Астрологът Павел Глоба съветва на 17 септември да се съсредоточите върху важни задачи, като избягвате всякакви кавги и конфликти с другите.

Овен

Ден на конфликт в общуването с членове на семейството, особено с брачен партньор. Но успешни покупки на кредит. Успешен период в бизнеса.

Телец

Добър ден за продажба на недвижими имоти, планирани големи придобивания в къщата и решаване на жилищни въпроси. Благоприятно време за уелнес дейности.

Близнаци

Добър ден да мечтаете и да помислите за бъдещите перспективи! Грешното време за непланирани покупки, особено на вноски и вземане на важни решения.

Рак

Обърнете внимание на документите! Втората половина на деня е неуспешна за сключване на финансови транзакции и подписване на договори с чуждестранни партньори. Вероятни са конфликти с началници.

Лъв

Натоварен ден във връзка с мениджмънта. На работното място могат да възникнат непредвидени ситуации. Нестабилна ситуация в кредитната и финансовата сфера и инвестиционната дейност.

Дева

Точното време за решаване на текущи дела, пътувания, планиране и планирани покупки на комуникационно оборудване. Вечерта е подходяща за почивка със семейство или роднини.

Везни

На сутринта, бъдете внимателни, докато шофирате! Добро време да посетите салона и да преговаряте. Напрегнатият период във финансовия сектор и във финансите с налични пари.

Скорпион

Комбинацията от планети ще даде на Скорпионите неочаквана изненада, изненада, силна възбуда от чувства. Вероятно някаква примамлива оферта. Помислете внимателно, преди да приемете офертата, защото това, което сте започнали днес, ще ви придружава цял месец, а може и по-дълго.

Стрелец

Една хармонична комбинация от планети е благоприятна за любовта и приятелството. Конструктивно ще се проведе разговор с началници, родители и всякакви хора или организации от по-висок ранг. Настройте се на човека, с когото трябва да общувате. Говорете с него за това, което го интересува, и вие ще можете да го разберете без думи. Това ще подобри отношенията ви.

Козирог

Спорен, двоен ден. От една страна, Козирозите могат да бъдат затрупани с енергия и да горят с желание да се захванат за бизнес, да реализират идеите си. От друга страна, те ще почувстват устойчивостта на околната среда, липсата на ресурси или практически възможности за изпълнение на плана. В службата ще възникне аварийна ситуация. Не се суетете, не се справяйте с всички неща наведнъж, действайте в една посока.

Водолей

Този ден е благоприятен за комуникация с цел разширяване на хоризонта на интересите, както и просто приятелски срещи. Оригиналните предложения, представени от партньорите, ще послужат като основа за планиране на бъдещия ви растеж в живота. Избягвайте конфликтите с братя и сестри заради семейните имоти.

Риби

Денят е за пасивна почивка. Гледането на филми или четенето на художествена литература ще бъде най-добрата почивка. Забавно е да се свържете с вода, затова се почерпете с гореща баня с морска сол или билки. Рибите, страдащи от високо кръвно налягане, трябва да се откажат от физическото и емоционалното претоварване.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Holly Barkero

loading...