ОВЕН – В повечето случаи днес ще се чувствате удовлетворени, изпълнени с енергия и желание да продължите напред. Срещата с привлекателна личност ще ви очарова и зареди с добри очаквания вечерта.

ТЕЛЕЦ – В стремежа си да сте полезни, ще направите възможно стартирането на добра инициатива, която ще се последва и от други. Интуитивно ще се предпазите от хора, които се домогват до вас.

Как обича всяка зодия

БЛИЗНАЦИ – Доверието, изградено между вас и партньорите ви освобождава от необходимостта да обяснявате на всяка крачка действията си, но не и да се вслушвате в мнението им.

РАК – Финансови сделки и други важни събития ще определят значимостта на днешния ден за вас. Преди да пристъпите към вземането на решения се консултирайте с експерти по въпросите.

КАК ЛЮБИ ВСЯКА ЗОДИЯ

ЛЪВ – Задачи, различни от планираните ще наситят атмосферата с напрежение. Оперативността ви ще бъде подложена на изпитание, за това не се колебайте дълго. Бъдете смели.

ДЕВА – Свикнали сте да се справяте и сами в критични ситуации, нищо не може да ви изненада. Служебната натовареност ще подсили усещането ви за неудовлетвореност от възнаграждението ви.

Кои са най-големите мръсници сред зодиака? (18+)

ВЕЗНИ – Стартирате проект, подготовката за който приключва. В процеса на работа ще възникват допълнителни изисквания, с които трябва да се съобразявате, но това няма да ви притесни.

СКОРПИОН – Не се притеснявайте за делата си, умеете добре да подреждате приоритетите си, така, че са изключени неблагоприятни развития. Уверени и далновидни, ще подхождате прагматично.

5-те зодии, които природата е надарила най-щедро, та чак е прекалила

СТРЕЛЕЦ – Приведете се в подходящата форма, позволяваща ви да доведете докрай нещата, с които сте се захванали. Имате добри възможности за напредък, стига да не си попречите сами.

КОЗИРОГ – Ще изявите уменията си в сферата на културата, правото, политиката, което освен финансови ще ви донесе и лични удовлетворение. Ще споделяте мисли с много подходящ човек.

Кое е вашето вино, според зодиака

ВОДОЛЕЙ – Въпреки трудностите, създавате впечатление на хора, знаещи цената си. С поведението си ще повлияете позитивно на околните и съчетавайки усилията си ще постигнете напредък.

РИБИ – Без да губите нито за миг присъствие на духа ще продължите да отстоявате позициите си, независимо от атаките срещу себе си. В резултат на работата си, ще получите потвърждение на очакванията си.

  • Браян Адамс – Това което правя го правя само за теб!
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Коментирай