ОВЕН – Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили, ще благоприятства следващите ви стъпки.

ТЕЛЕЦ – Очаквате и работите за това, промените да навлязат по-бързо в живота ви. Днешния ден ще благоприятства развитието им. Бизнес-начинанията ви ще ви срещнат с идеалните за работа хора.

БЛИЗНАЦИ – Погрижете се да приключите започнатите задачи, дори работният ви ден да продължи до късно. Силите ви ще стигнат и за повече, щом имате добра мотивация. Активността ви ще се повиши.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

РАК – Занимаващите се с бизнес имат шанс да увеличат доходите си с финансови и търговски операции. Притесненията ви няма да се сбъднат и спокойно ще продължите да следвате интересите си.

ЛЪВ – Приключвайки успешно започната задача или дългосрочен проект, ще създадете условия за повишаване в служебната йерархия или за други положителни развития в живота ви.

ДЕВА – Целомъдрено ще подходи към едно изкушение и няма да му позволите да ви отклони от намеренията ви. Вечерта нещата стоят по друг начин, ще се погрижите да споделите доброто си настроение с партньора.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

ВЕЗНИ – Добрите ви страни са неизброими и с поведението си привличате вниманието. Често в отговор на това срещате неразбиране. Отговорете си сами за себе си доколко вие се съобразявате с тях.

СКОРПИОН – Работа ще ви носи удовлетворение, а постигнатите договорености ще са в подкрепа на усилията ви. При някои от вас са възможни непредвидени разходи, които ще ви създадат напрежение.

СТРЕЛЕЦ – Широко скроената ви природа ще ви помогне да се справите по-лесно с възникващите проблеми. С некоректните партньори внимавайте повече. В личните си дела ще проявите повече вещина.

ЛЮБОПИТНО – АРХИВ

КОЗИРОГ – Успеете ли да трансформирате творческия си порив в реални дела, ще останете доволни от себе си. В делови план ще обедините усилията си с хора, чиито качества цените и вярвате в лоялността им.

ВОДОЛЕЙ – Ще търсите нови възможности за професионалното си развитие. Поради една или друга причина не се чувствате удовлетворени от съществуващото положение и това ви прави активни.

РИБИ – Търсещите ще намерят и ще останат удовлетворени от постигнатото. Дръзновението ви е впечатляващо, продължавайте да сте упорити и без излишен шум работете за постигане на целите си.

Matt Monro – I Will Wait For You
loading...