ОВЕН – Освободете се от чужди зависимости, които пречат на духа ви да се развива свободно. Живейте свободно и разгърнете творческите си сили, като разкриете от неизчерпаемия си потенциа

ТЕЛЕЦ – Имате достатъчно основания, за това действайте, но не позволявайте на емоциите да ви владеят. За други от вас се очертава пътуване във връзка с уреждане на лични дела.

БЛИЗНАЦИ – Промени от професионален и личен характер ще ви направят по-съсредоточени върху делата ви днес, но не избързвайте с решенията си.

РАК – С интелигентното си присъствие печелите повече симпатизанти и този факт скоро ще ви отведе в друга сфера на занимания. Подходящо време за покупки на красиви и трайни вещи.

ЛЪВ – Разработките, свързани с предстоящ проект ще продължат, което съвсем не означава, че времето ви е загубено, но вие добре го знаете. Подходящо време да се погрижите за болни и бедни роднини.

ДЕВА – На работното място или в друг план ще ускорите работата си по започната задача, отговаряйки с това на очакванията към вас. Ако ви се налага да пътувате, бъдете подготвени, зимните условия могат да ви изправят пред трудности.

ВЕЗНИ – Ще бъдете привлечени от възможността да се развивате професионално и не на последно място, да подобрите бюджета си.

СКОРПИОН – Бъдете прагматици и не разчитайте на идеали. Ако срещнете трудности от професионален, бизнес или друг характер, не се колебайте да се възползвате от създадените контакти и делови познанства.

СТРЕЛЕЦ – За много от вас грижите по дома, семейството, служебните и професионални задачи няма да излязат извън рамките на досегашните ви натоварвания, с които сте свикнали.

КОЗИРОГ – Не пренебрегвайте необходимостта от повече внимание и състрадание към нуждите на обкръжението ви, а и не само към тях. Така ще повишите доверието в себе си и ще може да разчитате на по-добра перспектива за професионална реализация.

ВОДОЛЕЙ – Отговорни сте за срокове и финанси, за това ще се погрижите да не оставате нищо за в последния момент, като насърчите и колегите ви да си свършат навреме работата.

РИБИ – Имайки поглед върху нещата, ще прецените правилно създала се ситуация около вас. Не се нуждаете да показвате превъзходството си пред някого, за да се чувствате добре.

New Year Mix 2021 🌱 The Best Of Vocal Deep House Music Mix 2021 🌱 Summer Music Mix 2021 #2

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Montse Roura
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 

ОГЪН ОТ ЛЮБОВ – Васил Найденов & Силвия Кацарова
loading...