Днес, 14 май, на нарастващата Луна всяко действие ще постигне голям напредък. Това се отнася както за работата, така и за личния живот. Възползвайте се максимално от времето си. Не пестете от емоциите – бъдете отворени към общуване и нови чувства.

♈ Овен

Овен, ти буквално премина през ада и се върна. Добрата новина е, че нещата ще се подобряват само в бъдеще. Звездите искат да знаете, че вашият упорита работа ще бъде възнаградена. Финансовата сигурност, за която копнеете, е на път да се случи. Тези, които са отдадени на някого, са по-склонни да разпознаят стабилността в отношенията си. PS: има за какво да благодарим на Вселената!

Космически съвет: Не се страхувайте да говорите за чувствата си.

♉ Телец

Телец, когато се регистрирахте за това преживяване, не знаехте, че любовта рядко е такава, каквато я представят във филмите. Всеки ден носи със себе си собствен набор от предизвикателства. Проблеми, с които не винаги сте готови да се справите. В този момент е важно да се доверите на вътрешната си мъдрост и да бъдете себе си. В същото време приветствайте всяко задействане като възможност да погледнете вътре в себе си и натиснете бутона за нулиране.

Космически съвет: Бъдете с тези, които обичате.

♊ Близнаци

Близнаци, трябва ли да работите през цялото време, за да се чувствате добре? Ето за какво да мислите, докато отпивате сутрешния си чай. Не забравяйте, че вашето самочувствие не се определя от вашата производителност, то ще ви помогне да спрете на пауза, да изчистите списъка си със задачи и да оцените това, което този момент може да ви предложи. Какво трябва да правите по време на сезона на затъмнението: Направете „по-малкото е повече“ своята мантра. Какво не трябва да правите: сравнете вашето пътуване с пътуванията на другите. Не забравяйте, че сте спечелили правото да кажете не.

Космически съвет: Научете се да бъдете независими.

♋ Рак

Рак, вашето самочувствие не се определя от вашата производителност. Прочетете го отново. Докато се приближаваме все по-близо до пълнолунието и затъмнението, може да се чувствате напълно претоварени. Позволете си да отделите време. Ако имате възможност, работете от вкъщи. Някои от вас може да изпитват трудности и в областта на любовта. Знаете, че няма един и единствен. Вие знаете това от доста време.

Космически съвет: Не пренебрегвайте знаците на съдбата.

♌ Лъв

Лъв, това е един от онези дни, когато смяташ, че никакво количество кофеин няма да те накара да се чувстваш положително за състоянието на нещата. Направете си услуга и не се опитвайте да фалшифицирате усмивка. Просто приемете всичко, което се доближава до изцеление, без да го етикетирате. В същото време опростете списъка си със задачи. Освободете тежестта на собствените си очаквания. Звездите искат да запомните този път: забавянето е подценено.

Космически съвет: Постоянството в работата ще ви помогне да постигнете целта си.

♍ Дева

Дева, време е да се докоснете до своя резервоар на смелост. Време е да споделите своите надежди и мечти за бъдещето, без значение колко уязвими ви кара да се чувствате. Звездите предупреждават, че сте готови за големите промени, които ви предстоят.

Космически съвет: Игнорирайте опитите за натиск.

♎ Везни

„Очаквайте всичките ви нужди да бъдат задоволени. Очаквайте отговор на всеки проблем. Очаквайте изобилие на всяко ниво. Очаквайте духовно израстване. Вие не живеете по човешки закони“, ето един цитат на Ейбрахам Хикс, който ще ви помогне да оцелеете в труден период, Везни. Звездите искат да знаете, че силите ви за проявление се увеличават и че сте в енергийното поле на това, за което сте призовали. Колкото по-отворени сте, толкова повече неочаквани изненади ще привлечете. Така че, направете си услуга и спрете всякаква съпротива!

Космически съвет: Включете се в саморазвитие.

♏ Скорпион

Скорпион, матрицата започва да разхлабва хватката си. Вие осъзнавате себе си като жива, дишаща проява на енергията на Източника. Вселената е в екстатично движение. Страничните ефекти от това пробуждане включват усещане за откъсване от нещата, за които някога сте се интересували. Разбирате, че сте тук с по-висша цел и да се научите да въплъщавате радостта е една от тях. И така, направете необходимите промени. Започнете с елиминиране на неща, които вече не се чувстват като вибрационни мачове.

Космически съвет: Обърнете внимание на здравето си.

♐ Стрелец

Стрелец, главата и сърцето ви са в конфликт за важно решение. В последната ви версия беше ясно как трябва да се получи това. Но изглежда, че настоящата версия поражда известни съмнения. Направете си услуга и незабавно се освободете от тежестта на избора. Откъсването от ситуацията ще ви даде така необходимата перспектива.

Космически съвет: Справете се със стария товар.

♑ Козирог

Козирог, съботата е в енергията на играта. Трудно е да приемаш живота толкова сериозно, когато осъзнаеш, че всичко е ефимерно. Мислете за този новооткрит начин на мислене като за един от най-големите си подаръци, който да ви помогне да посрещнете най-трудните си предизвикателства. Хубаво е вашият оптимизъм да се предава на другите и да кара всички да се усмихнат.

Космически съвет: Крайната концентрация е важна.

♒ Водолей

Водолей, позволете си да усетите всичко: приливи и отливи, възходи и падения. Знайте, че сте на прав път, лекувате, растете и се движите в пространство на цялостност в момента. Така че отделете време да интегрирате уроците на душата. Отделете малко време, за да извикате силата си обратно към вас. Знайте, че Духът бди над вас и скоро ще изпитате спокойствието след бурята.

Космически съвет: Забравете проблемите на момента.

♊ Риби

Риби, ако всичко изглежда се случва твърде бързо за вас, вероятно е така. Вместо да оставяте страха да надделее над вас, говорете за това, което се случва във вашия вътрешен свят. Това ще ви помогне да постигнете консенсус относно бъдещето на връзката ви. Може също да се чувствате неспокойни през това време. Непреодолимо желание за бягство от обикновеното. Няма съмнение, че временният престой в планината ще ви е от полза. Но какво е дългосрочното решение, Риби? Просто се уверете, че не създавате живот, от който постоянно трябва да бягате.

Космически съвет: Обичайте се истински.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Joshua Paull
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА