Днес, 16 юли, намаляващата луна е в съзвездието Риби. Това е продуктивен и наситен ден, идеален за събирания с приятели или за занимание с любимото ви хоби. Това време трябва да се използва добре.

♈ Овен

Дори да сте сигурни, че сте прави, това не означава, че сте стигнали до истината. Напоследък Овните са много ядосани, сякаш са решили да тръгнат срещу целия свят. Защо такава агресия? Време е да се отпуснете и да разгледате добре последните събития. Една натоварена седмица се отрази на психическото ми състояние. Почивката и положителните емоции ще ви върнат към нормалното.

Космически съвет: не правете прибързани заключения, погледнете ситуацията от различен ъгъл.

♉ Телец

Представителите на този зодиакален знак малко са подскочили на самобичуването. Мислите твърде много за недостатъците си и забравяте за минали постижения. Къде изчезнаха жизнеността и борбеният дух, характерни за Телците? Ако сте се провалили в миналото, това не трябва да се превръща в пречка за нови опити за постигане на успех.

Космически съвет: Време е да спрете да се криете в себе си, да се откажете от миналите оплаквания.

♊ Близнаци

Все по-щастливите Близнаци се потапят в мрачност и песимизъм. Причината за внезапни промени в настроението е умора и емоционално прегаряне. Това силно влияе на отношенията с другите, хората усещат гнева ви и предпочитат да стоят настрана. Самотата настъпи в най-неподходящия период, което влошава ситуацията. Време е да се отървем от враждебността към света.

Космически съвет: Бъдете мили към света и тогава той ще протегне ръка към вас.

♋ Рак

Няма нищо лошо в това да се опитате да направите всичко и да не обидите никого. Всичко обаче е полезно в умерени количества, а Раците вече са спрели да забелязват граници. Вашата доброта и нежност стават прекалено много. Поради това други започват да се настаняват на врата ви. Време е да се научите да казвате „не“ и да напуснете поста „полезен кон“. Вие сами изпитвате дискомфорт, но прекомерната добродушност не ви позволява да покажете твърдост.

Космически съвет: не се опитвайте да се харесате на всички, живейте по собствените си правила.

♌ Лъв

Въпреки огъня и страстта, които са толкова силно изразени в Лъвовете, те също могат да дадат отпуснатост. Когато има твърде голям избор наоколо, тогава очите се разширяват и съмненията се прокрадват в главата. Ако е необходимо? правилно ли е Има твърде много пътища пред вас и не знаете кой е правилният. Звездите съветват да слушате сърцето си и в никакъв случай да не следвате други указания.

Космически съвет: Само вие можете да контролирате съдбата си, не се влияйте от другите.

♍ Дева

Някой, който и Девите знаеха точно какво е „лошо“. Вселената сякаш не ви хареса и ви изпрати в най-трудната част от житейския ви път. Тестовете обаче не са паднали само на главата ви. Преди да получите голямо щастие, трябва да го заслужите. Въоръжете се с търпение и стиснете зъби напред. В бъдеще това ще ви бъде възнаградено стократно.

Космически съвет: Само като преодолявате трудностите, вие придобивате сила. Не се страхувайте да правите грешки.

♎ Везни

Няма нужда да се страхувате от промяната и да бягате от неизвестното. Да, нов път може да изглежда страшен и неприятен, но все пак е по-добре да направите грешка, отколкото да останете на едно място. Помните ли поговорката – който не рискува, той не пие шампанско? Тя точно се вписва в случая на Везни, които толкова обичат да контролират ситуацията. Приемете, че не всичко е под ваш контрол – понякога можете да сте малко палави и да се поддадете на спонтанността.

Космически съвет: Време е да излезете от зоната си на комфорт и да се освободите от комплексите.

♏ Скорпион

Нещо Скорпионите съвсем си увиснаха носовете. Нищо чудно, защото съвсем наскоро животът изглеждаше като рай, а след това няколко грешки и всичко отново тръгна надолу. Разберете, няма идеален свят, в който обстоятелствата никога не провалят плановете. Тъй като очакваният успех не се случи, трябва да приемете тъжната новина и да продължите напред. Всичко има своето време.

Космически съвет: Черната ивица в живота не е причина за депресия.

♐ Стрелец

Отдавна представителите на тази зодия не са били толкова щастливи, колкото сега. Никакви трудности и житейски обстоятелства не могат да развалят настроението им. Каква е причината за такъв ентусиазъм? Просто е – Стрелците се влюбиха. И това не са непременно романтични промени, работата и хобитата също могат да накарат душата да се зарадва. Основното нещо е да продължите в същия дух и да не губите настроение.

Космически съвет: Любовта и красотата са вашата лична рецепта за щастие.

♑ Козирог

Горките Козирози не искат да поемат отговорност до последно. Кутията с неща, отложени „за по-късно“, скоро ще се разпадне от количеството несъвършена работа. Безделието, мързелът и отлагането са стиснали здраво представителите на зодиакалното семейство и не ги пускат. Трябва спешно да се съберете, остава много малко време.

Космически съвет: свалете розовите очила, време е да се изправите пред суровата реалност.

♒ Водолей

Постоянните грижи и вечната работа ви донесоха не само километрични синини под очите, но и нервност с раздразнителност. Звездите подсказват, че Козирозите няма да издържат дълго, необходимо е емоционално разтоварване. Отидете на кино, разпуснете се на парти или просто се затворете вкъщи с чай и телевизионни предавания. Малко ваканция никога не е навредила на никого.

Космически съвет: Поглезете се и си направете добра почивка от рутината.

♊ Риби

За да се харесат на другите, хората често слагат маска на най-добрата версия на себе си. Това е разбираемо, но погрешно – рано или късно тайната все пак ще стане ясна. Особено плачевно е, ако маската е необходима за спечелване на собственото благоволение. Това се случи с Рибите, които искат да се променят и уж да станат по-добри, въпреки че в действителност просто трябва да приемете себе си и да обичате.

Космически съвет: Не се преструвайте на някой, който не сте.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 18. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 19. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 20. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА