ОВЕН

Овен: работен хороскоп за днес
Не бъдете упорити и амбициозни днес, особено за шоу. Освен това денят е неблагоприятен за индивидуални кариерни начинания. Дори и да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшив знак. Може би в късния следобед ще изпитате срив, причинен от стреса от изминалия ден. Ето защо днес не бива да посещавате шумни колективни събития и да поемате куп задължения.
Овен: здравен хороскоп за днес
Трябва да се опитате да посетите зъболекаря днес. Това може да е само рутинен преглед, но ще помогне за предотвратяване на риска от сериозни проблеми в бъдеще. Днес е подходящ и за своеобразно прочистване на организма. Ето защо можете да откажете обилна вечеря, като я замените със зеленчукова или плодова салата.
Овен любовен хороскоп за днес
Днес звездите не съветват Овните да се стремят на всяка цена към лична среща с обекта на тяхната симпатия, тъй като тя може да разочарова или да бъде отменена в последния момент по мистериозна причина. Но пауза, мълчание или дистанция, напротив, могат да разпалят въображението и да раздвижат взаимното привличане.
ТЕЛЕЦ
Телец: работен хороскоп за днес
Като цяло добър ден по отношение на работа и кариера. Вашите шефове ще ви оценят, а вашите колеги ще се вслушат в мнението ви. Има шанс да получите нова позиция, която ще донесе удовлетворение. Безработните телета вече имат добър шанс да намерят мечтаната работа. Основното правило е активност и упорито търсене на желаната работа.
Днешният здравен хороскоп на Телец
Днес човек трябва да бъде по-внимателен с пронизващите предмети. По невнимание можете да получите рана, която след това ще заздравее дълго време и с усложнения поради случайно въведена инфекция. Следобедът е подходящ за някои пасивни спортове. Не трябва да давате повишена физическа активност на тялото преди лягане. В противен случай заспиването по-късно ще бъде проблематично.
Телец любовен хороскоп за днес
Днес звездите препоръчват на Телците да не отлагат романтичните срещи за вечерта: плановете в края на деня могат да се променят драстично и обстоятелствата няма да имат нищо против да се пошегуват с тях. Но в сутрешните и следобедните часове човек може да се надява на спокойна атмосфера и взаимно разбирателство, близки до идеалните.
БЛИЗНАЦИ
Близнаци: работен хороскоп за днес
Вашият шеф или колеги вероятно ще ви помолят за помощ. Като цяло денят може да се нарече положителен. И ако трябва да се възползвате от щастлива възможност, тогава нека пикът на активността е през първата половина на деня.
Близнаци: здравен хороскоп за днес
Дойде денят, в който най-накрая можете да стигнете до някоя фитнес зала или фитнес зала и да си купите абонамент за месец предварително. Това ще ви позволи да не отлагате спорта отново в далечната кутия и след това скоро ще можете не само да отслабнете, но и да укрепите сърдечния мускул. И тя наистина се нуждае от подкрепа и обучение, тъй като рискът от сърдечен удар е по-висок от всякога.
Любовен хороскоп за Близнаци за днес
Този ден поддържа двойственост в плановете или чувствата на Близнаците. Дори онези от тях, които не са склонни да се колебаят и са решили всичко сами, може да останат под съмнение до падането на нощта. Звездите казват, че в такова настроение е по-добре да не променяте тактиката в любовните отношения и да не давате по-нататъшен ход на събитията.
РАК
Рак: работен хороскоп за днес
Добър ден за бизнес партньорства. Може би ще сключите взаимноизгодно споразумение. Работата ще бъде много активна за представителите на зодията, които работят в сферата на услугите. И ако трябва да разрешите правен въпрос, тогава всичко е във ваши ръце. Днес може да срещнете хора, които познавате, които ще ви бъдат от голяма полза.
Рак: здравен хороскоп за днес
Днес не трябва да експериментирате с външния си вид. По-добре да оставим всичко както е засега. В противен случай ще трябва да съжалявате за това, което сте направили. Ако все пак искате да направите някои промени във външния си вид, тогава най-добре е да работите върху изображението. Именно днес интуитивно ще се окаже, че изберете идеалното изображение за себе си.
Рак: любовен хороскоп за днес
Днес боговете на любовта предпочитат Раците в сутрешните и следобедните часове, като помагат на романтиката им или се отдават на любовните им мечти. Много Раци ще се изкушат да забравят за истинския ход на времето – и напразно, защото вечерта, в най-добрите приказни традиции, „каретата ще се превърне в тиква“ и очарованието ще се разсее.
