Днес, 15 юни, намаляващата Луна в знака на Козирог обещава светъл и много спокоен ден – трябва да поддържате състояние на хармония и баланс. Дори да сте били обидени, опитайте се да простите и да забравите възможно най-скоро, не насаждайте гняв в сърцето си. Не трябва да поучавате безцеремонни хора, просто ги пуснете.

Работата през този ден с необходимото старание ще донесе богати резултати. Ще можете да разширите професионалните възможности, да подобрите качеството на работата си и да си осигурите добри перспективи. Няма нужда от безкористно усърдие, поддържайте разумен баланс и положително отношение.

♈ Овен

В живота има моменти на абсолютна убеденост, че работата, която вършим, не струва нищо. Че колкото и да се опитвате да влезете в състояние на поток, цялото ви залитане е по-скоро като бавно гребане срещу течението. Но сега не е този момент в живота ви. Това е период на радост, изобилие и божествена справедливост. Пригответе се да получите плодовете на своя труд по най-неочаквани начини и променящи живота възможности, които ще ви помогнат да се издигнете до следващото ниво.

Космически съвет: Не се притеснявайте, всичко ще се развие добре, макар и по неочаквани начини.

♉ Телец

Вашето самочувствие не се определя от вашата продуктивност. Прочетете го отново и отново, докато посланието стане ясно. Като се има предвид, че сме достигнали суперлуна, може да се почувствате претоварени и това е нормално. Дайте си разрешение да не бързате. Ако искате да се къпете дълго днес, да се отдадете на ритуали за самообслужване, да прочетете отново любимата си книга или да проявите творчество, оставете другите планове настрана и го направете. Ще разберете кога е време да се върнете в нормален режим.

Космически съвет: Позволете си да отделите време, насладете се на момента.

♊ Близнаци

Звездите ще ви разгневят тази седмица и това ще ви се отрази добре. Ще имате чувството, че невероятното може да се случи, че възможностите ви са безкрайни. Казвайте „да“ по-често, отколкото „не“, особено когато имате възможност да се впуснете в приключение, пълно с адреналин и силни емоции. Да живееш в съжаление никога не е бил твоят стил! На междуличностния фронт вашата вълшебна дума е комуникация. Това важи както за стари, така и за нови връзки. Ако има някой, с когото чувствате “химия”, дайте си разрешение да се свържете с него незабавно!

Космически съвет: Направете го, всичко е възможно тази седмица!

♋ Рак

Убеждавате се, че нищо няма да се получи. Че ще се събудиш сам, независимо колко пъти си се опитвал да свържеш живота си с друг човек. Но вие не си помагате, като повтаряте истории за собствената си жертва отново и отново. Не си правите никаква услуга, като се съгласявате с негативното възприемане на събитията. Вместо това вярвайте в себе си и в светлите мигове на съдбата, защото и те съществуват! Изграждането на стабилна основа изисква работа. Вселената ще ви подкрепи.

Космически съвет: Вярвайте в себе си и всичките ви мечти ще се сбъднат.

♌ Лъв

Отделете малко време, за да наблюдавате собствените си тревоги и тревоги отвън. Опитайте се трезво да оцените тяхната безсмисленост и често безпочвеност. Доверете се, за да излезете от състоянието на ступор и започнете да се движите – решително и с усмивка на лицето. Вие сте в състояние да преместите планини по пътя към целта, да събудите самочувствие и да се похвалите за победи, дори и най-скромните. Очакват ви трудни обрати на съдбата, но ще се справите. Просто не се предавай.

Космически съвет: Не се съмнявайте, готови сте за всички промени, които предстоят.

