Овен

Този ден няма да бъде разочароващ. Можете спокойно да планирате разговори с началниците си. Ще можете да ги провеждате на високо ниво и изгодно за себе си. Много неща ще дойдат много по-лесно за вас, отколкото за други хора. Това е благоприятен период по отношение на провеждането на уелнес процедури.

Пет места у нас с чудотворна енергия

Телец

На този етап си струва да се въздържате от дела, които изискват твърде активни действия. Работата трябва да се извършва внимателно и бавно. Този ден е подходящ за всичко, свързано с любовните връзки. Възможни са нови обещаващи запознанства.

Устните издават силата на оргазма

Близнаци

Преди да направите каквото и да било, първо помислете и се консултирайте с колеги, членове на семейството или просто компетентни хора. През този период ще бъдете пълни със сили, но дали ще можете да ги използвате в полза на каузата, ще зависи само от вас.

КЪДЕ ДА ОТКРИЕМ НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ

Рак

Времето е подходящо да започнете да изпълнявате плановете си. Не бива да се отказвате от бизнес срещи и преговори. Не забравяйте да вземете предвид мнението на хората около вас, особено ако цените връзката си. Въздържайте се да критикувате и обиждате близките си.

Най-студеният град на Земята

Лъв

Този ден е подходящ за конструктивна комуникация, работа с надеждни източници на информация. Избягвайте кавги или разборки на всяка цена. В конфликт, който се е разпалил, е малко вероятно да е възможно да се спечели. Намерете дейност, която ви харесва.

10 цветя, които си струва да имате

Дева

През този период е нежелателно да се предприема решение на сложни проблеми. Проверете внимателно всички бизнес документи. Сега имате достатъчно дипломатически умения и способност да намерите правилните думи в разговор със събеседника си. Но не си падайте по празни обещания и не се доверявайте на непроверена информация.

Красивите са посредствени

Везни

Ден на усещане за радост от съществуването, намиране на вътрешна свобода. Този ден е много успешен за бракове – такъв съюз ще бъде дълъг, любовта никога няма да отшуми в него.

Какво издава червилото ти за теб

Скорпион

Денят може да донесе неприятни изненади в областта на възвишените чувства. Обърнете повече внимание на близките си. Сега вие сте в състояние да обидите или нарушите техните интереси. Поради това могат да се появят дългогодишни оплаквания и искове.

Жената се подмладява, когато е обичана

Стрелец

Подходящо време за отпускане след усилена работа. Най-добре е да не стартирате нещо ново и глобално, а бързо да завършите започнатото и планираното преди това. Не е лош и доста ползотворен период за бизнес сътрудничество, основан на взаимно разбирателство и липса на каквито и да било разногласия.

Разкодирай сексуалния език на тялото й

Козирог

Не трябва да има драстични промени. Просто не се замесвайте в конфликти с неуравновесени хора. Не е подходящият момент за разглеждане на спорни въпроси. Със семейството си ще се почувствате сякаш сте зад каменна стена.

С какви трикове са се поддържали най-красивите жени в историята

Водолей

Спокойствието ще бъде вашият спътник. Периодът трябва да бъде посветен на изграждане на планове за бъдещето, разнообразяване на свободното ви време, повече на чист въздух. Ако сте неженени, опитайте се да не пропускате поканите за развлекателни събития.

5 правила за красота, които всяка жена трябва да знае

Риби

Благоприятно време за всичко, свързано с любовта. Тези, които все още не са намерили своята сродна душа, трябва да се активират. И ако сърцето ви вече е взето, тогава можете да си прекарате чудесно в компанията на любимия човек. Направете програма за днес за съвместен отдих и забавление.

Epic Wild Western Music – Cowboys & Outlaws

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 • Kj Smeby
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Riccardo Fogli Storie di tutti i giorni
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведи своя коментар
Моля въведи твоето име тук