Днес, 13 януари, намаляващата луна е във Везни. Подходящото време за почивка след тежка работа. Добър и доста ползотворен период за бизнес сътрудничество. Колективната работа, всякакви пътувания или пътувания са полезни. Вътрешната енергия е отново на върха.

♈ Овен

Най-трудно е да се говори за пари. Но трябва да направите това, което трябва да направите. Следете внимателно финансите си. Попитайте тези, които ви дължат, какво ви се дължи. Знайте, че директната комуникация е ключът към промяната на тази ситуация. Ако трябва да се справите с дълговете си, направете го възможно най-скоро! Ако сте мислили за благотворителни каузи, сега е идеалният момент да подкрепите кауза, към която сте дълбоко запалени.

Космически съвет: Правете финансите си правилно.

♉ Телец

Вие вече сте всичко, което се стремите да бъдете. Просто трябва да се докоснете до вътрешния си резервоар от сила и смелост. Нещо ви подсказва, че сте готови да докажете, че сте най-добрата версия на себе си и да вдъхновите другите да направят същото! Що се отнася до сърдечните въпроси, звездите ви напомнят, че има тънка граница между увереността и дързостта.

Космически съвет: Трябва да намерите своя вътрешен източник на сила.

♊ Близнаци

Циклите на създаване и циклите на разрушение се случват едновременно. Бурята изкоренява стари дървета, а нови семена се засаждат в почвата с любов и грижа. И всяка буря ви обещава обновление.

Космически съвет: Идват ветровете на промяната.

♋ Рак

Трябва ли да работите по 18 часа на ден, за да успеете? Има за какво да се замислим. Днес звездите ви призовават да се замислите какво означава да работите умно. Какво означава да дадем приоритет на грижата за себе си и по-добрия баланс между работата и личния живот. Запомнете: постоянното заетост вече не е в тенденция.

Космически съвет: Трябва да се стремите към баланс между работа и личен живот.

♌ Лъв

Днес от вас се иска да претеглите на везните истината бреме, което носите със себе си от известно време. Намаляваща луна ви дава възможност да погледнете траекторията на живота си през призмата на осъзнаването, да разберете своята роля и да се освободите.

Космически съвет: Рискувате да повторите грешките от миналото.

♍ Дева

Днес звездите насочват вниманието ви към определена змия, която се крие в тревата. Ако чувствате, че някой умишлено се опитва да „осоли“ съществуването ви, може би сте прави. Не пренебрегвайте това, което ви се говори в този момент.

Космически съвет: Някой умишлено се опитва да съсипе живота ви.

♎ Везни

Вие вече сте всичко, което се стремите да бъдете. Всичко, което трябва да направите, е да обърнете погледа си навътре. Всичко, което трябва да направите, е да настроите пулса си. Вашата задача през следващите месеци е да развиете самодисциплина. Намерете малко време за ежедневната си практика, дори ако ви се струва, че това е най-трудната задача на света.

Космически съвет: Развийте самодисциплина.

♏ Скорпион

Не питайте какво ще получите. Един добър начин да сте на една вълна с Вселената е да внимавате за хората около вас. Ще срещнете нарушители, които поставят под съмнение вашите безупречни намерения и това е добре.

Космически съвет: Подарете на околните добро настроение.

♐ Стрелец

През новата година вие разпространявате радост и ставате по-близки с любимите си хора. Не забравяйте, че способността да приемате хората такива, каквито са, ще направи място за магията. Заетите с ремонти Стрелци могат да се сблъскат с трудности. Непредвидени разходи може да дебнат там, където не сте очаквали.

Космически съвет: Може да се натъкнете на неочаквани разходи.

♑ Козирог

Има какво да празнувате. Някои от вас отдавна се подготвят за значимо събитие, но може да се случи неочакваното. И ако сте в настроение да се върнете секси, експериментирайте с нови спортове.

Космически съвет: Трябва да се запишете на спорт.

♒ Водолей

Готови сте за романтика, която ще засенчи всяка романтична комедия и ще ви спре дъха. Вие заслужавате всяка частица любов, която сте привлекли към вашия свят.

Космически съвет: Готови сте да покорите нови романтични върхове.

♊ Риби

Раната може да се превърне в красив или незабележим белег, ако се лекува правилно. И ако си спомняте миналото, тогава всяка грешка може да бъде безценно напомняне за това какви действия са грешни. Вашата вътрешна светлина ще ви помогне да превърнете тези рани в мъдрост. Вашата вътрешна светлина ще ви помогне да се издигнете от пепелта.

Космически съвет: Превърнете грешките си в мъдрост.