♍ Дева

Разочаровани сте, чувствате, че навсякъде има задънена улица, а хората около вас сякаш не разбират през какво преминавате. Чакай малко, Дева. Възползвайте се от този момент, за да погледнете отвъд собствените си страхове и да се върнете към центъра на силата си. Останете в тишина, мълчете, направете почивка от общуването, погледнете се отвън. Това ще ви помогне да разберете ефимерната природа на всичко, през което преминавате. Пробивът, който чакате, е точно зад ъгъла. Съберете се и работете, успехът не е далеч

Космически съвет: Продължавайте да натискате силно в избраната от вас посока.

%червено-389939%

♎ Везни

Вие сте затънали в главата си, Везни, претеглянето на всички плюсове и минуси няма да ви помогне да намерите отговорите на вашите въпроси. Да слушате сърцето си е най-важният съвет за деня за представителите на тази зодия. В сферата на работата ще видите напълно нови възможности, които вече чукат на вратата ви. Удряйте, докато желязото е горещо, но не забравяйте да анализирате как се чувствате.

Космически съвет: Понякога просто трябва да слушате сърцето си.

♏ Скорпион

Звездите ви карат да поемете някои рискове днес. Някои особено си струва да посетите! Така че, погледнете отвъд илюзията, създадена от 3D реалността, и се доверете на това, което Висшият ви Аз казва. Всичко ще се нареди в дългосрочен план. Двойките, които поддържат връзка от разстояние или им предстои връзка, трябва да се потрудят днес. Запазването на вярата в по-светло бъдеще може да бъде трудно. Но необходимо. Защото на нивото на душата вие се разхождате ръка за ръка през полята с маргаритки – опитайте се да си представяте това по-често.

Космически съвет: Съсредоточете се върху дългосрочните печалби, не очаквайте бързи резултати.

♐ Стрелец

Беше дълго и самотно пътуване, повечето от дните и моментите, в които сте чувствали, че усилията ви не водят до никъде. Но това е далеч от истината – не винаги е така. Днес звездите напомнят, че вашата упорита работа ще даде плодове. Финансовата сигурност, за която копнеехте, скоро ще стане ваша реалност. Тези, които са ангажирани, са по-склонни да изпитат стабилност в професионалните отношения.

Космически съвет: Имайте вяра, че скоро ще пожънете плодовете на упорития си труд.

♑ Козирог

„Говори по-малко, работи повече. Хвалете се по-малко, създавайте повече. По-малко разсейване, повече учене. По-малко клюкарствайте, произвеждайте повече. Вземете по-малко, дайте повече. Ядосан по-малко, обичай повече.” Разпечатайте тези златни думи на Робин Шарма и ги закачете на място, където всеки ден ще ви напомнят за това, което наистина има значение. За вас започва значителен период на растеж, разширяване на перспективите, признание. Вратите, които преди са били затворени, сега ще се отворят за вас. Доверете се, за да влезете в тях с достойнство и увереност.

Космически съвет: Това е период на значителен растеж – работете здраво.

♒ Водолей

Това е един от онези дни, Водолеи, когато сякаш нищо не работи във ваша полза и никой наоколо не разбира през какви трудности преминавате. Но всяко поражение е стъпка към главната победа, помнете. Вместо да действате от ума на жертвата , разберете на какво сте способни. Оценете, анализирайки опита, силата, която ви е поверена от Вселената. Това ще ви помогне да излезете от „заседналата“ енергия и ще създадете пространство за вливане на свежа и положителна енергия.

Космически съвет: Не забравяйте, че краят на една история е само началото на друга.

♊ Риби

Може би има причина, поради която нищо не е работило в миналото. Може би трябваше да разбереш всичко сам. Изхабили сте енергия и усещате тежестта на умората. Можете да се спасите, ако се обърнете за помощ към житейския опит. Звездите ви напомнят за необходимостта да хванете живота за рогата и да водите във вашата посока. Така че, изхвърлете всички правила през прозореца, влезте в духа на приключението, започнете нов път, научете неизвестното. Животът ви никога повече няма да бъде същият.

Космически съвет: Почувствайте духа на приключението, бъдете смел изследовател.