ОВЕН – Участието ви в предстоящо събитие налага да сте инициативни и действащи. Съобразявайте се с условията на конкретната ситуация, за да ви бъде по-лесно в това, с което се занимавате.

ТЕЛЕЦ – Въздържайте се днес от необмислени действия и по никакъв начин не влизайте в противоречие със законността и реда. Ако се покажете по-либерални, ще се радвате на добър прием.

БЛИЗНАЦИ – Забелязващото се раздвижване покрай вас ще се отрази и на личния ви живот. Необвързаните ще помислят за по-сериозни стъпки, а някои дори и за брак.

Какво казват след секс различните представители на зодиака

РАК – Проявете гъвкавост в отношенията си и не демонстрирайте претенциите си без причини, за да не настроите някого срещу себе си. Във ваш интерес е да сте полезни.

ЛЪВ – Заниманията ви, свързани с финансови операции, имотни сделки и всичко, насочено към парите и дома ви днес ще е ползотворно и с положителен отзвук върху семейството ви.

ДЕВА – Обединявайки разума с интуицията си, ще стигнете до резултатите, които преследвате днес. Любовта ще ви направи по-нежни и чувствени към половинката ви.

Каква сте в любовната игра според зодията

ВЕЗНИ – Загрижени сте за здравето на близък човек, но с не по-малко внимание ще се отнесете и към своите отговорности. Ще останете поласкани от нечие внимание.

СКОРПИОН – Добрите ви намерения към някого или нещо ще ускорят общите ви действия по реализацията на конкретната ви обвързаност. Като всеки друг и вие се нуждаете от предани хора.

СТРЕЛЕЦ – Усмирете егото си. И без вас нещата ще се случват, за това се погрижете за себе си. Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек.

Каква е вашата японска зодия?

КОЗИРОГ – Ще направите добре за себе си, ако се отнесете с повече внимание към здравето си. Бизнесът ви няма да пострада, ако мислите по-малко за него и повече за собствените си нужди.

ВОДОЛЕЙ – С проявеното си старание ще пресечете нечии опити да ви злепоставят. В спорните въпроси търсете разбирателство и не налагайте волята си на всяка цена.

РИБИ – С деликатно поведение ще ви бъде по-лесно да привлечете към себе си хора, чиито услуги търсите. Други от вас ще продължат да търсят по-добри условия за живот.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...