Днес, 14 октомври, Луната е в Близнаци, което означава, че е време за бърз и енергичен бизнес. Няма да работи да се концентрирате върху нещо глобално и сериозно, така че се задоволявайте с малкото. Можете да участвате във всякакви финансови транзакции или транзакции с ценни книжа (особено краткосрочни). Но с комуникацията ще бъде трудно, звездите се съветват да избягват многолюдни места и да се занимават със самопознание.

♈ Овен

Имате много енергия днес. Но сами можете да постигнете само ограничен брой неща. Приемете поканата, за да разширите кръга си и да споделите магията си със съмишленици. Но контактувайте само с онези, които вече са в полезрението ви. Съвместната креативност ще бъде силен фактор, който ще ви помогне да продължите напред.

Космически съвет: Разширете социалния си кръг.

♉ Телец

Всички играхме на дърпане на въже. И често със сили, които са много по-могъщи от нас. Съпротивата създава само пречки. Що се отнася до сърдечните въпроси, обърнете внимание какво ви казват знаците.

Космически съвет: Оставете нещата да се развият както трябва.

♊ Близнаци

Има два типа хора: хора, които говорят много и хора, които действат. И въпреки че сте свикнали с решителни действия, не сте готови да тръгнете презглава за всичко. Днес звездите ви канят да поемете рискове. И вижте какво ще излезе от това.

Космически съвет: Направете смела стъпка.

♋ Рак

Подхлъзнахте се и паднахте няколко пъти по пътя. Но това не означава, че всичко е свършило. Отървете се от паниката и недоволството. Наличната възможност е много по-добра, отколкото изглежда.

Космически съвет: Ще имате шанс веднъж в живота.

♌ Лъв

Кой, освен теб, може да бъде главният герой в живота ти?! Време е да се научите да вярвате в способността си да местите планини и да постигнете това, което някога се е смятало за невъзможно. Трябва да се върнете към мисията си с пламъците вътре.

Космически съвет: Време е да свалите мантията си невидимка.

♍ Дева

Ето нещото за затварянето на гещалтите: не винаги го получаваме така, както искаме. Хубаво е, че сега знаете какво укрепва позицията ви. Разбирате дали вашите идеи имат потенциал. Усещаш дали вече не си на път с човек. Понякога просто трябва да се пуснеш. Между другото, ако мечтаете за дълги пътувания, резервирайте билетите си възможно най-скоро!

Космически съвет: Бъдете благодарни за прозрението.

♎ Везни

Когато действате с дълбока отдаденост, разбирате, че всичко се случва за най-голямото добро. Това, което ви се отнема, има тенденция да възпрепятства растежа. Днес ще ви е много лесно да разберете кое ще е загуба и кое облекчение.

Космически съвет: Този ден ще напълни чашата ви.

♏ Скорпион

Виждате защо всичко не се получи според вашия ясно планиран курс на действие. Чувствате, че поражението е приключило, но сега има много да започнете отначало. Потопете се в енергията на играта и натрупайте опит, за да достигнете нови висоти.

Космически съвет: Време е за повишаване на нивото.

♐ Стрелец

Не е нужно да сте привлекателни и хубави. Не си котка, за да работиш за одобрението на всички. Бъдете честни със себе си и останете верни на идеалите си.

Космически съвет: Не се страхувайте да хвърляте истината в лицата на хората.

♑ Козирог

Краят на един проект може да бъде много труден. Раздялата също е огромно бреме. Не позволявайте на безпокойството да ви завладее. Фокусът и релаксацията, като дихателни упражнения, ще ви помогнат да се съсредоточите върху плана за действие и да направите това, което трябва да направите в момента

Космически съвет: Краят е маскирано начало.

♒ Водолей

Страхотно време е! Кулминационно време. Време е да отпиете вкусно кафе или сладки коктейли. Вие сте работили много. И накрая стигнахме да се насладим на резултата. Приемете с благодарност това, което Вселената ви изпраща.

Космически съвет: Приемете даровете на своя труд.

♊ Риби

Изцелението е мистериозен процес. В някои дни се чувствате така, сякаш сте изоставили всичко, което трябва да имате. В други дни старите рани отново болят или кървят, старите спомени изплуват отново. Имаш какво да правиш. Знай, че не си сам, никога сам.

Космически съвет: Всяка малка стъпка е от значение.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

SONY DSC

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА