ОВЕН – Ще се стремите към по-добри условия за работа и бизнес, независимо, че ще срещате трудности. В търсене на по-добрите решения ще бъдете настоятелни, без да стигате до крайности, и това ще даде резултат.

ТЕЛЕЦ – Ще следвате програмата си, избягвайки възможните затруднения, доколкото това е по силите ви. Наред с това ще насърчавате към сътрудничество хора, които ви допадат с професионалните си и лични качества.

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

БЛИЗНАЦИ – Критериите ви за професионализъм и приятелство са високи, за това често срещате разочарования, но имате и своите добри попадения. Ще се погрижите за гардероба и прическата си.

РАК – Ще се възползвате от променливите условия около вас и ще акцентирате вниманието върху приоритетите си. В личния ви живот също ще настъпи оживление, ще вземете решение, отнасящо се до бъдещето ви.

Каква жена си според Камасутра? /18+/

ЛЪВ – Интересът към вас расте, вероятно, защото и сами го искате. По-важно е, че ще привеждате в действие намеренията си, които за някои са свързани с придобиване на власт, привилегии и други придобивки.

ДЕВА – Ще се отнесете с разбиране към нечии проблем и това ще ви сближи. В подкрепа на своя задача ще срещнете готовност за сътрудничество и ще се възползвате. Мечтата за едно пътуване не е неосъществима.

Жените с малък бюст по-страстни ли са?

ВЕЗНИ – В живота ви ще се появи нов човек, който с присъствието си ще внася настроение и добри очаквания у вас. Това ще ви импулсира да се развивате и постигате повече. Пътуванията ще са най-често служебни.

СКОРПИОН – Въпрос, свързан с пряката ви работа ще наложи да разширите познанията си по него и това ще ви срещне с подходящите за целта хора. В тази връзка е възможно да възникне сътрудничество.

Коя жена е алфа и коя бета

СТРЕЛЕЦ – За себе си ще търсите спокойствие и хора, с които да споделите вълненията си. Те са около вас, но стреса на ежедневието ги кара по-често да се затварят в себе си, което ви тежи.

КОЗИРОГ – Потърсете мнението на партньора си и не го пренебрегвайте, вземайки сами решения за общи дела. Любовта ви дава сили и настроение, които има изцяло с кого да споделите.

Типове мъже, неподходящи за самотни майки

ВОДОЛЕЙ – Във връзка с делови въпроси ще имате срещи с влиятелни хора и от поведението ви ще зависят решенията им. На готовността ви да съветвате и коригирате няма да се погледне еднозначно днес.

РИБИ – За бизнес-делата си или по други причини се нуждаете от средства, които очевидно ви липсват. Можете да потърсите сътрудничеството на хора, с които имате изградени коректни взаимоотношения.

Според жените изневярата е от полза за брака

Tears For Fears – Everybody Wants To Rule The World (Official Music Video)

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Summer Soderstrom
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Joe Dassin – Salut
loading...