ОВЕН – Подобряване на финансите или в друг план ще усетите нечие благоразположение върху себе си, което за много от вас идва като резултат от положени немалко усилия и добро отношение към работата и обкръжението ви.
ТЕЛЕЦ – По никакъв повод днес не проявявайте гордостта си, не бъдете високомерни и не се заяждайте с никого, за да не провалите добрите тенденции в живота ви. Работете за укрепване на семейните връзки и отношения.

БЛИЗНАЦИ – Благодарение на разумните ви действия благоприятните ситуации няма да са една и две, а с тях и възможностите ви за избор.
РАК – С постоянство и упорство ще постигнете и най-трудно осъществимите си цели, а започнатите днес нови начинания ще ви носят успехи.
ЛЪВ – Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, пътуванията на други от вас са свързани с творчески или професионални изяви.

КОЯ ЗОДИЯ СТЕ СПОРЕД СЛАВЯНСКИЯ ХОРОСКОП?

ДЕВА – С разумни и целенасочени действия се отнесете към новостите в живота ви, без парадиране на възможности и благосъстояние, без гордост и излишни претенции.
ВЕЗНИ – Придържайте се към установените правила и норми, контролирайте претенциите, гордостта, злобата и завистта си, ако искате да сте добре приети навсякъде.
СКОРПИОН – Работете по актуализация на плановете си, като дадете предимство на новите начинания, които днес ще имат енергийна подкрепа и ще бъдат реализирани според очакванията ви.

Мистерия и истерия около пренареждането на зодиака

СТРЕЛЕЦ – Започнатото днес ще ви носи удовлетворение – материално и лично, за това насочете енергията си натам, като заложите на качественото изпълнение на своята работа
КОЗИРОГ – Има какво да покажете и като професионалисти. За предпочитане е да не се изяснявате прекалено в чувствата си към някого, за да не останете разочаровани.

Финикийски хороскоп според деня на раждане от седмицата

ВОДОЛЕЙ – Денят ще ви предложи изненади, бъдете подготвени, като по-добре контролирате гордостта и нагласата ви да назидавате, както и да капризничите по дребни поводи.
РИБИ – Влиянието ви сред околните ще расте, за това бъдете добронамерени и ще срещате взаимност. Търсещите работа ще имат срещи с работодатели, или ще се подготвят за такива.

Beth Hart

loading...