ОВЕН – Свои мисли или друго нещо може да ви развълнува и направи по-разсеяни. Но работата ви изисква да сте търпели и внимателни, особено, ако работите с хора, пари и документи.

Долините на смъртта – зловещите места

ТЕЛЕЦ – Като разумни хора добре знаете, че ненужните и излишни спорове отнемат от енергията ви, за това не губете времето си напразно. Търпеливо се насочете към задачите си за днес, очакват ви и новости.

Какво издават секс позите за вас

БЛИЗНАЦИ – Запазете спокойствие и си наложете умереност във всичко, работете над себе си и ще откриете слабите си страни, които следва да отстраните. С воля и последователни действия ще постигнете голяма част от целите си днес.

7 от най-големите късметлии в света

РАК – Колкото по-добре се владеете и контролирате слабите си страни, толкова ще бъдете по-силни и в кондиция да посрещнете предизвикателствата днес.

Как с френска целувка жените определят дали мъжът е годен за баща

ЛЪВ – Не се плашете от трудностите, голяма част от тях са преодолими, за това заложете на добрата си подготовка и не се поддавайте на нездрави внушения.

Мистерия! Автомобили се блъскат в невидими прегради в загадъчно ВИДЕО

ДЕВА – Общуването с хора, имащи успехи в сферата, в която се трудите, ще са ви от полза, стига да покажете доброто си отношение и не бързате да критикувате. Днес най-важното е да сте умерени във всичко.

НАЙ-ОПАСНИТЕ ПОРОДИ КОТКИ

ВЕЗНИ – Отнесете се с разбиране към онези, които не възприемат идеите ви за едно или друго, всеки има право на свое мнение, но вие със сигурност ще си спестите ненужен емоционален товар.

КУЧЕТАТА ИМАТ ПО-ГОЛЯМА РОЛЯ В ИСТОРИЯТА ОТ ОЧАКВАНОТО

СКОРПИОН – Ще привличате с находчиви и интелигентни идеи, от които ще се заинтересоват хора, можещи да ги осъществят. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли.

Нимфоманията е болест без лек

СТРЕЛЕЦ – За предпочитане е днес да се съсредоточите върху работата си, с която някои от вас изостават, а и предвид финансовото ви обвързване с кредитни институции.

ИДАТ СВЕТОВНИ КАТАКЛИЗМИ И ВОЙНИ: СЛЕД 2021 Г. ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ, А ОСТАНАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВИ ЩАСТЛИВЦИ СА

КОЗИРОГ – Верни на себе си, смело и категорично ще отхвърлите условностите, които ви пречат и ще продължите напред, водени от собственото си виждане за нещата.

НОВ РЕКОРД ЗА НАЙ-СКЪПА БУТИЛКА ВИНО — 558 ХИЛ. ДОЛАРА

ВОДОЛЕЙ – Очакваните добри развития ще направят деня ви по-светъл и ще се отразят положително на самочувствието и на енергетиката ви, благодарение на което без затруднения ще намирате решение на всичко, което застане на пътя ви днес.

10 признака, които определят мъдрата жена

РИБИ – Очаквани новини, свързани с децата, роднините, семейството, бизнеса и кариерата ще направят деня ви по-светъл и ще ви заредят не без основание с оптимизъм.

 • LAS 100 MELODIAS ORQUESTADAS MAS BELLAS DE TODOS LOS TIEMPOS Selección de Cecil González 4

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Celentano & Roberta
loading...