ОВЕН – Възможно е днес да се чувствате уморени и без особен ентусиазъм ще пристъпите към изпълнение на задачите си. По-често си давайте сметка за очакванията, които имат близките ви.

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

ТЕЛЕЦ – Добре е да се разнообразите, като се откъснете от рутинните ви занимания и се вслушате в желанията си. Така ще обновите силите си и с повече енергия ще работите.

Изберете си мъж според календара

БЛИЗНАЦИ – Ако отсъства вниманието ви към партньора и близките ви, считайте деня си за провален, важността на съвместните ви занимания ще определя и бъдещите ви успехи.

Какъв е секс стилът ви според зодията?

РАК – Заредени сте с хубави очаквания, които ще намерят проявление и в днешните ви дела. Бързо ще се справите със семеен ангажимент и ще ви остане време за по-приятни занимания.

Какви пиячи сте според зодията?

ЛЪВ – Заради чужди ангажименти делата ви могат да изостанат днес, за това организирайте времето си и не подсилвайте желанието на някого да обсеби напълно времето ви.

Кои жени са най-апетитни според зодията

ДЕВА – Ще положите повече усилия, за да се справите с въпроси от образователен, юридически или финансов характер. Ще имате резултати, а трудът ви ще получи добра оценка.

Зодиите не били тези, за които ги мислим

ВЕЗНИ – Промените в програмата ви днес ще са продиктувани от необходимостта ви да бъдете с някого, който за съжаление ще е зает. Това няма да ви направи по-малко отговорни.

Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?

СКОРПИОН – Ще следвате програмата си с подходящата за това нагласа. Потискайки егото си в полза на наистина важните за вас неща, ще се възползвате от съветите на компетентни.

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

СТРЕЛЕЦ – Занимания от общ интерес ще ви срещнат с хора, които уважавате и бихте се радвали да са ви партньори. Нуждаете се от повече спокойствие, за да обмислите решения.

Как правят секс различните зодии?

КОЗИРОГ – Смелите ви начинания изискват средства, подготовка и екип, с който да ги реализирате. Ако ви липсва дори едното, ще срещнете непреодолими затруднения, за това не избързвайте.

Диета под знака на Зодиака

ВОДОЛЕЙ – Предвид развитията от последните дни, ще се възползвате от благоприятни за вас обстоятелства и ще засилите активността си. За някои от вас това включва срещи.

Каква сте в любовната игра според зодията

РИБИ – Толерантното ви поведение към някого ще ви носи предимства днес. Ще бъдете наградени за проявеното си търпение и това ще ви стимулира за други, полезни изяви.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Lindsey Pelas

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...