Днес, 17 юли, намаляващата Луна е в знака Риби. И както рибите плискат в аквариума, така вашите чувства и желания могат да прелеят и да причинят много неприятности. Въпреки че искате да оставите всичко на волята на емоциите, внимавайте какво казвате: погрешно изтълкувана дума може да разруши всяка връзка.

♈ Овен

Време е да сложим край на ограниченията. Време е да поемате повече рискове от преди. В крайна сметка е невъзможно да се подготвим предварително за предстоящите промени. Няма ръководства или инструкции за бъдещето. Вие сте напълно готови да стъпите в неизвестното и вашият вътрешен компас ще ви помогне да намерите своя път.

Космически съвет: Позволете си да правите грешки.

♉ Телец

Нещата не се развиха така, както искахте. Но докога безсмислено ще следиш какво се случва, без да се опитваш да промениш нещо? Докога ще въртите едни и същи истории от миналото в главата си? Има отговори, които никога няма да получите. Приеми го.

Космически съвет: Превърнете болката в сила.

♊ Близнаци

Обърнете внимание на вашето енергийно поле и как се чувствате след известен контакт с хора. Ако има място или човек, който постоянно ви изтощава, време е да преоцените връзката си с него. Вие правите това само за себе си, не се страхувайте да нараните “енергийния вампир”.

Космически съвет: За да си помогнете, очертайте граници.

♋ Рак

Каквото и решение да вземете, винаги ще има поне един човек, който ще бъде разочарован. С други думи, не можете да угодите на всички, колкото и да се стараете. Можете обаче да останете верни на себе си и да оставите вътрешния си глас да ви води напред. Това е единственият начин да стигнете до живот, който ви носи радост.

Космически съвет: слушайте сърцето си.

♌ Лъв

Прекарали сте твърде много време в опити да планирате цялото си бъдеще без недостатъци. Но колкото и стратегии да измислите, все пак трябва да излезете в този жесток свят и да разберете, че нито една от тях не работи. Приемете, че ще се спънете много пъти, преди да можете да се изкачите до върха.

Космически съвет: Не можете да излетите, без да паднете.

♍ Дева

Този ден за Девата е изпитание за отношенията. Ще ви се наложи да “паднете” на доверието. Но само така ще разбереш дали грижовни ръце ще те вдигнат или ще паднеш назад в бездънна пропаст.

Космически съвет: Отстъпете на партньора си.

♎ Везни

Везни, вие сте в процес на голяма трансформация. Вие сте в момент от вашето пътуване, където не е необходимо да получавате одобрение от другите. Е, ако е само малко. Но ти не зависиш от това. Между другото, ако сте мислили да се запишете за курсове или семинари, тогава това е най-добрият ден,

Космически съвет: Намерете радостта в себе си.

♏ Скорпион

И така, това е денят, в който проблясъци на прозрение ще диктуват вашето близко бъдеще. Например, ако се чувствате свързани с даден човек, започнете разговор с него.

Космически съвет: Вслушвайте се в интуицията си.

♐ Стрелец

Запомнете: Вселената не ви мрази. Хората, които са ви наранили в миналото, ви дадоха безценен опит в допълнение към страданието. Приемете с отворено сърце всички преживявания, през които е трябвало да преминете. Истината е, че те са ви помогнали да израснете в човека, който сте днес.

Космически съвет: Негативността от миналото ще ви помогне да станете по-силни.

♑ Козирог

В този ден, както никога досега, ще почувствате резултата от вашите усилия, плодовете на вашия труд. Няма да можете да отидете за един ден на почивка, но ще се почувствате като коктейл на горещ плаж. Обърнете внимание на семейството и приятелите си.

Космически съвет: Жънете наградите от успешната работа.

♒ Водолей

Вие просто блестите, когато осъзнаете какво точно заслужавате. Приемете процеса на трансформация. Превърнете се в змия, която хвърля стара кожа.

Космически съвет: Прегърнете процеса на трансформация.

♊ Риби

Имаш чувството, че си съблечен гол. Ти си мъртъв, опустошен, изкормен. Вместо да се потопите в бездната на копнежа и болката, погрижете се да запълните празнотата вътре, научете се да обичате по такъв начин, че да не давате всичко без остатък, но и да получавате в замяна.

Космически съвет: Време е за радикална промяна.