ОВЕН – Ще отделите от времето си на занимания, стоящи в страни от основната ви заетост. Това може да е и началото на нов бизнес за вас, бързо ще се окажете от печелившата му страна.

ТЕЛЕЦ – Хубав ден за повечето от вас. Ще се посветите на новите си идеи и запазвайки отговорното си поведение и мислене, ще се докоснете до успеха. Разбира се, наясно сте, че е нужно повече работа.

БЛИЗНАЦИ – Ще браните независимостта си, защитавайки интересите и правото си на личен избор. Не позволявайте чуждото мнение да влияе на настроението ви, работете върху задачите си.

РАК – С доказаните си качества и успешни изяви ще печелите конкурси и място в европейски програми от правен или културен характер. Ще ви се предложат възможности, които няма да пренебрегнете.

ЛЪВ – Слушайте съвестта си и бъдете конструктивни в решенията си. Днес ще бъдете ефективни в усилията си да приключите навреме започната задача, което ще се превърне в повод за задоволство.

ДЕВА – Финансови затруднения могат да понижат настроението ви, но не унивайте. Ще намерите решение, освен, че от вас се очаква да реагирате адекватно на събитията.

ВЕЗНИ – Със започването на нов проект ще повишите задълженията си. Натоварената ви програма ще се отрази в някаква степен на работоспособността и взаимоотношенията ви с околните.

СКОРПИОН – Делово предложение ще ви заинтригува и направи по-активни, в стремежа ви по-бързо да се възползвате от него. На свой ред вие ще подкрепите нечия инициатива, жестът ви ще се оцени.

СТРЕЛЕЦ – Започнати задачи ще придобият ново значение за вас, а с цената на компромиси ще запазите мира около себе си. В деловите си срещи проявете повече гъвкавост и готовност за сътрудничество.

КОЗИРОГ – Привлича ви да работите за себе си и финансите ви да растат, като отчитате и натовареността си. С добра организация ще посрещнете адекватно промените, които следват.

ВОДОЛЕЙ – С добрата си организация ще повлияе добре на работното място и на взаимоотношенията ви с околните. Без да губите време, ще обедините интересите на хората от обкръжението си.

РИБИ – Ще се съобразите с промените, свързани с клиентите ви и запазвайки необходимата дистанция, ще работите за общата ви цел. Има въпроси, които предстои да си изясните.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Коментирай