ОВЕН – Днес имате шанса да демонстрирате най-добрите си качества. Внасянето на хармония ще трябва да е ваша приоритетна задача. Бъдете внимателни с възрастните хора.

ВИНЕТУ: Що е секс на международно ниво?

ТЕЛЕЦ – Ден за най-вече за труд. Добър момент да се занимаете и със счетоводство. Ако ви се налага да коригирате или поправете каквото и да било, сега е моментът да го направите.

5 знака, че той ви използва само за секс

БЛИЗНАЦИ – Денят ви предлага добри шансове за изява във всички области. Ако се налага да се занимавате с деца, то днес това ще ви се отдава по-лесно от друг път.

Кои мъже изневеряват най-много?

РАК – Днес ще сте настроени доста романтично и дано не сте на работа, за да можете да се отдадете на поривите си. Дори вие трудно ще успявате да сдържате чувствата си.

Каква си ти: Тиха вода или арогантна преструвана? /ТЕСТ/

ЛЪВ – Един чудесен ден. Помощници няма да ви липсват, но ще трябва да държите стриктно под око, за да не видоизменят съществено направлението, което сте има дали.

Избери дърво и виж каква личност си (СНИМКИ)

ДЕВА – Денят не лош за вас. Следвайки поривите си може да пръснете повече пари, отколкото можете да си позволите. Бъдете по-пестеливи, но пък и не се дръжте като скрънзи.

ВЕЗНИ – Успешен е този ден за вас, ако се държите естествено и не пришпорвате прекалено събитията. Може да ви споходят мисли за лятна отпуска, но не бързайте да ги реализирате.

Изберете скъпоценен камък според рождения месец

СКОРПИОН – Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Художественото творчество може да е твърде вдъхновено днес.

Ето какви бижута да носите според зодията ви

СТРЕЛЕЦ – Като цяло денят е удачен, стига да не възлагате прекалено много надежди на хората. Слушайте интуицията си. Не демонстрирайте политическите си пристрастия.

Какъв символ е твоето име и какво разкрива той за теб

КОЗИРОГ – Днес ще имате много възможности за изява, естествено и отговорностите ви ще са доста повече. За щастие ще получите признание. Помислете за промяна в службата.

Поучителни приказки за зодиите

ВОДОЛЕЙ – Един доста добър ден за вас, в който лесно ще приключите с недовършените неща от предишните дни. Денят е подходящ за планиране на пътувания и дори за тръгване на път.

ЦВЕТОВЕТЕ ГОВОРЯТ ЗА НАС

РИБИ – През този ден ще реагирате доста емоционално на всичко. Ще сте лесно избухливи. Внимавайте в приказките, защото лесно могат д аги използват срещу вас.

Phoebe Cates – Paradise (Discoring ’82)

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ

 1. РИБОЛОВ
 2. ГЮВЕЧ
 3. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 4. България – Китай 中国保加利
 5. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 6. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
loading...