ОВЕН – Денят определено не е много подходящ за решителни действия, макар че ще ви \\\”напира\\\” отвътре. Постарайте се да не поемате допълнителни отговорности.

ТЕЛЕЦ – Днес ще сте максимално трудоспособни. Използвайте го в правилната посока. А вечерта пък случайна среща може да реши съдбата ви за в бъдеще. Затова не си стойте вкъщи.

БЛИЗНАЦИ – Днес ще трябва да сте много по-внимателни и отговорни от обикновено, защото космичния ви статус е доста объркан. Имайте ясна цел за това какво точно трябва да правите.

Какво разкриват очите ни спрямо зодията

РАК – Един спокоен ден, без някакви забележителни прояви. През втората половина на деня инициативата за действие трябва да е във вашите ръце, не чакайте другите да започнат.

ЛЪВ – Естествено, отново на дневен ред ще застане въпросът за правилното съотношение между труда и почивката. Ех, ден на неопределеност, но това нали не ви притеснява?

ДЕВА – Финансовите ви средства са ограничени, затова бъдете максимално рационални. Възможни са непредвидени разходи. Може например днес да загубите някакви пари по невнимание.

Регина Тодоренко

ВЕЗНИ – Малко е напрегната атмосферата днес, не засилвайте напрежението допълнително с безсмислени спорове. За щастие вечерта нещата ще станат по-хармонични.

СКОРПИОН – Прекрасен ден за родените под този зодиакален знак. Късметът просто ще ви следва навсякъде. Очаквайте и много приятна изненада от любимия/любимата.

СТРЕЛЕЦ – Избягвайте да давате пари в заем и да се карате с любимия. Вие не сте от най-пестеливите, но днес е добре да се ограничите малко в разходите.

Каква жена си според стар египетски хороскоп

КОЗИРОГ – Не бъдете толкова подозрителни, това само ще доведе до униние и мрачни мисли. Я, погледнете по-ведро на живота, има толкова прекрасни неща, само трябва да свалите черните очила.

ВОДОЛЕЙ – Удобен момент да посетите някой център по разкрасяване. Е, не е необходимо да прекарате там целия ден, но във всеки случай направете нещо с външния си вид.

РИБИ – Малко повече спорт ще ви се отрази добре не само на формата, но и на самочувствието. Май придърпвате чергата към себе си в отношенията с любимия. Не ставайте егоисти.

Rolling Stones – Angie (HQ)