ОВЕН – Основните ви напрежения, ще са свързани с парични въпроси. Не предприемайте ненужни рискове, може сериозно да пострадате. Освен това не се разсейвайте докато участвате в уличното движение.

ТЕЛЕЦ – Днес имате достатъчно енергия, но и сарказъм, за да се справите с всичко, което сте се захванали, стига да не разчитате на някой друг. Внимавайте с лекарствата и алкохола.

Плод, цвете и подправка за всяка зодия

БЛИЗНАЦИ – Не може да се каже, че този ще е най-успешният ви ден. Определено е по-добре да не се захващате с нищо сериозно. Освен, че ще бъдете малко по-раздразнителни и сприхави, сте си създали и врагове.

РАК – За вас денят дори може да е успешен, можете да се радвате на подкрепата на единомишленици, макар и само морална. Ще можете да видите ясно недостатъците и грешките на плановете, които подготвяте.

Страстите на зодиите: Коя по какво полудява?!

ЛЪВ – Трудничък е днешният ден. Приветливата ви усмивка и чувството ви за хумор могат да се окажат най-добрите ви помощници. Приемете философски предателството на колега.

ДЕВА – Вие дори може да спечелите от пререканията между околните, стига вие да не сте ги предизвикали. Днес погледът ви на света ще е по-скоро философски, но не гледайте по този начин и на паричните въпроси.

Каква жена си според стар египетски хороскоп

ВЕЗНИ – Доста страстно ще подхождате днес към всичко, с което се захванете. Внимавайте със забележките, които правите, твърде е възможно грубо да наскърбите някого, уж с най-добри намерения.

СКОРПИОН – Труден ден, ще ви е нужна голяма доза търпение. Не вземайте навътре всичко, което ви казват. Гледайте да не поемате обещания и по възможност не забърквайте в спорни ситуации.

Ароматите по китайския хороскоп

СТРЕЛЕЦ – Много и то досадни задължения ви се оформят за днес, ако сте добре организирани, може и да успеете да отхвърлите по-рано неприятните ангажименти. Внимавайте със здравето, не сте в много добра форма.

КОЗИРОГ – Цялото си старание ще вложите в нещата, които обичате и напук на всички черни мисли, които се реят наоколо, вие ще сте като лъч надежда за околните. Препоръчителни са спортните занимания.

Най-похотливите зодии

ВОДОЛЕЙ – Днес ще се чувствате малко по-нервни от обикновено. Не е добре да разгласявате намеренията си. Гледайте да се приберете навреме у дома, не прекалявайте със служебните ангажименти.

РИБИ – Въртележката на ежедневието сериозно ви е завихрила. Днес ще трябва да се справяте с множество телефонни обаждания и какво ли още не. Не се доверявайте много-много на други хора.

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. 11.  България – Китай 中国-保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...