♈ Овен

Тепърва започвате да откривате нови аспекти на собствения си духовен и творчески потенциал. Едва сега вашите таланти, силни страни на личността, професионални умения стават очевидни. Онези предимства, на които не сте имали възможност да се възхищавате през целия си живот. Така че, погледнете се внимателно в огледалото и се насладете на отражението в него. Оценявайте докъде сте стигнали и как сте израснали през годините. Ще запомните тази глава от живота като етап на приемане на себе си и своите успехи.

Космически съвет: Похвалете се и се наградете за постиженията, които заслужавате.

♉ Телец

Всички имаме своите истории. Всички сме изпитвали болка и страдание по свой собствен начин. Вместо да съдите човека пред вас, съчувствайте и съпреживявайте с него. Благодатта на състраданието ще ви се отвори и ще изпълни душата ви. Това важи особено за най-близките хора, с които трябва да прекарвате повече време, откровени разговори, просто да се смеете заедно и да усетите топлината един на друг. Изкуството на активното слушане ще доведе до мощна промяна във вашите отношения.

Космически съвет: Споделете радостните моменти от живота с любимите хора, това ще ви изпълни със сила.

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

♊ Близнаци

Всички ваши желания и нужди се вземат предвид от Вселената. Тази висша сила е мил и любящ родител, който иска най-доброто за вас и нищо освен това. И скоро ще покаже на какво е способна. Вярвайте, че сте свързани и винаги ще бъдете свързани с потока на изобилието. Разделете се с манталитета на лишенията, така че ще привлечете много благословии в съдбата си. Вселената ще възнагради целия труд и ще ви позволи да си осигурите необходимото, а след това да дадете малко повече. Не бива да сте алчни и да пестите от себе си, но също така е полезно да правите запаси. В същото време не се придържайте към това, което не ви принадлежи.

Космически съвет: За вас започва период на изобилие, наслаждавайте се, но не бъдете екстравагантни.

♋ Рак

Минало ли ви е през ума, че животът не се разпада, а просто се оформя по нов за вас начин? Че Вселената не те наказва, а просто прави място за това, което винаги е било твое? Вселената има свои собствени странни начини да постави всичко в ред. Така че, останете заземени, заземете се, погледнете отвъд хаоса и признайте, че всичко това е част от божествения план. По това време чувството за хумор ще бъде вашата суперсила.

Космически съвет: Всички несгоди са част от Божия план и те водят до голяма радост.

Каква жена си според Камасутра? /18+/

♌ Лъв

Не е нужно да сте част от системата, ако не искате. Това, което Вселената ви предлага в този момент, е възможността да излезете от пашкула си и да изследвате собствената си независимост, силата да бъдете себе си въпреки външните обстоятелства. Да научиш какво означава да си свободен на всяко ниво. Не забравяйте, че да нямате пътна карта е добре. Никой го няма. Дайте си разрешение да подреждате нещата по пътя. Грижете се само за границите, които не могат да бъдат нарушавани от другите.

Космически съвет: Време е да определите какво означава личната свобода за вас и да я отстоявате.

♍ Дева

Ако не ви харесва къде се намирате, дайте си разрешение да се преместите. Поне да помислите добре къде бихте искали да бъдете и как бихте искали да оборудвате собствения си идеален дом. Сега е идеалното време за големи промени, до и включително прескачане на другия край на света. Ако наскоро сте намерили нов дом, помислете за всички начини, по които можете да го направите наистина свое собствено, уютно и изключително удобно убежище. Оцветете го в любимите си цветове, допълнете го с предмети на изкуството, отразяващи вътрешното състояние.

Космически съвет: Ако мечтаете за промяна от дълго време, време е да предприемете действия.

Жените с малък бюст по-страстни ли са?

♎ Везни

Били сте на вулкан от емоции, Везни. Много дълго време. Преживели сте най-високите върхове и най-ниските от спадовете. Това са всички части от жизнения път, еднакво ценни за финалния акорд. Частите от пътя, които съставляват човешкото преживяване. Не мислете, че сте просто хвърлени в забвение от силните ръце на съдбата и оставени в пропастта. Вселената гледа и търси начин да даде радост и мир. Без способността да превърнете болката в сила и раните в мъдрост, няма да преодолеете всички изпитания. Не позволявайте това разочарование да се случи.

Космически съвет: Изпитанията ви учат да трансформирате болката в мъдрост, всичко за добро.

♏ Скорпион

Да чувстваш означава да лекуваш. Вместо да потискате емоциите си, позволете на това, което трябва да се случи, да се прояви, да проговори и да придобие форма. Вие сте благословени със способността да превръщате болката в сила! Отделете малко време, за да обработите чувствата си и да направите планове. Най-добрият начин да ви помогнем в това е спокоен престой във водната стихия – баня с уханни свещи, плаж, басейн. Отпуснете се и се доверете на меката сила на водата и тя ще даде много щедро в замяна.

Космически съвет: Посветете един ден на елемента вода във всичките му проявления.

Коя жена е алфа и коя бета

♐ Стрелец

Да, има лек за разбито сърце, Стрелец, и може да се намери в майката природа. Днес звездите ви молят да развиете присъщата си връзка със света, да прекарвате повече време на открито, да го дишате и да пеете песните на птиците. Ако сте активни, обуйте маратонките си и отидете в парка. Часовете по йога също ще бъдат чудесен начин за попълване на енергийни резерви.

Космически съвет: Най -доброто лекарство за вашата душа ще бъде  отдихът на открито .

♑ Козирог

Може би умората ви няма нищо общо с това, което правите много. Може би просто правите много малко от това, което запалва сърцето ви. Време е да намерим златната среда между страст, мисия, призвание и професия. Разделете тези аспекти и емоции, които изпитвате в различни моменти от живота си. Да останеш в унисон със своята свещена цел е тайната на просперитета, който желаеш и заслужаваш.

Космически съвет: Намерете баланс между изгарящата душата си страст и мисията на живота, не губете главата си.

Типове мъже, неподходящи за самотни майки

♒ Водолей

Пътят на пробуждането има свои собствени характеристики. Когато за първи път прекрачим прага на знанието и мъдростта, ние сме принудени да се изправим срещу тъмните си страни. Аспекти на себе си, от които предпочитаме да избягаме, които предпочитаме да игнорираме. Пауза ще ви помогне да се събудите днес, разрешение да си вземете заслужена почивка , разрешение да забавите темпото и да се посветите на себе си. Това ще ви върне към естественото ви състояние на баланс. Намерете начин да се отпуснете и да се измъкнете от суматохата, това е изключително важно.

Космически съвет: Посветете поне част от деня си на ритуали за релаксация.

♊ Риби

Проблемът е, че сме израснали в общество, което ни убеждава, че трябва да правим всичко сами, че молбата за помощ е признак на слабост. Вие също ли сте живели в тази илюзия ? Време е да променим малко нещата. До вас не е просто семейство и тесен кръг – това е цяла армия от съратници воини. Те могат да се превърнат в силен щит през този труден момент, ако го позволите и потърсите подкрепа.

Космически съвет: Не отказвайте помощ и не се страхувайте да я поискате.

Според жените изневярата е от полза за брака

Tears For Fears – Everybody Wants To Rule The World (Official Music Video)

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Summer Soderstrom
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

Joe Dassin – Salut