Овен

Обърнете повече внимание на информацията, която ще ви дойде неочаквано. Ще бъде много полезно. Ще трябва да се опитате да запазите мира в отношенията си с любимия човек. Вече имате опасност да създадете конфликт от нулата. Внимавайте какво казвате. Можете неволно да засегнете нечии интереси.

 

Телец

В бизнеса не бързайте и персонализирайте ситуации и събития. Опитайте се да не взаимодействате с агресивни хора. Няма значение, ако някой се опита да ви нарани с обидни думи. Намерете дейност, която харесвате, и отделете повече време за нея.

 

Близнаци

Опитайте се да не поемате допълнителни ангажименти. Не се колебайте да поискате помощ от вашето семейство и приятели. Сега не се препоръчва да бързате с вземането на решения. Бъдете по-бдителни, когато работите с хора, чиято надеждност все още не е проверена.

Just for you (Ernesto Cortazar)

Рак

Опитайте се да контролирате емоциите си и да следвате предварително планиран план. В противен случай ще има голяма вероятност от конфликти на работното място – с шефове или подчинени. Не критикувайте пропуските на близките. Те се нуждаят от вашата морална подкрепа сега.

 

Лъв

Денят ще се получи добре, ако не следвате примера на не твърде доброто си настроение. Когато решавате различни проблеми, покажете креативността си, използвайте неочаквани ходове. Опитайте се да бъдете повече на открито.

 

Дева

Най-добре е да отложите вземането на отговорни решения за друго, по-благоприятно време за това. Можете да създадете нови познанства, да приемате гости. По това време работата, свързана с пейзажа и интериора, ще върви най-добре.

Mystery Train Love Is Rough Business

Везни

Съдбата не е подготвила никакви изпитания за вас нито у дома, нито на работа. На този ден трябва да обменяте информация, новини, да търсите решения на текущите проблеми. Не правете нищо, което душата не лъже. Покажете повече топлина във връзката си с любимия човек. Направете отстъпки, ако е необходимо.

 

Скорпион

Доста неблагоприятен ден, изпълнен с неочаквани проблеми, които изискват максимална предпазливост и сдържаност за решаване.

 

 Стрелец

Денят е благоприятен както за сърдечните дела, така и за творческите процеси. Ще можете да се докажете като изключителна личност и да спечелите одобрението на другите. От любовната страна не отстъпвайте. Имате възможност да подобрите позицията си.

Celine Dion – Just Walk Away BG prevod (Елена Найденова)

Козирог

Опитайте се да се съсредоточите върху професионалните дела, тогава всичко ще се получи добре в работата и ще можете лесно да постигнете целите си. Ако смятате, че с някакви въпроси е трудно да се справите, потърсете помощ от колеги.

 

Водолей

Не изисквайте подвизи от себе си и не се опитвайте веднага да решите всички натрупани въпроси. Правете това, което ви е дадено, без много трудности. Въздържайте се да обсъждате или осъждате някого, това само ще обиди човека и ще предизвика отговор. Добър ден за нови романтични запознанства и развитие на връзките.

 

Риби

Този период ще бъде плодотворен, въпреки че вие ​​самите може да изпитвате недоволство от себе си или от това, което ви заобикаля. Сега прекомерните натоварвания са противопоказани, опитайте се да постигнете ефективност чрез правилната организация на работата.

DEEP HOUSE 2020/DAY DEEP/RELAX/VOCAL/BEST/VIDEOS/SUMMER/HD/HITS/TOP/BY APELISLIN

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 17. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...