ЛЪВ
Лъв: работен хороскоп за днес Вашите шефове и колеги няма да оценят прекомерната ви активност, така че си струва да забавите темпото. Представителите на знака, чиято професия е свързана с икономика и финанси, трябва да бъдат внимателни при пресмятането.
Лъв: здравен хороскоп за днес Няма по-добро време за отслабване. Ето защо днес можете или да започнете да следвате диета, или просто да организирате за себе си някакъв ден за гладуване. И като се има предвид, че панкреасът днес ще даде лека неизправност, варена елда и пилешки гърди ще бъдат идеалната диета. В същото време трябва да се изостави твърде активната дейност. Туризмът е най-доброто натоварване днес.
Лъв любовен хороскоп за днес Днес Лъвовете са много по-склонни да успеят на арената на тайните любовни връзки, отколкото в откритата игра. В края на деня те ще имат желание да махнат маската и да сменят тактиката, но обстоятелствата може да им попречат да го направят или ще бъдат озадачени от ефекта, който са получили. Има смисъл да отложите важна дата за утре.
ДЕВА
Дева: работен хороскоп за днес Днес не бива да очаквате перфектен развой на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат помрачени от дребни неприятности и недоразумения. Няма да можете да предвидите нищо предварително, защото нещо ще се разкрие по пътя. Началото на деня ще се запомни с благоприятната атмосфера в отбора.
Здравен хороскоп за Дева за днес
Именно днес можете да разтърсите доста тялото си. Това може да бъде пълен отказ от ядене и пиене на много течности през целия ден или енергични упражнения. Най-добрият вариант би била отборна игра (баскетбол или футбол). В този случай трябва да се внимава с огъня, тъй като рискът от изгаряне е много висок. А краят на деня може да се комбинира с всякакви водни процедури.
Любовен хороскоп Дева за днес Влюбената Дева не трябва да се заблуждава от спокойната картина на деня: мълчанието, отсъствието или мистериозното поведение на любим човек може да бъде едновременно „чиста монета“ и параван за предстоящ проблем. Не трябва да планирате среща или важен разговор за вечерта, ако не сте готови за шегите на съдбата.
ВЕЗНИ
Везни: работен хороскоп за днес В бизнес сътрудничество, бъдете внимателни, не са изключени приключенски ситуации до големи щети. Но интуицията ви няма да ви подведе днес. Ако хората, с които сте общи, не ви вдъхват доверие, тогава направете крачка назад.
Везни: здравен хороскоп за днес Ако сте планирали да отидете на важна операция или оформяне на тялото от дълго време, тогава можете да го направите днес. Всичко ще бъде успешно, а рехабилитационният период ще бъде лесен и без усложнения. И днес можете да посетите фризьор и да опитате да направите нещо съвсем ново. Всеки експеримент с външния вид ще бъде доста успешен.
Любовен хороскоп на Везните за днес Днес напредък в любовните отношения на Везните се очаква вечерта. Основната част от деня може да прекарате в чакане или да се опитате да удължите интригата. Звездите се съветват да отложат важна среща за утре и в този ден е по-добре да помислите върху нейните нюанси, тъй като деликатните моменти вече са възможни в една връзка.
СКОРПИОН
Скорпион: работен хороскоп за днес
Дръжте състоянието си под контрол. Не делегирайте властта си на никого, тъй като ще вършите работата си по-добре и по-добре от другите. Ако имате творческа професия или дейността ви е свързана със свободен работен график, тогава очаквайте голям и публичен успех.
Скорпион: здравен хороскоп за днес
Не забравяйте да отделите малко време днес, за да направите ултразвуково изследване на вътрешните органи. Това важи особено за стомаха и черния дроб. Тези органи са в състояние, при което във всеки един момент могат да се повредят. И за да не се случи това, по-добре е да посетите лекаря днес. А вечерта не забравяйте да си организирате ароматерапия.
Любовен хороскоп на Скорпион за днес
За Скорпионите този ден ви позволява да удължите минутите на любовно разбирателство или да изтеглите малко по-романтична интрига (която най-вероятно самите те са започнали). В края на деня ситуацията ще се промени и в личния им живот ще се появи повече динамика, възможно е забавно любопитство или нестандартен момент.
