ОВЕН – Изпитвате необходимост да реализирате някои свои идеи, свързани професията ви. Ще се наложи да преодолеете съпротивата на по-консервативно настроените колеги или клиенти.

ТЕЛЕЦ – Заредени сте с много енергия! Днес ще надминете себе си в областта, в която работите или се изявявате. Ще се чувствате щастливи и не приемайте навътре критиките.

Хороскопът на траките – един от най-древните хороскопи в света

БЛИЗНАЦИ – Днес вниманието ви трябва да е насочено малко повече към дома, семейството. В противен случай може да се сблъскате с недоволство от страна на близките.

РАК – Днес няма да ви спори особено това, с което се захванете. Най-вероятната причина е, че у дома имате проблеми, които ви пречат да се съсредоточите.

Какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви?

ЛЪВ – Един подарък ще подобри настроението ви, но за целта трябва да поканите някой на гости. Не се заравяйте в собствените си страхове и не се измъчвайте за това, което не сте успели да направите.

ДЕВА – Спокойно можете да приведете добре обмислените си планове в действие. Не очаквайте резултатите да дойдат незабавно, необходимо е повече време.

Зодиите, които са най-страстни в спалнята

ВЕЗНИ – Ако имате съдружници в бизнеса са възможни конфликти с тях или неизпълнения на задълженията от страна на контрагенти. Това няма да се отрази неблагоприятно на финансовото ви положение.

СКОРПИОН – Ваши началници или висшестоящи инстанции могат да ви създадат проблеми, с които трудно ще се справите. Концентрирайте цялото си внимание върху работата.

СТРЕЛЕЦ – Бъдете уверени в себе си и не позволявайте на съмненията да ви отклонят от това, което сте намислили. Бариерите пред вас са лесно преодолими, но трябва да бъдете по-умерени.

Каква жена си според стар египетски хороскоп

КОЗИРОГ – Денят ще бъде изпълнен с напрежение, няма да срещнете разбиране от страна на вашия партньор, ще бъдете на различни мнения. Има вероятност обстановката у дома ви да се успокои.

ВОДОЛЕЙ – Отношенията с шефовете ви днес ще бъдат обтегнати. Ще се опитате да неутрализирате напрежението. Ако сте допуснали грешки е добре да си ги признаете открито.

РИБИ – Днес сте настроени доста оптимистично, ведри сте и сте склонни да се шегувате и така внасяте много настроение около вас. Ще се справите отлично със задълженията си.

loading...