Овен  Поправете  професионалните или творческите си успехи от сутринта. В отношенията с партньори, шеф, любим човек, проявете благоприличие, това ще ви бъде зачетено. Днес е най-доброто време за планиране. Следобед е по-добре да се адаптирате към обстоятелствата, отколкото да се опитвате да ги управлявате. Не са изключени хипохондрия, разсеяност, неоснователна подозрителност. Избягвайте объркване, когато приемате лекарства.

Телец  В началото на деня ще се ръководите от чувство за дълг. Плановете ви ще се определят от отговорността към семейството или обичайните професионални задължения. През втората половина на деня можете да си починете, да послушате музика, да гледате филм, да се потопите в някое нетрадиционно, но полезно занимание. Днес ще бъде възможно да отхвърлите бремето на задълженията и най-накрая да се заемете с личния живот.

Близнаци  Ако искате да създадете впечатление на надежден човек, заемете се с работата от рано. Сутринта имате шанс спокойно да изпълните плановете си: например да рационализирате личния си живот. През втората половина на деня не давайте обещания и не променяйте досегашните си планове. Може би днес те ще скрият нещо от вас. Избягвайте съмнителни решения, не се поддавайте на изкушения, не преследвайте две или три цели едновременно.

Рак В началото на деня не се отклонявайте от вече приетия план. Това ще ви позволи да въведете повече ред във финансовите дела, домашната обстановка, отношенията с децата и родителите. Втората половина на деня благоприятства кратките движения, търсенето на полезна информация и нови преживявания. По това време можете да отидете на екскурзия или на разходка. Интуицията днес ще ви подскаже как да намерите пътя към сърцето на суров партньор.

Лео На сутринта ще можете сами да управлявате живота си и да не позволявате на никого да се намесва в плановете ви. Втората половина на деня ще премахне някои задължения от вас, но може да ви лиши от приятното усещане за самоувереност и независимост. Днес вашите непосредствени перспективи, включително финансови, може да станат по-малко ясни. Вечерта е препоръчително да се въздържате от големи парични разходи и от нови бизнес запознанства.

Дева Плановете, направени сутрин, могат да бъдат значително променени през деня или дори напълно забравени. Вечерта разсеяността, непостоянството, сантименталността, както и податливостта към изкушения и податливостта към лоши навици, могат да ви подведат. Днес откритото и честно взаимодействие с брачния партньор ще бъде проблематично. Избягвайте злоупотребата с допинг, лекарства и напитки, съдържащи алкохол.

Везни На сутринта ясно ще знаете какво искате и как да го постигнете. Втората половина на деня може да бъде белязана от промяна в ситуацията, объркване на отношенията, неяснота на плановете. Не са изключени тайни съмнения, причинени от промяна в благосъстоянието (например, някои странни нетипични симптоми). Днес не е най-доброто време за започване. Офертите, получени през този период от деня, не трябва да се приемат сериозно.

Скорпион В началото на деня не пропускайте възможността да завършите работата си и да документирате правилно резултатите от нея. Няма да имате много време за това. Втората половина на деня е подходяща за смяна на обстановката, за лесно общуване, за обсъждане на тайни и мистериозни явления. Днес може да има колебания между перспективата за тайна романтична среща и възможността да се срещнете отново с приятели, които ви интересуват.

Стрелец  Сутрешните часове са благоприятни за планиране на професионални събития, лични срещи, традиционни забавления. Втората половина на деня може да създаде атмосфера на недоизказаност или мистерия около вас. Днес може да се сблъскате със съмнение в себе си, както и с чужда измама. Избягвайте ненадеждни, ласкави хора с двойни стандарти, особено ако твърдят, че са ваши приятели или партньори.

Козирог  Желанието да правите бизнес и да носите тежестта на отговорността на плещите си бързо ще изчезне днес. Следобед превключете на безплатен режим и правете това, което ви подсказва интуицията. По това време може да се засили интересът ви към други страни, разширяване на хоризонта, общуване с далечни кореспонденти. Не са изключени забавни съвпадения и странни недоразумения, особено по време на път или в процеса на кореспонденция.

Водолей  На сутринта ще ви се струва, че сте поели контрола над ситуацията в свои ръце и вече не можете да се тревожите за нищо. Събитията от втората половина на деня обаче ще ви накарат да се съмнявате в това. Днес отново може да ви завладеят неприятни тайни подозрения и дребни обстоятелства постоянно ще ви подхвърлят храна за колебание. Опитът да се подобри ситуацията и да се внесе яснота само ще доведе до повече объркване.

Риби  Днес мистериозното и непоследователно поведение на партньор постоянно ще ви интригува. Любимият човек може да скрие от вас както искреното си съчувствие, така и тайното си недоволство. Преди да бъдете обидени или обвинени, помислете за собственото си поведение. Възможно е да сте изправени пред огледален образ на характера си и сега можете интуитивно да разберете как се чувства другият човек в общуването с вас.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНАГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: НОВИНИ, ЗАБАВА, РЕКЛАМИ…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА