ОВЕН – Днес е препоръчително да избягвате физически натоварвания и тревоги. Наложете си да мислите позитивно, с любов и добро за себе си и света около вас.

Как с френска целувка жените определят дали мъжът е годен за баща

ТЕЛЕЦ – Организирайте занимания, подобряващи психиката, здравето и духовността ви, ще ви се отразят добре на тонуса, мисленето и плановете ви занапред.

10 признака, които определят мъдрата жена

БЛИЗНАЦИ – Творческото начало също ще намери проявление в делата ви, изненадайте приятно близките си. Освен всичко друго и помощта ви ще се приеме радушно.

10 незаслужено забравени зони за прелюдия

РАК – Отговорете с внимание на онези, които търсят близостта ви, споделете опита и знанията си с тях, и няма да съжалявате. Всеки има право на личен избор, но и очевидните неща не са за пренебрегване.

Силните отличителни страни на всяка зодия

ЛЪВ – Осигурете време и за отдиха си, избягвайте физическите натоварвания и ще погрижете за развлеченията си. Добри новини, за някои свързани с предстояща изява, за други с близък човек или бизнес.

От проститутките ставали най-добрите съпруги

ДЕВА – В отношенията ви с партньора нещата не са такива, каквито бихте желали да бъдат, за това помислете как да обновите връзката си, за да ви носи очакваните развития и емоции. Щадете здравето си и не се претоварвайте физически.

Наталия Кобилкина признава: Тези 10 навика на жените отвращават мъжете в леглото!

ВЕЗНИ – Намерете подходящи занимания, които биха ви помогнали по-добре да се справите с емоциите, вълненията и чувствата си, които бушуват у вас. Придавайте значение и на хората до себе си, грижите ви не са достатъчни, за да вникнете в душите им.

С кои зодии ще се разбирате чудесно и от кои трябва да бягате

СКОРПИОН – Нуждаете се от повече спокойствие днес, за да се справите с проблемите, които ви притесняват. Стресът оказва влияние на поведението и живота ни, често без да си даваме сметка за това.

Бенките предсказват бъдещето

СТРЕЛЕЦ – Усмихнете се и посрещнете деня си с позитивна нагласа, без да търсите реванш от онези, които не споделят мислите ви. Избягвайте конфликти и по-често правете компромиси, за да не си усложните излишно отношенията.

Какво е казал Господ на всяка зодия?

КОЗИРОГ – Обвързването ви с нечии отговорности ще се отрази понижаващо на енергетиката ви, натоварвайки ви физически и емоционално. Помислете за себе си, нуждаете се от повече отдих и по-малко тревоги, за да сте пълноценни и да поддържате борбения си дух.

Ефектът на високите токчета

ВОДОЛЕЙ – Като разумни хора е добре да си дадете сметка, че не бива да жертвате здравето и спокойствието, своето и на близките си в преследване на прекалено амбициозните ви цели.

10 обяснения за призраците

РИБИ – Будни и неуморни, ще започнете деня си с онези занимания, които са важни за вас и семейството ви. Изпълнението на краткосрочната ви програма ще се превърне в добър стимул да продължите, с хубавото бързо се свиква.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Catalina Oltavaro
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

loading...