ОВЕН – Ще работите по делата си, част от които ви създават известно притеснение. Ако ви измъчват съмнения ги споделете с партньора си, заедно ще ви бъде по-лесно да намерите добро решение.

ТЕЛЕЦ – Денят ви ще е наситен с емоции. Ще останете приятно изненадани от някой, който не крие доброто си отношение към вас. Подкрепата му ще ви мотивира и направи по-смели в търсенията.

БЛИЗНАЦИ – Промените, които се случват около вас ще ви навеждат на размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви ще е променливо и това е обяснимо.

Как вашата зодия влияе на външността ви

РАК – Разочаровани от нещо, ще се мобилизирате и ще покажете, че можете да се справите и сами в трудна ситуация. Ще спазите договорености и срокове, с което ще затвърдите авторитета си.

ЛЪВ – Водени от разбиранията си за ред и отговорност, ще се изявите като лидери на работното място, но не и за сметка на колегите си. За това сте уважавани и предпочитани като партньори.

ДЕВА – Натрупаните в последно време задължения ще ви подтикнат към активност в търсене на изход от ситуацията. В тази връзка ще подновите контактите си и ще постигнете полезни договорености.

Мъжете, зодиите и флиртът

ВЕЗНИ – Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си цели и ще работите за тях.

СКОРПИОН – Изпитни вълнения и интервю за работа са сред темите, които ще присъстват в ежедневието ви. Търсите промяната и днес тя ще ви се представи с нещо ново, желано и интересно.

СТРЕЛЕЦ – Събитията днес могат да ви изправят пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Не изпадайте в стрес, ще се справите. В противен случай съдбата би ви спестила емоциите.

Пълен секс профил според зодията ви

КОЗИРОГ – Както обикновено имате готово мнение по въпроси от общо значение, но не отнемайте правото и на другите участници да изкажат своето. Стартираща задача ще ви постави в необичайни условия.

ВОДОЛЕЙ – Ще се отнесете с внимание към всички, които намирате за интересни и с перспектива за осъществяване на идеите ви. Творците ще се подготвят за поредната си изява, която ще е успешна.

РИБИ – Изправени сте пред въпроси, чието решение не може да се отлага. Занимаващите се с обществени дела ще са подложени на повече напрежение, но и бизнесът няма да ви остави безучастни.

  • Spatial Vox & Modern Talking
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Bethany Giura

loading...