Овен

Срещата с приятели и познати, както и различни пътувания, могат да доведат до положителни резултати, които надхвърлят вашите очаквания. Ако е възможно, излезте извън града. Когато се появи времето и желанието, тогава ще се заемете с належащите проблеми. В романтична връзка могат да ви очакват приятни изненади. Звездите предупреждават: бъдете много внимателни с алкохола.

В кои дни сънуваме пророчески сънища

Телец

По-добре е да отложите важни неща за известно време. Сега можете да бъдете некомпетентни в много въпроси или просто да се заблуждавате. Не мислете, че винаги сте прави – заобиколени сте от не толкова глупави хора. Вашата арогантност може да обиди някого. Но в отношения с човек, скъп за вас, ще цари взаимното разбирателство.

5 съдбоносни предчувствия, които никога не бива да игнорирате!

Близнаци

Опитайте се да си дадете възможно най-много приятни емоции. Опитайте се да не си отказвате покупки, ако те не нараняват прекалено джоба ви. Любителите на общуването не трябва да се ограничават. И ако просто искате да се отпуснете и да се отпуснете, тогава не се насилвайте да правите нещо чрез сила.

Кратък съновник на мокрите сънища

Рак

Този ден може да бъде изключително горещ за вас емоционално. Ако не искате да се поправите на другите, опитайте се постоянно да контролирате емоциите си, да се въздържате от груби думи и необмислени действия. Това е единственият начин да избегнете сериозен конфликт и вашата безупречна репутация няма да пострада.

10 истини за мъжете

Лъв

Този ден ще бъде благоприятен за всичко, свързано с любовта и личния живот. Самотните представители на знака трябва да прекарват повече време извън стените на дома си, тъй като има шанс да срещнат съдбата си. Избягвайте дълговите задължения.

Първата буква от името показва нуждите на жената във връзката й

Дева

Денят е благоприятен за всякакви начинания. Дори и да възникнат проблеми, веднага ще получите помощ и тя ще дойде оттам, където не сте очаквали. Опитайте се да разрешите противоречиви въпроси, без да викате и да конфликтувате. Подходящо време е за нови запознанства, които ще ви дойдат по-удобно.

Черната котка – лош късмет или суеверия

Везни

Сега можете да постигнете добри резултати във всичко, независимо какво предприемате. Но ако не искате да поемете инициативата и да постигнете някакъв успех, тогава можете просто да се отпуснете. Този ден е добър за глезене. И как, вие решавате.

Сексуалните фантазии на жените

Скорпион

Настъпи благоприятен период за вас по отношение на партньорствата. Срещи, контакти, преговори ще бъдат от полза за вас и вашия бизнес. Но вашата политика се прилага най-добре спокойно, без излишен натиск върху другите. Можете да направите много повече с убеждение. В любовния план не ви очакват разочарования. По-скоро е точно обратното.

Как сънищата влияят на връзката ви

Стрелец

Благоприятен ден в почти всички отношения. Работата не сама, а в сътрудничество с другите сега е най-изгодна. Но приемайте партньора си само като равен и не се опитвайте да го смачквате с интелекта и ученията си. Във връзка с любим човек не проявявайте егоизъм.

Любов : 5 грешки, които жените правят в леглото

Козирог

За всичко, към което се стремите, сега ще трябва да се биете. Опитайте се да се въздържате от големи покупки. Това може да навреди на портфейла ви и в момента не трябва да дължите. Но денят е благоприятен за всичко, свързано с любовта. Пригответе се за приятни изненади.

Не ти върви в този живот? Виж какъв си в предишния!

Водолей

Имате шанс да прекарате този ден доста успешно, но при условие, че избягвате срещи с властите. Оставете професионалните дела да отстъпят малко на заден план и по-добре правете това, което ви харесва. В любовните афери всичко е наред, но опитайте се да не отказвате на скъпия си човек неговите малки капризи.

Защо морето ни подлудява

Риби

Звездите се съветват да проявяват сдържаност. Въздържайте се от всякакви спорове и конфликти и не злоупотребявайте с търпението на близките. Опитайте се да не пренебрегвате домакинството и домашните си задължения. В противен случай рискувате да прекарате деня в развалено настроение.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Valeria Sizova
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Got to Love Ya by Sean Paul Choreography by Valeria Sizova

Valeria Sizova Dance Showreel ( Valeria is Owner of ICrave Dance & Entertainment)