СТРЕЛЕЦ
Стрелец: работен хороскоп за днес
Началото на деня благоприятства нови перспективи, напредък в кариерата. Ще дойде благоприятно време за тези, които имат дистанционна работа. Безработните стрелци имат всички шансове да си намерят работа по свой вкус.
Здравен хороскоп на Стрелец за днес
Днес е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или просто направете някакъв вид козметична процедура. Това отношение към собственото ви тяло няма да остане незабелязано. Външният вид ще се трансформира и ще се появят толкова много вътрешни сили, че ще искате да преместите планини. Но в същото време избягвайте емоционални изблици, нервната система вече е силно отслабена.
Любовен хороскоп на Стрелец за днес Днес тези Стрелец, които обичат пауза в отношенията си или нотка на романтична интрига в любовните афери, ще се насладят на ситуацията. Те трябва да помнят, че вечерта ситуацията ще се промени. Отегчените Стрелец ще се тъпчат в очакване на нов обрат на събитията и ще го чакат едва в самия край на деня.
КОЗИРОГ
Козирог: работен хороскоп за днес
Днес ще имате нужда от комуникация, и то независимо дали в екип или в кръг от близки хора. За вас ще бъде важно да бъдете чути и разбрани. Едва вечерта ще се успокоите малко и ще започнете да оценявате моментите на спокойствие, отказвайки се от много неща. Ще сте склонни да бъдете непоследователни и впечатляващи. И ако се пренапрягате по време на работа, можете да подкопаете здравето си.
Козирог: здравен хороскоп за днес Днес най-добрите процедури за грижа ще бъдат тези, които са свързани с водата. Днес трябва да си осигурите и режим на обилно пиене. Вие не забелязвате това, но тялото ви вече започва да страда от дехидратация, за което свидетелства сухата кожа. И обърнете повече внимание на диетата си. Премахнете от него всички солени храни.
Козирог любовен хороскоп за днес Влюбените Козирози трябва да се възползват от тази ситуация сутрин и следобед: емоционалната атмосфера по това време е благоприятна за техните любовни планове и удобна за тях самите. Но вечер трябва да бъдете нащрек: познат сюжет с трик ще оживее отново, което може да ви лиши от спокойствие.
ВОДОЛЕЙ
Водолей: работен хороскоп за днес Днес не очаквайте идеалното развитие на събитията в работните процеси, денят ще бъде двоен. Дори неочакваните ви капризи могат да се превърнат в голяма пречка за изпълнението на някакъв важен въпрос. Поради вашето невежество, разсеяност и небрежност лесно можете да сгрешите. Бъдете дискретни и се опитайте да не поемете по грешен път.
Водолей: здравен хороскоп за днес Днес можете да си позволите почти всяка физическа активност. И най-вече в този случай бягането е подходящо. И дори днес звездите препоръчват посещение на офталмолог, тъй като умората на очите сигнализира за намаляване на зрението.
Водолей любовен хороскоп за днес Докато настъпи вечерта, Водолеят ще се движи по течението в любовта – и може би това е най-доброто решение сега. В крайна сметка те могат да променят гледната си точка за ситуацията и да се опитат да направят хитър ход, но е трудно да се каже със сигурност дали ще бъде успешен. Звездите намекват, че утре ще даде отговор.
РИБИ
Риби: работен хороскоп за днес Ще имате прекалено много работа, но определено ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме. Освен това вярвате, че първо трябва да се свърши най-трудната работа. В този ден ще можете да се докажете като решителен и отговорен служител, а благодарение на постоянството си ще преодолеете много препятствия.
Риби: днешният здравен хороскоп Днес е идеален за зъбно протезиране или просто посещение на зъболекар. Ето защо, ако успеете да се освободите, не пропускайте този шанс. Днес нещата ще вървят добре за тези, които искат да направят промени във външния си вид, макар и кардинални. Всички експерименти ще бъдат увенчани с успех.
Рибите любовен хороскоп за днес Сутрин звездите са на страната на влюбените Риби, но до вечерта могат да променят плановете си и дори да си изиграят някаква шега с представителите на този знак. По-добре е да не отлагате романтичните контакти, но и да не ги прекъсвате преди време. Моментът, в който да сложат край, много Риби ще почувстват интуитивно.

Chris Isaac Wicked Game Chillion Remix (1hour)

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

George Michael Greatest Hits Full Album – Top 20 (30) Best Songs Of George Michael