ОВЕН – По-често ще ви търсят за помощ, отколкото вие да се нуждаете от такава, но и в този случай няма да оставате разочаровани. Ще бъдете полезни с обективните си оценки.

ТЕЛЕЦ – Обменяйки мисли и опит, ще търсите мнението на хората около вас, за да изградите крайната си позиция по общ въпрос. Добрите ви очаквания ще се сбъднат.

Ванга: Ще дойде най-старото учение

БЛИЗНАЦИ – Прагматично ще подходите в решаване на служебен или друг въпрос, с което ще си спестите време, пари и главоболия. Това е добра тактика с добри резултати.

РАК – Въпроси, свързани с кариерата и дома ще са сред основните, които ще ви занимават днес. Ще пристъпите към поредното предизвикателство, свързано с професионалната ви заетост.

Компактдисковете – средство за пречистване на вода

ЛЪВ – Ново начало. Прекалено многото отговорности на работното място ще подтикне някои от вас да потърсят по-добри възможности за реализация на способностите си.

ДЕВА – Днес разчитайте преди всичко на себе си, с практичната си мисъл и бързи реакции ще постигнете повече. Ще избегнете затрудненията, оказвайки се на подходящото място и време.

Едни от най-честите митове за забременяването

ВЕЗНИ – Ще се справите с трудностите и без да изпадате в крайности, ще приключите навреме започнатото. Можете да влияете на събитията и да ги променяте, затова не се колебайте.

СКОРПИОН – Ще съумеете да предразположите околните към себе си. Прощавайте, на себе си, на другите, на всички. Така ще привличате добрите сили към себе си.

Капаните на любовта

СТРЕЛЕЦ – По-често ще търсите компанията на човек, в чието присъствие се чувствате спокойни. Съзнателно ще насочвате мисълта си към хора, които ви помагат да се освободите от стреса.

КОЗИРОГ – Ако бъдете внимателни в отношенията си денят ви ще премине спокойно. Работата няма да ви затрудни и ще ви остане време за други, по-приятни занимания.

10 навика, които ни пречат да сме щастливи – и в работата, и в живота

ВОДОЛЕЙ – Трансформациите ще внасят промени в усещането ви за нещата. Ще пристъпите към по-важните задачи съвсем целенасочено, преди напрежението да ви е обзело.

РИБИ – Всяко непоискано добро може да се върне към вас с обратен знак. За това не хабете енергията си напразно, очакват ви далеч по-важни дела. Ще получите каквото търсите.

Carmelo Zappulla – Suona Chitarra

loading...