♈ ОВЕН: Някой, който обикновено се държи сдържано, днес няма да е срамежлив. Този човек има чудесни новини, които да сподели със света. Едва ли ще са толкова големи за вас, но се опитайте да покажете повече ентусиазъм и подкрепа, дори ако не се чувствате по същия начин. Вашето насърчение ще помогне много на този човек и ще го накара да се гордее със себе си.

♉ ТЕЛЕЦ: Цените за един от вашите проекти ще се покачат днес, но няма причина за безпокойство. Имате достатъчно енергия, за да останете фокусирани върху целите и да не се разсейвате от външни въпроси. Каква е разликата кой с кого се среща или кой какво казва за другите хора? Клюките са просто загуба на време и вие много добре го знаете. Нека хората около вас губят енергия и време за глупост, но трябва да се концентрирате и упорито да вървите напред.

ВСИЧКО С ЕДИН ПОГЛЕД В PINTERES

♊ БЛИЗНАЦИ: Днес трябва да изчистите емоциите си, като кажете на глас това, което отдавна искате да кажете на един човек. Да криете чувствата си твърде дълго не е най-мъдрото решение, защото безпокойството ви може да се превърне в параноя и вие ще започнете да вярвате в нещо, което не е вярно. И ако сте откровени в мисли и чувства, ще се изненадате колко по-добре и по-лесно ще се чувствате.

♋ РАК: Новите професионални отношения се развиват гладко и стават по-ефективни с течение на времето. Най-накрая ще започнете да осъзнавате какъв способен и талантлив човек сте и това чувство си струва да се доверите. Можете спокойно да се сбогувате със съмнението в себе си. Отървете се веднъж завинаги от отрицателната енергия. Бъдете решителни и честни със себе си – благодарение на това можете да се развивате в правилната посока.

Древна китайска любовна магия привлича желания мъж

♌ ЛЪВ: Денят е благоприятен за започване на приятелски отношения. Лесно печелите симпатии във всяка компания, можете да очаровате както тези, които ви виждат за първи път, така и тези, които ви познават отдавна. Оказва се ефективно, като се използват някакви лични връзки за решаване на професионални проблеми. Това е добър ден за подреждане на нещата (както в буквален, така и в преносен смисъл). Обичате да слагате всичко на рафтовете, да се отървете от това, което е станало ненужно. Изясняват се много недоразумения, които напоследък затрудняват живота ви.

♍ ДЕВА: Днес може да изпитвате депресиращо чувство, че някой крие нещо от вас – информация, истинските им чувства или факта, че някой приятен човек се е интересувал от вашия телефонен номер. Независимо дали сте прави или грешите, това чувство няма да изчезне, докато не стигнете до дъното на истината. Попитайте другия човек дали би искал да ви каже нещо и дайте да се разбере, че няма да се ядосате, ако информацията закъснее малко. Във всеки случай трябва да разберете истината!

10 черти на жената Лъв, които я правят толкова страхотна!

♎ ВЕЗНИ: Вие сте креативни във всичко – в дрехите, работата, общуването. Кога обаче за последен път проявихте креативност по финансовите въпроси? Време е да го направя. Бъдете креативни в тази област и ще бъдете много изненадани от резултатите. Вижте процеса на спестяване на пари като творческо предизвикателство и ще се забавлявате много, измисляйки начини да го направите. Умното заобикаляне на правилата може да бъде вашият нов трик. Това ще ви помогне да придобиете още по-голяма финансова независимост.

Жените в Китай не страдат от рак на гърдата, защото не ядат този продукт! Кратък ТЕСТ трябва ли вие да се притеснявате?

♏ СКОРПИОН: Днес един от новите хора във вашата среда ще премине тънката граница между самочувствие и арогантност. Това е класически пример за човек, който не е уверен в себе си и се опитва да го скрие зад престорена бравада. Дайте на този човек правото на малка слабост. Когато свикне с това, че принадлежи към вашия приятелски кръг, той ще се почувства по-уверен и ще спре да обсебва неща, които наистина нямат голямо значение.

♐ СТРЕЛЕЦ: Вашите идеи и желания ще бъдат много по-интересни днес от всичко, което ви заобикаля. Наслаждавайте се на случващото се и дайте пълна свобода на мислите си. Потънете във вътрешния си свят, ако попаднете в скучна ситуация или събеседникът започне да ви уморява. Ако има възможност да прекарате повече време сами, вземете го. Ще получите много удоволствие от общуването със себе си.

Топ 5 на идеалните жени според зодията

♑ КОЗИРОГ: Губите ли търпение с човек, на когото не можете да разчитате? Не се обвинявайте. Показали сте повече от достатъчно търпение, но всичко има ограничение. Направете крачка назад и вижте дали някой друг с повече сила и търпение може да поеме комуникацията с човека, който ви ядосва. Най-вероятно много скоро ще намерите някой, който е готов да направи това.

♒ ВОДОЛЕЙ: Не се притеснявайте, ако някой, с когото сте се забавлявали, изведнъж е недостъпен. В това няма нищо лично и няма причина да започнете да говорите за несигурността си или да бъдете агресивни. Този човек се интересува от вас, но има и други неща за вършене. Всеки има нужда от самота от време на време. Изчакайте малко и много скоро ще започнете да общувате отново както преди.

Диета за любов

♓ РИБИ: Днес ще бъдете в центъра на вниманието и това има както положителни, така и отрицателни страни. Ще получите много покани, но имате ли достатъчно време да ги приемете всички? Най-вероятно не. Веднага можете да отхвърлите тези, свързани с пътуването – нямате време да ходите на пътувания. След това изхвърлете тези, за които не сте сигурни. Възползвайте се максимално от времето си с хора, които познавате отдавна и дейности, които определено ще ви донесат удоволствие.

Zorita ~ L’Adieu

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

aleksandra_sobstyl

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Uriah Heep
loading...