Днес, 14 ноември, намаляващата Луна в Рак. Време е да поставите всичко на мястото си. Денят ще е благоприятен за самоанализ, срещи и продуктивна работа.

♈ Овен

Звездите ви изпращат ясен сигнал: време е да се активизирате и да спрете да мръзнете. Забележете циклите, които приключват, и главите в живота ви, които се нуждаят от епилог. Повярвайте ми, това, за което правите място, е много по-голямо от това, което оставяте след себе си. 

Космически съвет: Време е да напишем края.

♉ Телец

За някои мечти си струва да се бориш. Превърнете болката си в сила и провалите си в победи, докато вървите напред и напред. Независимо от това, което ви показва настоящата реалност, вие ще стигнете до върха. Делегирайте, където е необходимо, и уважавайте приноса на вашите колеги.

Космически съвет: Мечтите трябва да се борят, те не се сбъдват просто така.

♊ Близнаци

Прекарахте доста време пред чертожната дъска, представяйки си нова реалност. Време е да рационализирате действията си и да се съсредоточите върху конкретни действия. Помислете: откъде бихте започнали точно сега?

Космически съвет: Съсредоточете се върху дейностите си.

♋ Рак

Тази глава от живота ви носи със себе си решението на тези финансови проблеми. Вярвайте, че скоро ще имате необходимите средства за изплащане на всички дългове, а не само материални. Говоренето за семейни пари и наследство също вероятно ще тече в момента. Други области от живота ви може да изглеждат доста хаотични, така че не се изненадвайте от малко сътресение.

Космически съвет: Пригответе се да напълните портфейла си.

♌ Лъв

Всички неочаквани обрати могат да се превърнат в определящи фактори за вашата съдба и личност като цяло. Разходката през дълбоките, тъмни кътчета на вашата психика рядко е лесна. Но вие преминахте през всичко това с благодат, благодарете си за вашата смелост и пътуването, което сте направили.

Космически съвет: Свършихте страхотна работа върху себе си.

♍ Дева

С израстването ви се развиват и отношенията ви с хора, които споделят вашите вярвания и ценности. Не се страхувайте да помолите за помощ, когато не ви е лесно, тогава ще разберете колко сте богати, като имате сто приятели, а не сто рубли.

Космически съвет: Не се страхувайте да поискате помощ.

♎ Везни

Късметът е на ваша страна днес и работи извънредно, за да ви даде всяка възможност. Хвърлете предпазливост на вятъра, докато стъпвате в неизвестното. Сега е моментът да повярвате отново в себе си. 

Космически съвет: Нови възможности ще почукат на вратата ви.

♏ Скорпион

Винаги имаме избор: да мариноваме в горчивина или да превърнем отровата, излята в чашата ни, в сладък еликсир. Звездите казват, че имате смело сърце и че ще изберете второто, независимо през какво трябва да преминете. Докато упорствате през всички трудности, ще станете по-силна и по-устойчива версия на себе си.

Космически съвет: Превърнете отровата в сладък еликсир.

♐ Стрелец

Имате толкова много амбиции, които просто се стремите да бъдат реализирани. Натрупаният опит и вашето сърце ще ви помогнат да определите крайната цел. Той знае точно какво ви трябва и в какви количества.

Космически съвет: слушайте сърцето си.

♑ Козирог

Не се тревожете за дребните неща толкова често, колкото практикувате. Навременната разходка на чист въздух или сърдечен разговор с любим човек ще донесе много повече полза. Ако това не помогне, потърсете помощта на специалист в областта на психотерапията, който компетентно ще ви помогне да поставите всички мисли на рафтовете.

Космически съвет: Не се тревожете за дребните неща.

♒ Водолей

Събитията в живота са циклични, особено трудните, и вие го знаете. Това се случва на всички хора, така че разчитайте на житейския опит на тези, на които имате доверие. Например на себе си. Започнете дневник, визуализирайте желанията си или изпръсквайте емоции в творчеството.

Космически съвет: Пригответе се да преминете през огън, вода и медни тръби.

♊ Риби

Всичко ще се промени към по-добро, дъгата вече се вижда зад облаците. Днес звездите ви молят да използвате максимално вътрешния си резервоар от оптимизъм. Добър час за среща! По-скоро изберете красив тоалет, хванете любимата си под ръка и се впуснете в приключение!

Космически съвет: Дъгата вече е зад облаците.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА