсва увереност и това си личи от действията ви – правите всичко със замах и с конкретни, добре обмислени стъпки вървите напред.

Лакът за нокти говори за характера на жената

СТРЕЛЕЦ – Цените времето си и в стремежа си да постигнете максималното от труда си, ще дадете всичко от себе си днес. Като отговор на положеното старание и усилия ще получите придобивки, съпътствани от хубави емоции.

КОЗИРОГ – По възможност избегнете спор с човека до вас, тъй като евентуалното му задълбочаване би имало трайни последици. Не се поддавайте на тъмни страсти.

Митове за жените, в които мъжете сляпо вярват

ВОДОЛЕЙ – С приветливото си и естествено излъчване ще намерите привърженици на идеите, които ви занимават. Не забравяйте, че денят е благоприятен и за развлечения, намерете своя начин да го изживеете пълноценно.

РИБИ – Смело ще пристъпите към внедряване на нови детайли в работата си, което може да ви отнеме повече от предвиденото време.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Коментирай